Alasivun pääkuva

Anna Karenina katsojapalautteet

Hieno teatterinautinto, upea Pia Piltz  ja tietysti myös Lari Halme. Hyvin toteutettu Annan ja Levinin ajatustenvaihdot ja esim. Annan traaginen itsemurha.

 

Kiitos upeasta esityksestä paitsi näyttelijöille, myös puvustukseen, valaistukseen ja lavastukseen – visuaalinen kokonaisilme oli hieno!

 

Upeaa teatteria! Pia Pilts häikäisee, Lari Halme on uskottava, oikea Levin.  Kiitos mieliinpainuvasta esityksestä. On teatteria joka aikaa myöden unohtuu… ja on teatteria joka jää mieleen, jonka muistaa vuosikymmenien jälkeen, tämä kuuluu jälkimmäiseen!

 

Huikea, huikea Anna Karenina! Näyttelijäntyön juhlaa!

 

Esitys oli, mielestäni erinomainen. Nautin seurueeni kanssa todella teatterielämyksestä. Kiitos!

 

Hienoa kun Tampereella voi kokea tällaisen teatterielämyksen kuin Anna Karenina. Vaikuttava, syvällinen, raikkaasti ohjattu ja käsikirjoitettu ja loistavaa näyttelijätyötä. Musiikkikin oli valittu hienosti. Kiitos!

 

Kiitos taas! Mukavaa, oikeaa teatteria hyvillä näyttelijöillä.

 

Esitys oli vallan komea kaikin puolin!

 

Näytös oli upea, alkuun hieman taiteellinen vaikutelma mietitytti, mutta kohtaukset sopivan näytöksen sekaan todella hyvin, olivat onnistunut kokonaisuus.

 

Erinomainen esitys, todellinen näytelmä. Pia ja Lari tekivät loistavat roolit.  Puvustamoon erityismaininta huikeista puvuista!! Tampereen Teatteriin on aina mukava tulla koska se on tunnelmallinen, ”oikea” teatteri. Uusia elämyksiä odotellessa.

 

Ensimmäistä kertaa kiinnitin huomiota roolijakoon käydessäni lauantaina 26.1.19 katsomassa Anna Kareninan. Koko riipaisevalta rakkaustarinalta meni pohja ja uskottavuus, kun Vronskin roolissa oli mies, johon Annan kaikennielevä rakastuminen ei ollut millään tavalla uskottavaa. Vaikka olisi kuinka hyvä näyttelijä, mutta ei ole ulkoisesti rooliin sopiva, niin taidot eivät valitettavasti pelasta näytelmää. Olin ja taidan olla edelleen koko lailla tyrmistynyt, että ohjaaja (valitsee roolihenkilöt?) oli ottanut takuulla tietoisesti noin suuren riskin.  Valitettavasti lopputulos oli kokonaisuudessaan juuri em. asiasta johtuen epäuskottava eikä koskettanut. Olisin toivonut myös näyttelijöiden vuoksi (ennen kaikkea Pia Piltzin), että lopputulos olisi ollut toisenlainen.

 

Joskus mietityttää, että kaipaavatko näyttelijät väliaplodeja. Karenina piti niin otteessaan, että salissa valitsi keskittynyt ja jännittynyt hiljaisuus. Puvut olivat upeita.

 

Upea toteutus Anna Kareninan tarinasta, kiitos!

 

Anna Karenina on teoksena erittäin haastava tuoda näyttämölle. TT onnistui siinä varsin hyvin.  Erityisesti pääosan esittäjä ansaitsee kiitokset vahvasta työstä. Myös muiden näyttelijöiden työ oli ammattimaista. Tarinasta on tehty niin monta elokuvatulkintaa, että suurimmalla osalla katsojista on varmaankin jo jonkinlainen ennakkokäsitys toteutuksesta. Lavatulkintoja lienee harvempi nähnyt aikaisemmin. Omalla kohdallani ylivoimainen elokuvatulkinta on 2012: Anna Karenina (2012 film), a British version by Joe Wright from a screenplay by Tom Stoppard, starring Keira Knightley and Jude Law . Sillä pohjalla esitystä katselin. Monet näyttämölliset oivallukset – esim. missä olet? -tarinan eteenpäinvienti ja esim. junakohtaus näytelmän loppupuolella – olivat hyviä oivalluksia. Asia, jota jäin hieman miettimään, oli huumausaineiden tuonti osaksi tarinaa. Muistaakseni sitä ei ole alkuperäistarinassa. Siksi se vaikutti vähän turhan alleviivaavalta ja päälle liimatulta ratkaisulta. Ikään kuin nykyisin ei voitaisi lainkaan kuvata henkilön sortumista ilman huumausaineita. Ehkä se vaikutti siihen, että näytelmän loppupuolella alkoi kaivata jo tiivistystä. Mutta, kaiken kaikkiaan hyvä esitys.

