Alasivun pääkuva

Lehdistöarvostelut – Klassikot lavalla

”…on upeaa, kun TT:n Duracel-pupu Risto Korhonen ja kollegansa Ville Majamaa sekoittavat suuren taiteenlajin muistoksi reilun tunnin stand up -aktiinsa yli 70 elokuvan ytimen ja sielun.

…Kun Majamaan esittämä Clark Cable ei muista Tuulen viemää -spektaakkelin ydinrepliikkiä tai kun Hannibal Lecter ilmoittaa ryhtyneensä karppaamaan, ollaan maan parhaimman stand upin ytimessä.

Korhonen on mestarillinen lavakoomikko. Hän on kuin reaktori, joka energisoi kaikki ympärillään ja varsinkin yleisön. Majamaa vetää hänkin terävästi mitä hyvänsä John Waynesta John Holmesin vastapuoleen. Myös koomikkojen valoista ja äänistä vastaavat Ivan Bavard ja Jaakko Virmavirta tekevät hienoa työtä.”

AAMULEHTI, Markus Määttänen

 

 

Korhonen tekee komeaa komiikkaa esimerkiksi Clint Eastwoodin periksiantamattomasta perivalheellisuudesta. Korhonen on ollut aina hirveiden eleiden ja mahdottomien liioittelujen mestari, joten hillitöntä hulluttelua koskevat odotukseni kohdistuivat juuri häneen. Jo ensi hetkillä kävi kuitenkin selväksi, että Majamaa ei kalpene komiikan korkeajännitteissä mestari Korhosen rinnalla. Miehet muodostavat mahtavan koomikkoparin…

Korhosen ja Majamaan paljas ammattitaito tekee hyvää katsojalle.

Klassikot tekevät lavalla hirmuisen hauskaa elokuvakritiikkiä ja menevät siinä arvaamattoman pitkälle.”

UUTISPÄIVÄ DEMARI, Pertti Julkunen

 

 

”Armoitetut koomikot Risto Korhonen ja Ville Majamaa pitävät huolen siitä, että yleisöllä on hauskaa.”

YLÖJÄRVEN UUTISET, Päivi Kuokkanen

 

 

”Joulunajan Oscarit ansaitsevat Risto Korhonen ja Ville Majamaa…”

HERVANNAN SANOMAT, Heljä Vasara