Puhdistus – Tuija Vuolteen 50-vuotistaiteilijajuhla

Tuija Vuolle juhlii komeaa 50-vuotista näyttelijäuraansa PUHDISTUS-näytelmällä.

Sunnuntaina 14.2.2010 klo 14.00

 

Tule Sinäkin mukaan rakastetun näyttelijättären juhlahetkeen!

 

klo 14.00 Sofi Oksasen PUHDISTUS-näytelmä.
Liput 30 euroa (sis. kuohuviini ennen esitystä, kahvi ja pikkusuklaa väliajalla). Esityksen jälkeen onnitteluja näyttämöllä.

 

klo 18.00 ohjelmallinen illallinen ravintola Tammerissa (Satakunnankatu 13). Illalliskortti 43 euroa.

 

Tuija Vuolle aloitti uransa vuonna 1960 Porin Teatterissa. Hänen debyyttinsä oli Thorton Wilderin näytelmässä Meidän kaupunkimme, jossa hän näytteli Rebekan roolin. Vuolle kuului tuolloin Salli Karunan oppilaskouluun. Vuolle oli kiinnitettynä Porin Teatteriin ensin näyttelijäoppilaana 1961–63 ja sitten näyttelijänä 1963–65.

 

Porista Vuolle siirtyi Tampereen Teatteriin vuonna 1965. Tamperelaisyleisö sai nähdä hänet ensimmäisen kerran John Patrickin näytelmässä Hyväsydämisiä hupsuja, jota esitettiin senaikaisessa Pikkuteatterissa. Näytelmässä Vuolteella oli sairaanhoitajan rooli.

 

Vuosien varrella pelkästään Tampereen Teatterissa Vuolle on näytellyt lähes 150 näytelmässä, joista ikimuistettavia ovat mm. Kaktuksenkukka, Nukkekoti, Musta Rakkaus -ryhmän tuotannot (1989–92), Avoin liitto, Piina, Pitkän päivän matka yöhön, Lasinen eläintarha ja monet, monet muut. Vuolle on vieraillut myös mm. Riihimäen Teatterissa, Pyynikin ja Samppalinnan kesäteattereissa sekä Tampereen komediateatterissa. Televisiossa hän on näytellyt laajasti aina Klaanista ja Reinikaisesta huippusuosittuihin Maalaiskomedioihin.

Jaa:

Työryhmä

Rooleissa

videogalleria    

kuvagalleriaikoni    

oheismateriaaliikoni    

Esityksen tiedot

Ensi-ilta: 
Näyttämö:
Kesto:
Väliaika: Ei väliaikaa
Peruslippu:
Eläkeläislippu:
Opiskelija/lapsi/varusmies:

Katsojakommentit

Ei katsojakommentteja
 

Jätä oma kommentti

Lehdistöarvostelut

Ei lehdistöarvosteluita