 

Ennakossa sain nauttia esityksestä. Ihana Anna Karenina, hieno puvustus. Hyvin sovitettu klassikko kaiken kaikkiaan. Loistavat roolisuoritukset. Suosittelen.

 

Ihastuttava esitys olin nähnyt aikaisemmin useamman version ja näytelmä tuttu. Tässä oli kiintoisia yllätyksiä paljon, todella kiinnostus säilyi koko ajan. Anna Karenina oli kaunis, puvut kauniit ja lavastus teki näytelmästä toimivan. Kaikki onnistui nappiin.

 

Aivan mieletön kokonaisuus. Asut ja lavastus veivät suoraan 1800-luvun Venäjälle ja kirjan hengen saattoi hyvin aistia. Rooleihin oli valittu juuri niihin sopivat henkilöt. Anna Kareninan roolissa oleva Pia oli aivan ihastuttava.

 

Hieno näytelmä, jaksoi hyvin seurata loppuun asti. Puvut kauniita ja aikakauteen sopivia.

 

Esitys tempasi mukaansa ensi metreiltä lähtien. Puvut upeita, näyttämö tietysti saisi olla hieman suurempi, mutta sille ei kai voi mitään. ”Missä sinä nyt olet”-kysymykset olivat hyvä idea. Katsojat pysyivät matkassa mukana. Vaikka olen kirjan lukenut, jännitys  säilyi loppuun asti kiehtovana. Hieno esitys!

 

Kiitos hienosta teatterielämyksestä, vaikuttavasta esityksestä, ystävällisestä ja huomaavaisesta palvelusta!

 

Näyttelijät ja toteutus oli mahtava! Niin yksinkertaisilla kulisseilla saatiin kuitenkin luotua niin intensiivinen tunnelma.

 

Pia Piltz teki mahtavan suorituksen Annana, pystyi hyvin ilmaisemaan ilmeillään, liikkeillään ja äänellään ristiriitaisuuttaan. Kaunis nainen upeine pukuineen. Lari Halmeessa oli kovasti syvällisyyttä. Nautin erityisesti upeasta puvustuksesta ja lavastuksesta.  Tanssijoiden osuus oli myös kaunista katseltavaa. Väliajan jälkeen oli ehkä vähän liian pitkästyttävää esitystä. Kokonaisuudessaan upea, varmaan hioutuu vielä paremmaksi ensi-illan jälkeen.

 

Loistava ja ikimuistoinen teatteri-ilta kaikkinensa, kiitos.

 

Yllätitte, todella hyvä. Tiesin odottaa Tolstoin vahvaa ja ajatonta tekstiä , mutta nyt toteutus ei pilannut sitä. Onneksi Tampereella on yksi teatteri joka tekee koko ajan laatua. Jatkakaa.

 

Liian pitkä. Siinä vaiheessa kun Annan suurin sekoilu alkoi, aloin jo tsekata kelloa ja bussiaikatauluja. Koreografia ja musiikki oli hienoja.

 

Anna Karenina oli erittäin hieno esitys (ehkä hiukan liian pitkä) ja upeat historialliset tilat teatterilla.

 

Pääsitte taas yllättämään, häikäisevä teos. Puvut, vähäinen lavastus, mutta niin oivalluksia täynnä. Mutta …. olin toisella rivillä paikalla nro 35. Valitettavasti se musta laatikko oli juuri näköesteenä joissakin kohtauksissa. Esim. se tanssiparin tanssi ensimmäisessä näytöksessä, sitä ei näkynyt lainkaan, olisin myös halunnut nähdä Lari Halmeen maan kaivuun. Ja jotain muutakin oli tämän näköesteen takana.

