tampreen-teatteri-naytoksen-paakuva

Normaali

Esitys epätäydellisille ihmisille

Laulaja-musikaaliartisti Ella Jäppisen omat kokemukset yhtäkkisestä invaliditeetista vuonna 2015 ja siitä toipumisesta ovat saaneet hänet havainnoimaan kaikkia ihmisiä yhdistävää epätäydellisyyden kokemusta ja yhteiskunnan ihmiselle luomaa painetta pystyä tiettyihin asioihin ja mahtua normaaliuden muottiin.

 

Jäppinen ja pianisti-teatterikapellimestari Joonas Mikkilä tutkivat esityksessään niitä normaaliuden rajoja, joissa ihminen pyrkii pysymään. Ettei olisi mitäänsanomattoman tavallinen, mutta ei liian poikkeavakaan.

 

Normaali koostuu Mikkilän sovittamasta suomalaisesta teatteri-, laulelma- ja popmusiikista sekä draamaelementeistä. Jo olemassa olevien kappaleiden lisäksi Markus Fagerudd on säveltänyt teokseen uutta musiikkia Jäppisen tekstiin. Ohjauksesta vastaa Lotta Jäppinen.

 

Esitys ehdottaa, että ihminen voisi kantaa vajavaisuutensa ylpeästi, uskaltaa tarvita muiden yhtä lailla riittämättömien apua sekä turhautua, raivostua ja ennen kaikkea nauraa muihin ja itseen kohdistuville kohtuuttomille odotuksille.

Jaa:

Työryhmä

Laulu Ella Jäppinen
Piano Joonas Mikkilä
Ohjaus Lotta Jäppinen

Rooleissa

Esitysaika Liput
Ti 27.11.2018 20:00 Osta liput

Esityksen tiedot

Ensi-ilta: 
Näyttämö: Kivi
Kesto: 1 t 15 min
Väliaika: Ei väliaikaa
Peruslippu: 15 €
Eläkeläislippu: 15 €
Opiskelija/lapsi/varusmies: 15 €

Katsojakommentit

Ei katsojakommentteja
 

Jätä oma kommentti

Lehdistöarvostelut