Musikaali Notre Damen kellonsoittaja Tampereen Teatteriin syksyllä 2019

Haemme nyt laulutaitoisia ammattinäyttelijöitä ja musikaaliartisteja rooleihin ja ensembleen.

Tampereen Teatterissa esitetään syksyllä 2019 musikaali Notre Damen kellonsoittaja. Sen ohjaa Georg Malvius, musiikin johtaa Martin Segerstråle ja koreografina toimii Adrienne Åbjörn. Musikaalin harjoitukset ovat maaliskuussa ja elokuussa 2019, ensi-ilta on syyskuussa 2019.

Koe-esiintyminen järjestetään sunnuntaina 29.4.2018 klo 10.00 alkaen Frenckell-näyttämöllä. Koe-esiintymiseen haetaan lähettämällä 22.4.2018 mennessä yhden sivun mittainen kuvallinen CV osoitteeseen audition@tampereenteatteri.fi.
Lisää hakemukseen maininta, haetko tiettyyn rooliin vai ensembleen. Koe-esiintymiseen  kutsutaan hakemusten perusteella.

Musikaali Notre Damen kellonsoittaja perustuu Victor Hugon romaaniin ja sen musiikki Disney-elokuvaan. Lipunmyynti alkaa 15.8.2018.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.