 

Jäin miettimään katsotaanko lavastusta koskaan sieltä katsomon penkeistä eri paikoista. Vai pelataanko lavastuksen kanssa vain tietokoneen näytöllä tai pienoismallin kautta. Kaikesta huolimatta  – nautin  – täysin siemauksin.

 

Esitys oli erinomainen ja väliaikatarjoilu hyvä niin kuin on aina.

 

Kiitos upeasta teatterielämyksestä! Sylillinen ruusuja koko tuotantotiimille, erityisesti nimiosan esittäjälle ja ohjaajalle!

 

Moi, esitys oli hieno upeine pukuineen.
Lämmin kiitos mahdollisuudesta päästä katsomaan Anna Kareninaa. Oli todella huikea ja vaikuttava esitys. Jätti yhtä ison jäljen sydämeen ja sieluun kuin Tukkijoki pikkutytölle naapuriteatterissa n 40 vuotta sitten.

 

Parhaat kiitokset vahvasta ja tyylikkäästä Anna Kareninasta. Esitys oli erinomainen niin näyttelijäntyöltään (huippuna väkevä Anna) kuin muulta toteutukseltaan. Katsomon penkit ovat tunnetusti epämukavat ja etenkin parven eturivissä polvet litistyvät seinää vasten. Tämä on kestohavainto. Täytyy tulla uudestaan pian.

 

Anna Karenina oli tiivistä kokonaisteatteria, jossa tarina ja sen näyttämöllinen ”ylöspano” hienolla tavalla vieraannuttivat katsojan ja tekivät esityksestä kiinnostavan ilman nykyään liian tavallista eläytymispakkoa. Esitys oli sinfoninen kokonaisuus, jossa kaikki näyttämöratkaisujen elementit ja osat kertoivat samaa tarinaa palaten kerta toisensa jälkeen samoihin pääteemoihin. Mikään näyttämöllä tapahtunut irtiotto ei jäänyt irralliseksi eikä lepattanut löysästi lentoon. Alusta asti kohtaukset oli sidottu tiiviisti toisiinsa; ne kasvoivat ja kehittyivät toisistaan, ja rakentuivat lopulta massiivisiksi, pyhiksi ja lähes shokeeraavan seksuaalisiksi – virratakseen jälleen takaisin tarinan uomaan. Kohtausten ja osakokonaisuuksien näyttävyys ja spektaakkelimaisuus eivät kuitenkaan missään kohdin olleet itsetarkoituksellisia ratkaisuja eikä niillä kosiskeltu yleisöä, vaan ilmennettiin ajankuvaa, menneen maailman moraalia ja tapoja, jotka meidän aikamme lienee ajat sitten purkanut… Lopputulos oli tiheää, voimakasta ja vavahduttavaa näyttämötaidetta.

 

Kiitos tuoreesta ja pölyttömästä  esityksestä.

 

Loistava toteutus, upeat roolityöt ihanat lavastuksen ja upea puvustus.

 

Yksinkertaisesti Täydellinen******

 

Loistava esitys sekä palvelu. Kiitokset!

 

Todella hyvä esitys ja esityksen jälkeen tuntui todella mukavalta, kun henkilökunta oli hymyilevänä ja ystävällisesti toivottamassa katsomon ovella hyvää viikonloppua. Erityiskiitos siitä!

 

Kiitos teatterinautinnosta! Pia Splitz oli aivan huikea ja puvusto kohdallaan.

 

Hieno teatterielämys. Ihailin näyttelijöiden työskentelyä. Uskoisin, että näytelmä oli melko raskaskin esitettävä, koska tässä kappaleessa mentiin tunnelmasta toiseen. Hienot roolisuoritukset kaikilla, upeat puvut ja lavasteet. Musiikki ja tanssiosuudetkin olivat loistavat. Hyvää palvelua aina narikasta alkaen. Kiitos!

 

Lämmin kiitos esityksestä. On kiva käydä välillä tutkailemassa tarjontaanne. Hyvää loppuvuotta.

