Alasivun pääkuva

Keittiömestarin buffet

Illallinen on katettuna päänäyttämön kauniissa ja tunnelmallisessa ylälämpiössä perjantaisin ja lauantaisin klo 17:30.
Teatterin pääovet avataan klo 17:15.
Päivänäytöksen katsojille buffet tarjolla heti esityksen päätyttyä.

Menun voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.

 

Menu keväällä 2019

 

Kasvis-caesarsalaattia (L)

Omena-sellerisalaattia ja hasselpähkinää (L,G)

Raputerriiniä ja parsa-tomaattisalaattia (L,G)

Härän paahtopaistia, pestoherkkusieniä ja rucolasalaattia (L,G)

Jussinhannan leipälajitelma ja tuorejuustoa (L)

***

Paahdettua bataattia ja ruusukaalia (L,G)

Paistettua merilohta ja tilli-fenkolikastiketta (L,G)

***

Tuorehedelmäsalaattia, suklaamoussea ja minttua (L,G)

 

30 €/hlö

 

Notre Damen kellonsoittajan menu syksyllä 2019

 

La Croquante eli juusto-pähkinäsalaatti (L,G)

Lammaspatee ja Dijon-maustettuja herkkusieniä (L,G)

Ratatouillea ja rapusalaattia (L,G)

Quiche Lorraine eli juusto-kasvispiiras (L)

Patonkia ja maalaisleipää, tuorejuustoa (L)

Coq au Vin eli Kukkoa viinissä (L,G)

Pariisinperunat (L,G)

**

Tarte Tatin eli omenapaistos (L)

 

30 €

 

Pöytävaraukset: p. 010 346 2600