Haemme taloussuunnittelijaa

Tampereen Teatteri hakee TALOUSSUUNNITTELLIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

 

Taloussuunnittelijana vastaat kokonaisvaltaisesti talouden seurannasta ja suunnittelusta. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat näiden lisäksi lisäksi mm. budjetointi ja estimoinnit, raportointi hallitukselle, myyntilaskutus ja ostolaskujen tiliöinti, juoksevat pankkiasiat sekä yhteyshenkilönä tilitoimistoon toimiminen. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tuotantosuunnittelijan ja hallinnon kanssa.

 

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä ja vahvaa osaamista ulkoisen ja sisäisen laskennan parista. Käytössämme on Netvisor-ohjelma ja eduksesi katsomme aiemman kokemuksesi tämän käytöstä. Eduksesi katsomme myös projektilaskennan kokemuksesi. Osaat toimia paineen alla ja muuttuvissa tilanteissa tarkkuuden siitä kärsimättä.

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 21.1. mennessä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.