Alasivun pääkuva

Häpeä! – Nolo komedia katsojapalautteet

Ensimmäinen kerta Kivessä esityksessä ja tyytyväisiä ollaan.  Ounastelinkin (!) että ko daamit osaavat naurattaa, mutta jumppa- ja synttärikohtaukset olivat ihan hillittömiä! Samoin kakkapuvussa kerrotut häpeän ilmenemismuodot osuivat naulan kantaan. Tutulta kuullostivat… Kivi sopii mainiosti tällaisiin esityksiin ja palvelu oli tietysti eteisestä baaritiskille välitöntä ja sujuvaa. Ammattilaiset asialla niin näyttämöllä kuin sen ympärillä. Mukavia pakkasia !

 

Hauska ja rohkea esitys!

 

Kävin katsomassa Häpeä komedian ravintola Kivessä. Erilaista teatteria pienemmässä tilassa. Tämä oli uusi ja hieno kokemus minulle. Toivoisin tällaista lisää.

 

Häpeän tunne oli lähes käsinkosketeltavaa intiimissä tilassa. Jälkikäteen oikein vapautunut olo itsellekin! Kiitos Mari ja Kaisa, kun uskallatte laittaa itsenne likoon aina uudestaan, ja pysytte Tampereella!

 

Kiitokset rohkeille naisille, Kaisa ja Mari. Loistava esitys, tänään ei hävetä yhtään eikä mikään 🙂

 

Kulttuuriravintola Kivi on mukavan rento ja vapaamuotoinen teatteri. HÄPEÄ oli riemullinen kuvaus ihmiselämä noloista tilanteista ja miten niistä selviää – menemällä rohkeasti kohti sitä tilanteita mitä eniten pelkää. Upeat näyttelijät.

 

Mari ja Kaisa laittoivat itsensä oikeestil ”likoon”. Hieno esitys 🙂

 

KIITOS hillittömän hauskasta illasta, josta näyttelijättärille Turunen&Hela ei kyllä jäänyt mitään hävettävää!!! Paremminkin rinta rottingilla voi pasteerailla pitkin Keskustoria! Ilta oli hyvin jaksotettu pienempiin annospaloihin, eikä kertaakaan illan aikana tarvinnut miettiä ajan kulkua, tai tuntea myötähäpeääkään. Ihanan rohkeita Naisia, joita on ilo katsella niin lavalla kuin tv:ssäkin! Älyttömän hyvä idea sanottaa ja esittää tuo kummallinen ja kaikkia ihmisiä vaivaava tunne, joka ponkaisee tosiaankin ihan ihmeellisistä asiayhteyksistä esiin ja saa aivot kiertämään jotakin aivan naurettavaa raitaa. Tämän esityksen nähtyään voi taas laittaa vähän asioita ”suuruusjärjestykseen” päässään ja olla hyvällä mielellä juuri sellainen kuin on – jopa keskellä talvea broilerinnahkaisena uimahallin pukkarissa 🙂

 

Se oli ihan huippu! Niin hyvää esitystä en ollut nähnyt pitkään, pitkään aikaan! Mitä heittäytymistä, mitä häpeää, mitä naisenergiaa! Hykerrytti ja hävetti vielä pitkään.

 

Kotimatkalla ystäväni kanssa keskusteltiin pitkään omista häpeän kokemuksistamme.

 

Ensimmäinen kerta Kivessä esityksessä ja tyytyväisiä ollaan. Ounastelinkin (!) että ko daamit osaavat naurattaa, mutta jumppa- ja synttärikohtaukset olivat ihan hillittömiä! Samoin kakkapuvussa kerrotut häpeän ilmenemismuodot osuivat naulan kantaan. Tutulta kuullostivat… Kivi sopii mainiosti tällaisiin esityksiin ja palvelu oli tietysti eteisestä baaritiskille välitöntä ja sujuvaa. Ammattilaiset asialla niin näyttämöllä kuin sen ympärillä. Mukavia pakkasia !

 

Hyvä esitys Kiven intiimissä tunnelmassa. Palvelu toimi jälleen hyvin.

 

Häpeän tunne oli lähes käsinkosketeltavaa intiimissä tilassa. Jälkikäteen oikein vapautunut olo itsellekin! Kiitos Mari ja Kaisa, kun uskallatte laittaa itsenne likoon aina uudestaan, ja pysytte Tampereella!