Alasivun pääkuva

Keittiömestarin buffet

Illallinen on katettuna päänäyttämön kauniissa ja tunnelmallisessa ylälämpiössä perjantaisin ja lauantaisin klo 17:30.
Teatterin pääovet avataan klo 17:15.
Päivänäytöksen katsojille buffet tarjolla heti esityksen päätyttyä.

Menun voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.

 

Menu keväällä 2018

 

Mangomaustettua katkarapua, kananmunaa, kaprista ja vihersalaattia (L,G)

Marinoitua jättipapua, tomaatteja ja mozzarellajuustoa (VL,G)

Lohiterriiniä, fenkolia ja Dijon-maustettuja herkkusieniä (VL,G)

Pestomaustettua kanaa, pinjansiemeniä ja rucolaa (L,G)

Paahdettua juuresta, porsaanfileetä ja kantarellikastiketta (L,G)

Jussinhannan leipää ja tuorejuustoa (L)

***

Mustikka-piimähyytelö (VL,G)

 

30 €/hlö

 
 

Menu syksyllä 2018

 

Paahdettua syysjuuresta, savujuustoa ja vihersalaatteja (L,G)

Keltajuuri-mustasieniterriiniä ja mehustettua retikkaa (L,G)

Savusiika-peruna-kananmunasalaattia ja kaprista (L,G)

Riistapyöryköitä ja katajanmarjakastiketta (L)

Jussinhannan leipälajitelma ja tuorejuustoa (L,G)

***

Ylikypsää naudanrintaa ja herkkutattikastiketta (L, G)

Bataatti-maa-artisokkagratiinia (L,G)

***

Kaneli-omenaa ja kinuskivaahtoa (L,G)

 

30 €/hlö

 

Varaukset: p. 010 346 2400