Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai konserttiin. Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, joilla on asiakkuus korttia jakavassa sosiaalipalvelussa.

Kaikukorttia kokeillaan Tampereella vuosina 2021–2022. Tampereen Teatteri on mukana kokeilussa.

Miten hankit pääsylipun Kaikukortilla?

Kaikukortilla hankit lipun Tampereen Teatteriin Kulttuurimyymälä Aplodista. Lippua varatessasi kerro Kaikukorttisi numero ja lunastaessasi näytä Kaikukortti. Kaikukortilla et voi hankkia lippuja verkkokaupasta.

Kaikukortilla saat lipun arkipäivien esityksiin (ma–pe) Tampereen Teatterin omiin puhenäytelmiin. Kortti ei käy Huomenna hän tulee -näytelmään, vierailuesityksiin eikä musikaaleihin. Lipun voit hankkia aikaisintaan kuukautta ennen esitystä.

Ota Kaikukortti mukaan teatteriesitykseen

Ota Kaikukortti mukaan, kun tulet esitykseen. Henkilökuntamme pyytää sinua näyttämään Kaikukortin ja mahdollisesti myös henkilötodistuksen.

Lippuja myös lapsille

Jos perheessäsi on alle 16-vuotiaita lapsia, voit hankkia myös perheesi lapsille lippuja Kaikukortilla silloin, kun menette yhdessä samaan tapahtumaan. Voit hankkia Kaikukortilla lippuja myös lapsenlapsillesi, kun osallistut heidän kanssaan samaan tapahtumaan.

Avustajalle maksuton lippu

Kaikukorttia käyttävän asiakkaan saattaja, opas tai avustaja saa maksuttoman pääsylipun. Avustaja voi olla esimerkiksi liikkumisesteisen henkilön avustaja, näkövammaisen henkilön opas tai kehitysvammaisen henkilön ohjaaja. Tulkki voi olla esimerkiksi viittomakielen tulkki, kirjoitustulkki tai puhetulkki.

Kaikukortin haltija hankkii avustajalleen tai tulkilleen pääsylipun samalla kuin itselleen.