 

Tampereen teatteri on tehnyt upean toteutuksen Anna Kareninasta!

 

Voi että, miten hieno ohjaus, miten hieno tulkinta, miten upeasti, tyylikkään modernisti ja hienostuneen venäläisesti tarina tuotiin eteemme! Ihanat hidastettu kohtaukset, ihanat tanssit väkevöittämässä tarinaa, ihanat näyttelijäsuoritukset (upean työn tekevä Pia Piltz  ja erityisesti, jälleen minut näyttelijätyöllään hurmannut Lari Halme, joka on tänä syksynä näköjään aivan uskomaton – voi mikä voima ja herkkyys samassa paketissa!). Toinen toistaan upeampia kohtauksia, tanssiaiset, kilpa-ajot. Huh. Suunnattomasti ihailen tämänkin teoksen taiteellista tasoa! Onnistuitte upeasti, kiitos!

 

Erittäin onnistunut esitys, sopi hyvin juuri TT:n ei niin isolle näyttämölle. Loistavat näyttelijät isojen asioiden äärellä. Esitys vei mukanaan, kaikki tuntui tärkeältä ja oikealta.

 

Lauantaina kävimme Anna Kareninan päivänäytöksessä. Meitä oli 30 hengen ryhmä. Meillä oli paikat permannolta 1-3 riveiltä.  Joukossamme oli 3 henkilöä, joiden näkökyky oli heikentynyt. Löysimme järjestysmiehen heti kun saavuimme perille ja selvitimme tilannetta.  Järjestysmies lupasi järjestää näille henkilöille tuolit permannolla olevien paikkojen viereen. Ko. henkilöt näkivät esityksen hyvin permantopaikoilta. Saimme kaikki nauttia upeasta teatteriesityksestä, joka aina vain parani loppua kohti. Kiitos kaikkien puolesta.  Käytämme jatkossakin palveluitanne vaikka teatterireissu onkin meillä ohjelmassa vain kerran vuodessa.

 

Esitys oli loistavasti ohjattu, valaistus ja puvut onnistuivat täydellisesti, näyttelijät olivat taitavia ja saimme jälleen kerran upean elämyksen. Tampereen teatteri on parasta mitä Tampere voi tarjota!

 

Pidimme näytelmästä. Pelkäsin että on tylsä mutta eipä ollut. Piti otteessaan koko keston ajan. Hyvin intensiivinen tunnelma.

 

Esitys joka kestää 3 tuntia on ehdottomasti liian pitkä. Tiivistämisen varaa on aina. Joskus jo 2,5 tunnin esityskin on liian pitkä. Dramaturgi voisi joskus miettiä voisiko karsia epäolennaisia kohtauksia.

 

Loistava esitys!

 

Pia Piltz vakuutti Annana. Lavastus hyvin pelkistetty, olin odottanut jotakin perinteisempää kristallikruunuineen. Toimi näinkin! Harmi että Risto Korhosella tässä näytelmässä niin pieni osa.
Loistava kokonaisuus! Lavastus, puvustus, videot, äänet onnistuneita, dramatisointi ja ohjaus aivan loistavia, Pia Piltz jätti muut varjoonsa valovoimallaan!

 

Kokonaisuudessaan loistava, oivaltava dramatisointi, ohjaus ja lavastus. Teatteria parhaimmillaan. Pääosan esittäjä, nuori Pia Piltz, teki uskomattoman suorituksen. Hän herkistyi aplodien aikana. Myötäelin ja tirautin muutaman kyyneleen itsekin. Hän oli kyllä kaikkensa antanut tuon kolmen tunnin aikana.

 

Kumpikin puoliaika alkoi jännitettä sisältävällä kohtauksella intensiivisen musiikin soidessa. Minimaalisuus lavastuksessa on tätä päivää. Vronskin rooliin olisin odottanut enemmän ”hurmurimaisuutta”. Pimeys salissa sopi teemaan, mutta pitkiin puoliaikoihin yhdistettynä ja paljon puhetta sisältävään kulkuun liittyen se aiheutti yleisössä silmien lurpahtelua.
Näyttelijät olivat hyviä, samoin puvut. Väliajalla croissant oli hieman pettymys, olisi saanut olla enemmän makua.

