Alasivun pääkuva

Anna Karenina – Lehdistöarvostelut

Pia Piltz tekee Tampereen Teatterissa elämänsä roolin kreivi Vronskista sekoavana Anna Kareninana. Kokonaisuus on täynnä hengästyttävää ammattitaitoa ja karismaa.”
Aamulehti, Markus Määttänen

 

”Ennen kaikkea Tampereen Teatterin Anna Karenina on jumalaisilla näyttelijöillä kerrottu tragedia.”

Aamulehti, Markus Määttänen

 

”Anna Kareninan tuttu tarina saa uutta potkua. Tampereen Teatterin upea Anna Karenina tuo näyttämölle sekä Annan että Levinin.”
Helsingin Sanomat, Laura Kytölä

 

”Tampereen Teatterin tulkinnassa yhdestä toistensa kaltaisesta onnellisesta ja kahdesta omalla tavallaan onnettomasta perheestä on sarja nappiin osuneita valintoja: oivaltava dramaturgia, tyylikäs lavastus-, puvustus-, ääni- ja valosuunnittelu, hienot roolityöt ja taidokas ohjaus.”

Helsingin Sanomat, Laura Kytölä

 

Pia Piltz tekee Anna Kareninana upeasti ensimmäisen suuren roolinsa ja Lari Halme on loistava Levin Tampereen Teatterin vahvassa uutuusnäytelmässä.”

Tamperelainen, Katariina Fleming

 

Leena Rintalan puvut ovat upeinta mitä TT:ssa on pitkään aikaan nähty: loisteliaita ja tarkalla väriasteikolla luotuja. Ohjaaja Marika Vapaavuori on löytänyt Anna Kareninasta täysin uuden näkemyksen. Se on kuin suurten tunteiden, rakkauden, vihan, surun ja välinpitämättömyyden kaleidoskooppi. Katsojan se imaisee mukaansa huimaan kokemukseen.”

Tamperelainen, Katariina Fleming

 

”Niin kaunista, että koskee.”
Demokraatti, Rolf Bamberg

 

Pia Piltz on varsin täydellinen nimihenkilö tälle esitykselle. Hänen Annansa on sytyttävä, kaunis, uhmakas – ja juuri sellainen tämä tulkinta on kautta linjan.”

Demokraatti, Rolf Bamberg

 

”Kun on nähnyt Lari Halmetta viime aikoina tamperelaisilla estradeilla enempi koomisissa hommissa, on tämä Levinin rooli mieleenpalautus siitä, kuinka upea draamanäyttelijä hän myös osaa olla. Valtoihinsa ottavaa, taidokkaasta äänenkäytöstä lähtevää läsnäoloa alusta loppuun. Hän vangitsee huomion vaiti ollessaankin. Karismaksi sellaista kutsutaan.”

Demokraatti, Rolf Bamberg

 

”Tampereen Teatterin riipaiseva Anna Karenina pitää katsojan tiukasti otteessaan.”
Ylöjärven Uutiset, Matti Pulkkinen

 

”Näytelmä hipoo täydellisyyttä joka osa-alueella. Pia Piltz tekee uskomattoman hienon roolityön Anna Kareninana. Harvoin kohtaa sellaista intensiteettiä, millä Piltz heittäytyy Annan elämään ja tunteisiin.”

★★★★★

Pirkkalainen, Maija-Riitta Merikanto

 

”Syvä kumarrus TT:n Anna Kareninalle.”
Pirkkalainen, Maija-Riitta Merikanto