Alasivun pääkuva

Juurihoito katsojapalautteet

Näytelmä oli hyvä ja näyttelijät loistavia. Mainio ilta siis.

 

ESITYS OLI HAUSKA JA MIELENKIINTOISESTI TEHTY. PAIKAT TOISESSA RIVISSÄ OVEN VIERESSÄ OLIVAT HIEMAN VIILEÄT, MUTTA ONNEKSI OLI PINO PEITTOJA .

 

Juurihoito oli kevyt hyvin lauantai-iltaa sopiva esitys. Näyttelijät olivat hyviä ja esityksen pituus sopiva. Kaikki fasiliteetit toimivat moitteettomasti. Seuraavaa vierailukertaa odotellessa.

 

Kokonaisuutena miellyttävä teatterikokemus, jätti hymyn huulille koko porukalle. Kiitos!

 

Juurihoito on omaperäinen, hauska komedia. Huikeasti tulkittuja rooleja ei olisi voinut paremmin jakaa näyttelijöiden kesken. Näytelmän alku avasi esittelyllä kuka kukin on. Lavastus oli myös huomion arvoinen. Siinä pyöräily ja pysähtyminen sekä muu matkustaminen näytti todella kuin tapahtuisi. Sisarukset olivat kaikki omia persooniaan, mutta Sari-sisko oli aivan laisensa. Esitys kokonaisuudessaan oli hykerryttävän hauska ja hyvä. Kiitos.

 

Kiitos mahtavasta esityksestä 2.11. – erityispeukutukset ja aplodit ohjaaja Mikko Kanniselle – loistavaa heittäytymistä. Tämä esitys ei unohdu. Belissimo🏆🏆

 

Näytelmä on erinomaisen hyvä, Miika Nousiaisen takuuvarmaa tekstiä. Näyttelijän äkillisen sairastumisen takia näytelmän kulku muuttuikin hieman. Meitä se ei haitannut! Hammaslääkärin hammaslääketieteellinen ote ehkä suorastaan terävöityi paperista lukien. Tämän näytöksen muistamme. – Mikko Kanniselle varmaankin myös ikimuistoinen ilta. Esa Latva-Äijölle toivomme hyvää paranemista.

 

Olipa hieno ratkaisu, että ohjaaja Mikko Kanninen rohkeni vetää Eskon osan. Ei yhtään haitannut , että ”plari” oli käsissä . Ehkä Esa Latva-Äijön esitys olisi ollut sulavampi, mutta Kannisen pieni kömpelyys hauskuutti yleisöä, varsinkin tanssiminen oli mainiota.

 

Esitys Juurihoito oli oikein hyvä. Frenckell-näyttämön katsomossa oli todella kuuma ja huono ilma. Muuten kaikki sujui hyvin.

 

Todella hyvin toteutettu ja kirjan juonta tarkasti seuraava näytelmä.

 

Ohjaaja Mikko selvisi hyvin Eskon roolissa Esan sairastuttua. Niin inhimillistä ja tarina eteni jouhevasti käsikirjoitus kädessä. Hyvää heittäytymistä. Nautimme koko esityksestä täysillä.

 

Oikein mukavaa oli viettää sateista pyhäinpäivää teatterin merkeissä. Kiitos siitä!

 

Olipa hyvä ja hienosti toteutettu sekä loistavat näyttelijät.

 

Esityksessä käsiteltiin suvaitsevaisuutta hyvällä sykkeellä. Nerokasta tekstiä. Näyttelijät osuivat ytimeen.

 

Kiitos hyvästä teatteriesityksestä. Mainiolla tavalla toteutettu lavastus ja aloitus ja lopetus. Hyvä näyttelijäkaarti takasi miellyttävän kokemuksen keskellä marraskuun pimeyttä.

 

Olihan se Juurihoito todella hyvä!

 

Hei, olen useasti käynyt Tampereen teatterissa ja kokemukset on olleet aina hyviä. Juurihoito-näytelmä oli oikein hauska. Tulen varmasti uudelleenkin.

 

Loistava! Kokonaisuus tasapainoinen – upeat näyttelijät! Kiitos!

 

Hyvää, esityksen aloitus ja sijaisen esittely, erilainen aloitus – ammattilainen on ammattilainen.  Joitakin kohtauksia olisin lyhentänyt, mutta tykkäsin. Kiitos.

 

Näytelmän osajako onnistunut. Lavastuksella saatiin mukavasti siirtymät ja juonenkulku maasta toiseen.   Useimmissa teatteriesityksiä on äänen käytössä toivomisen varaa, etenkin silloin, kun ei olla suorassa kontaktissa yleisöön. Tässä esityksessä se häiritsi vain ajoittain joissakin repliikeissä. Kaiken kaikkiaan nautittavaa teatteria. Kiitos

 

Miksi naisnäyttelijät huusivat vuorosanansa. Ylinäyttelemistä. Miehet hyviä. Kiroilemista olisi voinut olla vähemmän.

 

Vähän häiritsi, että paikkaava näyttelijä oli paperin kanssa näyttämöllä. Ymmärrämme kyllä, että hänellä ei ollut mahdollisuutta vuorokaudessa oppia vuorosanoja. Olisimme vaimoni kanssa kuitenkin vakiokävijäjänne halunneet nähdä näytelmän alkuperäisten näyttelijöiden esittämänä. Näytelmä oli kyllä muuten nautittava.

 

Näytelmä oli SUPER SUPER HYVÄ. Kyllä oli hyvin tehty ja Hauska. LISÄÄ TÄLLAISIA. KIITOS.

 

Eilisillan teatterikokemus oli myönteisellä tavalla erilainen. Näyttelijäsuoritukset olivat hyvät, mutta erityisesti Sarin runsas kiroilu hieman heikensi tunnelmaa.

 

Hyvä kappale, hyvät näyttelijät. Kaikin puolin hyvä esitys.

 

Minun on valitettavasti sanottava, että esitys ei minuun vedonnut. Miika Nousiainen on velmu kirjailija ja sanailijana mainio esim. MTV:n ohjelmassa Pitääkö olla huolissaan, mutta nyt tässä näytelmässään hän ei mielestäni ollut onnistunut. Sen olisi pitänyt ilmeisesti olla komedian tapainen, mutta minua ei naurattanut ainoatakaan kertaa, vaikka katsomosta naurunremahduksia välillä kuuluikin. En tiedä, oliko omassa vireessäni sinä iltana jotain vialla, mutta minusta näytelmä oli suorastaan tylsä. En löytänyt sen punaista lankaa, joka siinä varmaan oli, kun AL:n kulttuuritoimituksen päällikkö Markus Määttänen antoi sille peräti neljä tähteä.