 

Pitkästä aikaa sai katsoa laadukasta ja hyvin tasokasta näytelmää😊 Ei ihme, että arvostelijat ovat antaneet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Esitys oli loistava ja koko ilta sujui oikein mallikkaasti. Tykkäsin myös, kun liput tarkistettiin heti ovella ja sen jälkeen sai kännykän (liput) laittaa laukun pohjalle. Olen erityisesti kiinnittänyt huomiota hinnoitteluunne. Aivan mainiota, että lipun hinnoissa on valinnan varaa. Voisin kuvitella, että laskee kynnystä lähteä teatteriin. Etenkin opiskelijoiden (vaikken itse olekaan) edulliset liput on huippu juttu.

 

Olen viikon sisällä käynyt kolme kertaa Tampereen Teatterissa. Ensimmäinen esitys oli Sademies, joka iski suoraan sydämeen. Vieläkin on hyvä mieli ,vaikka aihe ei ollut  kevyt. Loistavat näyttelijät ! Olin vielä rivillä kaksi josta näin kaikki pienetkin yksityiskohdat. Tästä näytelmä ei enää voi parantua. Toisena  näin Sylikkäin esityksen, joka oli myös ajatuksia herättävä. Hyvin tehty. Kolmantena oli vuorossa Anna Karenina joka oli myös mahtava! Näyttelijät suoriutuivat hienosti! Pia Piltz teki loistavan Annan ja myös Lari Halme ansaitsee erityismaininnan. Kiitos  nautinnoista jota sain !!!

 

Esitys oli hyvä ja väliaikatarjoilu sujui joustavasti, vaikka teatteri oli käsittääkseni loppuun myyty.

 

Olipa todella herkullisesti ohjattu esitys, näyttämöä käytettiin mahdottoman hienosti ja tehokkaasti, kun useampikin kohtaus oli ’valmiusasemassa’ samanaikaisesti ! Toimi loistavasti. Erittäin niukka lavastus myös oli yllättävänkin toimiva kaikkine laatikoineen ja ’käärinliinoineen’ ja palveli erinomaisesti esityksen kulkua. Näytteleminen oli  ’normaalin hyvää’ ammattilaisten työtä, erityisesti pidin Anna aviomiehen roolihahmon esittäjästä. Kiitos esityksestä!

 

Kaikki sujui hienosti! Kiitos ajatuksia herättävästä teatterikokemuksesta!

 

Kävimme katsomassa Anna Kareninan la 27.10 Esitys oli aivan huikea, koko tiimi on onnistunut loistavasti. Täydet viisi tähteä!

 

Upea esitys. Hyvin toteutettu. Loistavat näyttelijät. Pia Piltz ja Lari Halme ovat kehunsa ansainneet.

 

Teatterikäyntimme onnistui hyvin. Esitys oli hyvä ja antoi ajattelemisen aihetta.

 

Aivan upea!!! Pääosiennäyttelijät olivat todella hyviä. Ja asut upeita. Kokonaisuus sai aikaan vanhan tunnelman.

 

Kerrassaan upea kokonaisuus! Vahvaa tulkintaa ja tunnetta, upeaa pukuloistoa. Esitys ylitti odotukseni vaikka jo etukäteenkin odotin siltä paljon. Syksyn teatteritarjonnan helmi, ehdottomasti!

 

Aivan huikea esitys!!

 

Hei, loistava esitys kaikin puolin. Hienosti toteutettu näytelmä.

 

Upea ympäristö, loistavat näyttelijät ja upeat puvut Annassa! Anna Karenina ja Sylityksin molemmat loistavia!

 

Kiitos loistavasta Anna Kareninasta! Se oli kaikkea, mitä teatterilta voi toivoa: upeat, taitavat näyttelijät, hieno toteutus, intensiivinen ja koskettava esitys.

 

Esitys oli koskettava ja intensiivinen. Pia Piltzistä lienee jo kaikki ylisanat sanottu. Harmikseni olin ostanut lipun parvekkeelle, vaikka olisin halunnut nähdä myös ilmeet. Ehkäpä pitää katsoa uudelleen lähempänä lavaa.

