Alasivun pääkuva

Arktiset leikit -katsojakommentit

Kiitos että otitte Arktiset leikit ohjelmistoonne! Esitys oli mitä mainioin, mielestäni paras Leea Klemolan näytelmistä!

 

Aivan loistava esitys, hienot näyttelijäsuoritukset, lavastus,

 

Mahtava näytelmä, joka herätti tunteita. Upeaa näyttelijäntyötä, varsinkin Anna-Elina Lyytinen ja Heikki Kinnunen. Teatteri Frenckelissä kaunis ympäristö ja puitteet.

 

Kyllä  oli hieno , hauska ja tärkeä esitys. Näitä Leea ja Klaus Klemolan juttuja odottaa aina malttamattomana ja odotus palkittiin. KIITOS!

 

Loistava esitys, Arktiset leikit! Erinomaisen ystävällisyyden ympäröimänä. Kiitos!

 

Kiitos  Leea Klemolan näytelmästä Arktiset leikit.  Huumorillakin voi käsitellä vakavia aiheita. Mari Turunen ja Anna-Elina Lyytikäinen yltivät järiseviin suorituksiin. En muista koska olisin nauranut teatterissa näin paljon ja syvältä – yhden näytelmän aikana. KIITOS!

 

Tämä esitys oli  tosi värikkään mielikuviksen tuote, niinkuin  ne kolme aikaisempaakin näytelmää, jotka olen aikoinaan käynyt katsomassa. Naisten ja miesten sukupuolet oli täydellisesti sekoitettu. Herkullisia  ahtaanpaikan asetelmia olivat esityksen ryhmäkohtaukset, esimerkiksi koko porukka veneeseen sulloutuneena. Kun tapahtumapaikka oli Kokkola niin vene kulkuneuvona oli paikalleen osunut kulkuneuvo. Esityksen leppoisa meininki ja tekstien vuolas kielenkäyttö olivat luontevasti esitetty, eivätkä särähtäneet korvaan. Pidin näytelmän esittäjistä ja esityksestä.

 

Upea näytelmä. Hienosti esitetty. Lisää tätä tasoa!

 

Kävin katsomassa Arktiset leikit ja yllätyin positiivisesti. Se oli niin hyvin tehty, erittäin hyvät näyttelijät ja sai nauraa paljon. Ystävien kesken tästä riittää puhuttavaa vielä pitkäksi aikaa.  Frenckell on hieno paikka ja siellä on lämmin tunnelma. Jo heti ovella lipuntarkastajat toivottavat katsojat tervetulleeksi ja ovat aina niin ystävällisiä. Ohjelmisto on hyvä ja mielenkiintoinen. Kulttuurimyymälä Aplodi on myös hieno paikka ja siellä lipunmyyjät ovat ystävällisiä, avuliaita ja hauskoja. Teatterikausi on alkanut ja elämä on ihanaa.