tampreen-teatteri-naytoksen-paakuva

Lavat auki 2017

Baikal Brothers Ky

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun Lavat auki! -hankkeen kolmas teos Baikal Brothers Ky on suuri pakomatka Suomen Helsingistä Trans-Siperian junalla aina Jumalan selän taakse.

 

Baikal Brothers Ky on esitys Taideyliopiston musiikkiteatterilinjan bändin musiikkivideon kuvausmatkasta Trans-Siperian junalla Baikalille Olkhon-saarelle. Baikal Brothers Ky on myös venäjän matkailuun erikoistunut matkatoimisto, jonka avulla identtiset kaksoset Jukka ja Risto Tarvainen pyrkivät pelastamaan koulunpolttamisesta vahingonkorvauksiin tuomitun pikkuveljensä tulevaisuuden. Baikal Brothers Ky on näytelmä Virve-Riikka Linkolasta, Jukan ja Riston yhteisestä rakkaudesta, naisesta joka haluaa kulkea omia polkujaan, sekä Miiasta, pinnallisesta tytöstä, jonka sisällä velloo loputtoman syvä surun meri.

Baikal Brothers Ky on näytelmä niistä haavoista, joita toiset ihmiset ovat meihin jättäneet, ja joista me toisten ihmisten avulla yritämme parantua, sekä matkasta kohti uutta tuntematonta maisemaa.

 

Yhteistyössä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu / näyttelijäntaiteen koulutusohjelma ja Aurinkoteatteri

Lavat auki! -hankkeessa Teatterikorkeakoulun opiskelijat saatetaan yhteen vahvan ja omakielisen ammattiohjaajan kanssa kansainvälisessä kontekstissa. Hanke on osa Taideyliopiston kansainvälistymistä sekä tavoitetta kehittää monimuotoista vuorovaikutusta yhteiskunnan kanssa.

 

Vierailuesitys.

Jaa:

Työryhmä

Teksti Leea Klemola, Rosa-Maria Perä ja työryhmä
Ohjaus Leea Klemola
Dramaturgi Rosa-Maria Perä
Lavastussuunnittelu Anne Karttunen
Äänisuunnittelu Eero Nieminen
Valosuunnittelu Max Wikström

Rooleissa

Juha Ekola
Jarno Hyökyvaara
Marko Nurmi
Susanna Pukkila
Jonnakaisa Risto
Inka Reyes
Sonja Silvander
Henna Sormunen
Pietu Wikström

Esitysaika Liput

Esityksen tiedot

Ensi-ilta: 17.10.2017
Näyttämö: Frenckell
Kesto: 3 t
Väliaika: Kyllä
Peruslippu: 15 €
Eläkeläislippu: 15 €
Opiskelija/lapsi/varusmies: 15 €

Katsojakommentit

Ei katsojakommentteja
 

Jätä oma kommentti

Lehdistöarvostelut