 

Olimme vaikuttuneita niin näytelmän sisältöön kuin sen esittämiseenkin – lämmin kiitos! Kaikki sujui oikein hyvin, erityisen kiitoksen ystävällisyydestään ansaitsee nuori naishenkilö vaatenaulakoiden oikeassa päässä.

 

Näytelmä oli upea, kiitos siitä.

 

Aivan mahtava esitys puvustuksineen. Tarjoilut väliajalla ja ennen esitystä pelasivat moitteettomasti. Kiitos ystävälliselle henkilökunnalle niin narikassa kuin tarjoilupaikoissa. Myös paikkaohjaus pelasi hyvin. Aikaisemmin en ole huomannut kuulovammaisille viittomakielellä tulkkausta eli se oli hienosti hoidettu– näkyi parvipaikalle.

 

Kiitos hyvin tehdystä esityksestä. Piaa olivat ensi-illassa olleet  lehtiarvostelijat kovasti kehuneetkin, eikä suotta. Esitys meni ihon alle.  Roolisuoritukset kaikkineen ansaitsevat täyden kympin. Lari Halmeella oli jo toinen iso rooli tämän syksyn ohjelmistossanne. Molemmat olen nähnyt ja liityn hänen ihailijoihinsa. Hyvää jatkoa ja runsasta teatteriyleisöä teatterinne katsomoon!

 

Ihan uskomaton esitys! Elin joka solullani mukana ja nautin joka sekunnista. Mielettömän hyvät näyttelijätyöt, etenkin Pia Pilzt ja nämä kaksi herraa.

 

Anna Karenina 27.10., täydellinen teatterinautinto. Kiitos myös henkilökunnalle ystävällisestä ja  huomaavaisesta  palvelusta. Teatterivierailu toi iloa ja valoa syksyyn.

 

Kiitos ihanasta Anna Kareninasta. Parasta teatteria aikoihin!

 

Kiitos erittäin hienosta näytelmästä! Näyttelijäsuoritukset olivat aivan mahtavat! Lavasteet, tunnelma …täydellistä. Kahvitauko leivoksineen…mmm… Nautimme.

 

Täydet kymmenen pistettä:  mukaansatempaava, mahtavat näyttelijät ja ihanat puvut.

 

Raskas ja vähän pitkästyttävän synkkä!

 

Upea teatterikokemus Perjantai-iltana. Historian havina tuntuu Tampereen teatterissa mutta laatu kaikessa toiminnassa on läsnä. Alkumaljat ja välijuomat ravintola kivessä sopivat hyvin pakettiin.

 

Hienoa, että klassikkoteoksia tehdään ja pidetään ohjelmistossa. Modernit tulkinnat klassikoista ovat tällaisen perinteisen tulkinnan lisäksi virkistäviä. Puitteiden osalta pienistä tiloista huolimatta  järjestelyt toimivat mielestäni hyvin.

 

Tykkäämme! Loistavat esiintyjät, kauniit puvut ja hienot lavasteet tutussa tarinassa. Silmäniloa ja sielun nautintoa. Kaunis kiitos!

 

Todella hyvä ja mielenkiintoinen toteutus raskaasta aiheesta. Hienoa kun jokaisella oli tarina ja kun henkilöt kohtasivat syntyikin ihan uusi näkökulma ja tarina.

 

Upea, järisyttävä teatterikokemus! Mitä lahjakkuutta, mitä tunteiden paloa, mitä ehdottomuutta, mitä rakkautta ja anteeksiantoa! Pia Piltz – lahjakas, kaunis tähtemme, joka näin nuorena tekee tällaisen suorituksen ! Mykistävää kerta kaikkiaan!

 

Klassikkoteos kiinnosti ja tultiin sitä katsomaan. Esitys oli kuitenkin raskassoutuinen, hiukan liian pitkä. En aina kuullut vuorosanoja parvelle. En lähtisi suosittelemaan kappaletta muille. Sademiestä sen sijaan haluaisin tulla katsomaan.

