Kutsu Tampereen Teatteri Oy:n ylimääräiseen yhtiökokoukseen

Tampereen Teatteri Oy:n ylimääräinen yhtiökokous
Tampereen Teatterin ylälämpiössä
Tiistaina 25.9.2018 klo 17:00

 

Kokouksessa käsitellään yhtiöjärjestyksen muutosta 2§:n osalta (Yhtiön toimiala), 12§ muutosta (tekninen) ja uutta 13§:ä (Varojen käyttö yhtiötä purettaessa). 2§ muutetaan vastaamaan yhtiön toiminnan nykyistä sisältöä yleishyödyllisenä yhtiönä ja yhtiön todetaan olevan julkisen rahoituksen edellyttämällä tavalla voittoa tavoittelematon. 13§:ssä säädetään yhtiön purkutilanteessa mahdollisesti olevien voittovarojen käytöstä yhtiön toimialan mukaiseen yleishyödylliseen käyttöön.
Yhtiöjärjestyksen muuttaminen voittoa tavoittelemattomaksi edellyttää osakkaiden suostumusta. Katsomme kaikkien osakkaiden osalta suostumuksen annetuksi, jos osakas ei vastusta muutosta.

 

Hallitus

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.