Alasivun pääkuva

Keittiömestarin buffet

Illallinen on katettuna päänäyttämön kauniissa ja tunnelmallisessa ylälämpiössä perjantaisin ja lauantaisin klo 17:30.
Teatterin pääovet avataan klo 17:15.
Päivänäytöksen katsojille buffet tarjolla heti esityksen päätyttyä.

Menun voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.

 

 

Menu syksyllä 2018

 

Paahdettua syysjuuresta, savujuustoa ja vihersalaatteja (L,G)

Keltajuuri-mustasieniterriiniä ja mehustettua retikkaa (L,G)

Savusiika-peruna-kananmunasalaattia ja kaprista (L,G)

Riistapyöryköitä ja katajanmarjakastiketta (L)

Jussinhannan leipälajitelma ja tuorejuustoa (L,G)

***

Ylikypsää naudanrintaa ja herkkutattikastiketta (L, G)

Bataatti-maa-artisokkagratiinia (L,G)

***

Kaneli-omenaa ja kinuskivaahtoa (L,G)

 

30 €/hlö

 

Menu keväällä 2019

 

Kasvis-caesarsalaattia (L)

Omena-sellerisalaattia ja hasselpähkinää (L,G)

Raputerriiniä ja parsa-tomaattisalaattia (L,G)

Härän paahtopaistia, pestoherkkusieniä ja rucolasalaattia (L,G)

Jussinhannan leipälajitelma ja tuorejuustoa (L)

***

Paahdettua bataattia ja ruusukaalia (L,G)

Paistettua merilohta ja tilli-fenkolikastiketta (L,G)

***

Tuorehedelmäsalaattia, suklaamoussea ja minttua (L,G)

 

30 €/hlö

 

Pöytävaraukset: p. 010 346 2600