 

Teatteriesitys (Anna Kareenina) oli riipaisevan syvällinen tulkinta ihmisen sielun, hengen ja ruumiin ulottuvuuksiin ja rajoitteisiin Leo Tolstoin ajan ja kenties ihmiskunnan historian alkuajan yhteiskunnasta nykypäivään, huikeine roolisuorituksineen.

 

Kiitos. Todella hienosti toteutettu näytös. Vähillä lavasteilla upeasti eri efekteillä saavutettu tunnelma. Näyttelijät loistavia. Ainoa asia joka minulle aiheutti vaikeuksia oli äänen kovuus. Ehkä sitä voi laske hieman?

 

Eilinen teatterikokemus Anna Karenina oli onnistunut. Itse näytös oli vertaansa vailla ja hienosti toteutettu ja kaikki muu toimi hienosti. Kiitos.

 

Onnistuitte luomaan todella mieleenpainuvan elämyksen Anna – Karenina esityksellä. Musiikki ja muut äänitehosteet, puvustus ja taitavat näyttelijät tekivät esityksestä rytmikkään ja pitivät mielenkiinnon yllä koko esityksen ajan. Monitasoisuus teki esityksestä mielenkiintoisen. Kiitos todella hyvä esitys.

 

Loistava esitys. Olin ylpeä kotikaupunkini teatterin huipputuotannosta. Toivottavasti nuori sukupolvi näkee tämän. Lari Halme oli erinomainen. Olimme viimeisellä rivillä parvekkeella ja yllätyin kun mieheni kuuli hyvin sinne asti! Lavastus loistava ja kekseliäs!

 

Lämmin KIITOS jälleen upeasta teatteri-illasta; hyvän tuulinen, ystävällinen ja asiallinen palvelu lipuntarkastuksesta vaatesäilytykseen ja upea Anna Karenina näytös mahtavine roolisuorituksineen ja puvustuksineen sekä toimivine lavastuksineen, musiikkeineen ja valaistuksineen. Teette upeaa työtä koko Tampereen Teatterin porukka vuodesta toiseen Kiitos teille kaikille jälleen kerran mieleenpainuvasta illasta!

 

Esitys oli mielestäni hyvä! Oikeata teatteria, draamaa! Upeat puvut ja hyvä pääosan esittäjä, todella eläytyi Anna Karelinan rooliin! Ehkä vähän pitkä!

 

Olin katsomassa Anna Kareninaa pe 23.11. Vaikka paikka oli aivan edessä ja reunassa, esitys teki minuun suuren vaikutuksen. Esityksessä säilyi intensiivinen tunnelma koko kolme tuntia. Pääosan näyttelijä eläytyi Annan rooliin upeasti. Edellisestä käynnistä on pitkä aika. Tampereella osataan tehdä hyvää teatteria!

 

Odotukseni olivat todella korkealla eikä tarvinnut pettyä. Anna Karenina on niin hieno! Hyvä ohjaus, hyvät näyttelijät, ihanat puvut, toimiva lavastus: kaikki kohdallaan.

 

Hyvä äänentoisto. Musiikki alussa ja väliajan jälkeen (?) jännä ja otti korviin. Ei teemaan sopiva jotenkin. Kirjaa lukematta. Veikkaisin, että teemana intohimo ja rakkaus. Jäin pinnalliseksi. Koko ajan oletti, että se uusi mies huijari ja ei oikeasti tunne mitään.

 

Upea esitys! Kaikki näyttelijät onnistuivat esityksessä tosi hyvin. Puvut olivat silmää hivelevän kauniita.  Kokonaisuus oli erinomainen, tasapainoinen ja mieleenpainuva. Olen lukenut kirjan useampaan kertaan , ensimmäisen kerran lukiossa ollessani. Joka kerta se on ollut uusi lukukokemus ja herättänyt erilaisia ajatuksia vaikka juoni onkin ollut tuttu. Näytelmän aihe on ajaton.

 

Iso peukku tuotannolle. Jännä rakenne, osaavat näyttelijät ja musiikki  jonka tietoja en löydä mistään…

 

Olette jälleen onnistuneet luomaan uskomattoman upean, suorastaan huikean esityksen! Kiitokset upeasta illasta. Meillä on jo liput varattuna kolmeen tulevaan näytelmään ensi vuodelle. Olemme ”tykästyneet” teatteriinne.

