Haemme tuotantosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen

Tampereen Teatteri hakee TUOTANTOSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen

 

Tuotantosuunnittelija on organisoinnin ja muuttuvien tilanteiden mestari. Työtehtäviisi kuuluu kaikkien näyttämöiden harjoitus- ja esitysaikatauluista vastaaminen, tuotantosuunnittelu, tuotantobudjettien teko ja seuranta, päänäyttämön produktioiden tuotantotyö ja teatterin vakituisten näyttelijöiden työaikaresursointi.

 

Tuotantosuunnittelija kokoaa elävää esitysten palapeliä, jossa kulmapaloina ovat omat ja vierailevat näyttelijät, teatterin muun henkilökunta, teatterinjohtaja ja ohjaajat. Toimit sujuvasti yhteistyössä teatterin sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

 

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä alalta, alan koulutusta, talousosaamista ja esimiestaitoja. Työskentelet sujuvasti englannin kielellä ja ruotsin kielen katsomme eduksesi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, hyvä paineensietokyky ja toimit nopeasti ja ratkaisukeskeisesti muutostilanteissa. Hallitset laajojakin kokonaisuuksia pitäen kaikkia lankoja käsissäsi.

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi tehtävään osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, viimeistään 14.6. mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula(a)adecco.fi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.