Alasivun pääkuva

Keittiömestarin buffet

Illallinen on katettuna päänäyttämön kauniissa ja tunnelmallisessa ylälämpiössä perjantaisin ja lauantaisin klo 17:30.
Teatterin pääovet avataan klo 17:15.

Menun voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.

 

Illallismenu syksyllä 2017
”Suomi 100 vuotta”

 

Paahdettua Messukylän lanttua, kukkakaalia ja vihersalaattia (L,G)

Hämäläistä leipäsalaattia ja munajuustoa (VL)

Metsäsienisalaattia, kylmäsavulohta ja katajanmarjaa (L,G)

Muikkuterriiniä ja tillikurkkuja (L)

Tryffeliöljyllä maustettua peruna-juureslooraa (L,G)

Lihapottia, laakerinlehteä ja maustepippuria (L,G)

Karjalanpiirakoita ja rievää (VL)

Puolukka-piimähyytelö (VL,G)

 

30 €/hlö

 

Illallismenu keväällä 2018

 

Mangomaustettua katkarapua, kananmunaa, kaprista ja vihersalaattia (L,G)

Marinoitua jättipapua, tomaatteja ja mozzarellajuustoa (VL,G)

Lohiterriiniä, fenkolia ja Dijon-maustettuja herkkusieniä (VL,G)

Pestomaustettua kanaa, pinjansiemeniä ja rucolaa (L,G)

Paahdettua juuresta, porsaanfileetä ja kantarellikastiketta (L,G)

Jussinhannan leipää ja tuorejuustoa (L)

Mustikka-piimähyytelö (VL,G)

 

30 €/hlö

 

Varaukset: p. 010 346 2400