 

Ensimmäinen puoliaika oli aika raskas ja vähän pitkästyttävä, näytös parani loppua kohden, Anna Kareninaa esittävä näyttelijä teki mahtavan roolityön, ei ollut ihan mun mieleinen esitys, odotukset näytelmästä olivat minulla ehkä liian suuret.

 

Upeaa teatteria!

 

Hieno esitys ja hyvät näyttelijäsuoritukset, hienosti toteutettujuonen eteenpäin vieminen. Pientä tiivistystä olisin kaipaillut toiseen puoliaikaan. Mukavasti toteutettu kerronta, missä milloinkin ollaan. Lavasteita myös enemmän saisi olla.

 

Esitys oli loistava!

 

Hieno esitys, voimakas ja dramaattinen. Silti moderni. Tykkäsin kovasti ja menen mahdollisesti katsomaan sitä uudelleen.

 

Esitys oli loistava.

 

Aivan loistava! Niin intensiivinen, visuaalinen ja mahtavat roolisuoritukset, tuore näkökulma jne,  sanat riitä! KIITOS!

 

Kiitos hienosta teatteriesityksestä. Loistavia näyttelijäsuorituksia parhaana päällä Annan-osan esittäjä. Hänen eläytymisensä rooliin oli harvinaisen tiivis ja tunnelmallinen.

 

Esitys oli viihdyttävä ja kirjan lukeneena tuntui toki lyhyeksi supistettunakin hyvin kuvaavan sen ajan ja  tämänkin ajan henkeä. Viihdyttävää musiikkia voisi olla enemmänkin.

 

Teatteriesitys Anna Karenina oli kokonaisuudessaan erinomainen, sovitus, näyttelijäsuoritukset (Pia piltz aivan huikea) ja tekniikka.

 

Kiitos ihanasta teatterielämyksestä. Kannatti tulla kauempaa. Anna Karenina oli huikea esitys!

 

Erinomainen ja rohkeakin tulkinta unohtumattomasta klassikosta. Näyttelijät parhaimmillaan, vaikka urakkaa näyttää riittävän. Käymme muutaman kerran vuodessa Tampereella molemmissa teattereissa, ja koskaan en muista pettyneemme. Kiitos hienosta esityksestä.

 

Huippu esitys kaikin puolin.

 

Järisyttävän upea kokemus oli Anna Karenina. Loistavaa näyttelijätyötä. Tunteet tuntuivat myös yleisössä. Kiitos! Musiikki niin upeasti toi lisätunnelmaa.

 

Kiitos esityksestä. Alussa olin vähän hukassa, mutta toinen näytös oli tiivis tunnelmainen. Anna Kareninan esittäjä oli erittäin hyvä ja energinen. Vanha hyvä näytelmä venyi hyvin myös täksi moderniksi versioksi.

 

Olin katsomassa ystäväni kanssa Anna Karenina -näytelmän 24. marraskuuta. Väliaikatarjoilu oli hyvin järjestetty ja itse näytelmä oli unohtumaton!

 

Hieno kokonaisuus. Ohjaus upea, lavastus vähäeleisyydessään  mainio, roolisuoritukset mukaansatempaavan uskottavat, puvut aikakauden mukaiset. Vähän osui silmään alkukohtauksen ryppyiset vaatteet, kyseessä kuitenkin yläluokan henkilöt, joilla henkilökuntaa hoitamassa vaatehuoltoa.

 

Loistava Anna Karenina ! Hyvää teatterityötä. Nautin.

 

Kävimme vaimon kanssa katsomassa Anna Karenina -näytelmän. Esitys oli todella hyvä ja hienosti toteutettu.

 

Hienosti toteutettu näytelmä. Puvustukseen nähty paljon vaivaa ja lavastus toimi hyvin.

 

Ihan loistava esitys. Vanhaan juttuun tuotu uusia elementtejä, joten oli kuin uusi juttu. Katsoja miettii miten löydetään kaikki nää jutut. Luovuus on kyllä uskomatonta. Tampereen teatteri on kyllä antanut teatterikävijälle ihanat kokemukset. KIITOS. Tämä on koko minun ryhmäni ajatus.