tampreen-teatteri-naytoksen-paakuva

Kalleimmat joululaulut

Taas lauletaan toisenlaisia joululauluja!

Tämä joulukonsertti on rento, juhlava, hauska, synkkä, valoisa, rikas ja köyhä.

 

Kokoonpanoon kuuluu neljä laulavaa ja soittavaa näyttelijää sekä pianisti. Ryhmän kokoama ohjelmisto sisältää joululauluja laidasta laitaan, Madetojasta Leevi & the Leavingsiin, lainakappaleista työryhmän omiin kantaesityksiin.

 

Antti Autio on alun perin Hausjärveltä lähtöisin oleva näyttelijä ja muusikko. Autio julkaisi kiitellyn Minä tuon mukanani sateet -debyyttialbuminsa keväällä 2017 ja valmistelee parhaillaan seuraavaa albumiaan.

 

Mikael Saari on muusikko ja näyttelijä, joka on työskennellyt muun muassa Lahden, Oulun ja Tampereen teattereissa. Mikael julkaisi toukokuussa 2016 debyyttialbumin The Grand Letdown. Mikael on tullut myös tutuksi Uuden Musiikin Kilpailu sekä Tähdet, tähdet -ohjelmista.

 

Minja Koski on kuhmolaislähtöinen näyttelijä ja muusikko. Minja kuuluu lahtelaisen Teatteri Vanha Jukon kantaviin voimiin ja on yksi Kaj Chydeniuksen luottolaulajista. Omaa musiikkiaan Koski tekee nimellä M, jonka syksyllä 2017 julkaistulle debyyttialbumille Suomen suurin musiikkilehti Soundi antoi täysi viisi tähteä.

 

Matti Hussi on lahtelainen freelance-muusikko, joka opettaa pianonsoittoa ja keikkailee säännöllisesti eri kokoonpanojen kanssa. Hussi on työskennellyt paljon myös teatteriproduktioissa.

 

Maruska Verona on helsinkiläissyntyinen näyttelijä-muusikko, joka valmistui teatteritaiteen maisteriksi, näyttelijäksi Nätyltä vuonna 2014. Verona on työskennellyt mm. Teatteri Vanha Jukossa, Tampereen Teatterissa ja Kansallisteatterissa. Verona säveltää ja sanoittaa omaa musiikkia ja on tehnyt musiikkia myös teatteriesityksiin.

 

Kalleimmat joululaulut -konsertti ensiesitettiin marraskuussa 2015.

 

Vierailuesitys.

 

Jaa:

Työryhmä

Rooleissa

Antti Autio
Minja Koski
Jussi-Pekka Parviainen
Maruska Verona
pianisti Matti Hussi

Esitysaika Liput

Esityksen tiedot

Ensi-ilta: 
Näyttämö: Kivi
Kesto: 1 t 30 min
Väliaika: Kyllä
Peruslippu: 20 €
Eläkeläislippu: 20 €
Opiskelija/lapsi/varusmies: 20 €

Katsojakommentit

Mä tykkäsin siitä tosi paljon. Ja mä vihaan joululauluja.


Tää oli paras joululaulukonsertti. Ikinä. 

Jätä oma kommentti

Lehdistöarvostelut