tampreen-teatteri-naytoksen-paakuva

Kielletyt leikit

Helena Lindgren ja Jorma Uotinen – valovoimaiset taiteilijat yhdessä ja erikseen

Kielletyt leikit on upea konserttikokonaisuus, jonka teemoina ovat rakkaus, kauneus, kaipuu, kaikki se mitä löytyy pienestä sydämestä.

 

Helena Lindgrenin ranskalaiset korot vievät pariisilaiseen tunnelmaan, johon Jorma Uotinen vastaa vahvoilla tulkinnoillaan, chansoneilla La vie en rose tai Padam, padam. Helenan ja Jorman yhteiset duetot klassikoista Amado mio ja Kielletyt leikit koskettavat kuulijaa herkkyydellään.

 

Yhteisten esiintymisten lisäksi kummallakin taiteilijalla on oma ohjelmakokonaisuus.

 

Helena Lindgren on tullut tunnetuksi myös loistavana jazzstandardien tulkitsijana ja esiintynyt Suomen eturivin muusikoiden kanssa lähes 20 vuoden ajan. Hänen luontainen musikaalisuutensa ja tinkimätön tyylitajunsa luovat hienon kokonaisuuden jazzista poppiin. Lindgren on julkaissut kaksi albumia Kauneuden lähteillä ja Kiss.

 

Jorma Uotinen aloitti laulamisen vuonna 2000 maineikkaan tanssija-koreografi-taiteellinen johtaja uransa rinnalla. Uotisen ohjelmakokonaisuudet Sentimental SecretsYksin ja Voila! ovat valloittaneet yleisön kaikkialla.

 

Uotinen ja muusikot ovat vierailleet mm. Ranskassa, Unkarissa ja kaikissa Pohjoismaissa. Hän on laulanut myös mm. Pori Sinfoniettan, Kuopion, Vaasan ja Lohjan kaupunginorkestereiden solistina.

Jaa:

Työryhmä

Piano Jari Hakkarainen
Harmonikka ja bandoneon Petri Ikkelä
Sello Veli-Matti Iljin / Helena Plathán

Rooleissa

Jorma Uotinen - laulu
Helena Lindgren - laulu

videogalleria    

kuvagalleriaikoni    

oheismateriaaliikoni    

Esityksen tiedot

Ensi-ilta: 
Näyttämö:
Kesto:
Väliaika: Ei väliaikaa
Peruslippu:
Eläkeläislippu:
Opiskelija/lapsi/varusmies:

Katsojakommentit

Ei katsojakommentteja
 

Jätä oma kommentti

Lehdistöarvostelut

Ei lehdistöarvosteluita