tampreen-teatteri-naytoksen-paakuva

Saikkua, kiitos!

Vastaanotto on auki

POISTUNUT OHJELMISTOSTA!

 

Saikkua, kiitos! on ympäri Suomea esitetty, stand up-koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama nauruilottelu. Muutamassa vuodessa se on kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä.

 

Esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus, terveyskeskukset ja sairaalat, lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat.

 

Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät esiintyvät useissa  rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi tulevan loppua.

 

Kiiruhda pikaisesti lippuluukulle. 90 000 katsojaa ei voi olla väärässä!

 

Lue Tamperelaisen arvio tästä!

Jaa:

Työryhmä

Käsikirjoitus Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen
Ohjaus Otto Kanerva

Rooleissa

Mikko Kivinen
Ville Keskilä
Kalle Pylvänäinen

Esityksen tiedot

Ensi-ilta: 
Näyttämö: Frenckell
Kesto: 2 t 10 min
Väliaika: Kyllä
Peruslippu: 24-39 €
Eläkeläislippu: 24-39 €
Opiskelija/lapsi/varusmies: 24-39 €

Katsojakommentit

Aivan mahtava esitys. Sai nauraa vatsa väärässä. Kiitos!!!


Oli todella hauska teatteriesitys, eli ISO kiitos näyttelijöille. Menisi kyllä katsomaan uudestaan. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin Teatteri Frenckell. Oli kaikin puolin onnistunut.


Aivan huikea esitys! Kivinen ja kumppanit, huumori juurikin " ei tosikoille". Ikää tuli naurun myötä ainakin 10 vuotta lisää. Ihania nämä vierailut, tuo hyvää vaihtelua. Tulen suosittelemaan kavereille.


 

Jätä oma kommentti

Lehdistöarvostelut

"Kun käsikirjoittajana on maailman hauskimmaksi ihmiseksi Amerikassa valittu Ismo Leikola yhdessä näyttelijä Kalle Pylvänäisen kanssa, voi odottaa iloista teatteri-iltaa. Ja hauskaahan yleisöllä oli; välillä nauru yltyi huutomyrskyksi."
TAMPERELAINEN, Katariina Fleming