Tuttiritari ratsastaa ensimmäistä kertaa näyttämölle

Pattika, pattika, pattika!

Kevätkauden ensi-iltakimaran päättää päänäyttämöllä 8. helmikuuta kantaesityksen saava uusi koko perheen seikkailumusikaali Tuttiritari ja lohikäärmeen salaisuus.
Jukka Leistin vuosien unelma on ollut saada Tuttiritari-hahmo näyttämölle. Nyt unelma vihdoin toteutuu, ja yleisö pääsee Tuttiritarin ja Rusinante-hevosen kanssa seikkailulle kaukaiseen kuningaskuntaan, jossa alkaa tapahtua kummia.
Musikaali on Leistin käsikirjoittama ja hän vastaa myös lauluista yhdessä kapellimestari Ari Kankaanpään kanssa. Leisti näyttelee itseoikeutetusti Tuttiritarin roolin, hahmon jota hän on esittänyt ja kehittänyt jo 19 vuoden ajan tv-ohjelmissa ja keikoilla ympäri Suomen.
Musikaalin muissa hauskoissa rooleissa nähdään Eeva Hakulinen, Matti Hakulinen, Mari Turunen, Risto Korhonen, Ville Majamaa, Mari Posti, Pia Piltz, Elina Rintala, Elisa Piispanen, Kirsimarja Järvinen ja Markku Thure.
Musikaalin ohjauksesta vastaa Mikko Viherjuuri. Upean ja värikylläisen lavastuksen sekä puvut on suunnitellut Marjatta Kuivasto. Valosuunnittelusta vastaa Raimo Salmi, äänisuunnittelusta Ivan Bavard ja Jaakko Virmavirta. Kampaukset ja maskit on suunnitellut Jonna Lindström ja tansseista vastaavat Pia Hakovirta ja Daniel Paul.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.