Alasivun pääkuva

Lehdistöarvostelut – Kolmen pennin ooppera

ETELÄ-SUOMEN SANOMAT, Elisa af Hällström:

Kolmen pennin musiikki koukuttaa yhä – – Tampereen esitys on energinen ja viihdyttävä – – ohjaaja Mikko Viherjuuri on taivuttanut joukon hyvään vireeseen.

 

HELSINGIN SANOMAT, Lauri Meri:

Kurt Weillin musiikki pääsee arvoonsa seitsemän miehen orkesterin ja hyvien laulajien ansiosta – – Natalil Lintala tekee Polly Peachumina loistavan sisääntuloroolin.

 

AAMULEHTI, Anne Välinoro:

Mikko Viherjuurella on hyvä koneisto käytössään. Natalil Lintalalla on ääni, joka muistetaan ylihuomennakin, Heikki Kinnunen sopii Tiikeri Browniksi väsähtäneen vaanivaa käyntiä myöten. Jukka Leisti laskostaa itsensä taiten Lontoon alamaailman mafiapomoksi – – Lari Halmeella on kerjäläiskuningas Peachumin matala mieli ja opportunistin kitkerä sielu, Ritva Jalosen rouva hehkuu lynkkausta vaativan naarasemon kuumaa odotusta.

 

ILKKA, Katariina Fleming:

Kolmen pennin ooppera on ajankohtainen tänäänkin

 

UUTISPÄIVÄ DEMARI, Pertti Julkunen:

Hento Natalil Lintala… juhli Polly Peachumina ensimmäistä ensi-iltaansa Tampereen Teatterissa. Hän teki kerralla selväksi, että nyt TT teki loistavan kiinnityksen. Lintala esitti valtapeliin ja pahantekoon lähtevän nuoren naisen innostusta sydäntä kääntävän iloisesti.

Hänen laulajan lahjansa ovat valtavat. Hän teki Kun olin nuori ja koskematon -laulusta suuren hetken. Lintala ilmaisi harvinaisen selvästi sen nautinnon, minkä sävelmä, oma taito ja yleisölle esiintyminen saivat hänet tuntemaan.

 

SATAKUNNAN KANSA, Marja Ylönen:

Mikko Viherjuuren ohjaama, näyttävä ja taitavasti tehty musikaali on komea toteutus klassikkoteoksesta.

 

VALKEASKOSKEN SANOMAT, Hannele Laine:

Musikaalin toteutus lepää ammattitaitoisissa käsissä – – Hyvin tehty ja viihdyttävä – – Vauhtia, toimintaa ja ajattelun aihetta antava esitys.

 

Salon Seudun Sanomat, Arto Aulavuo:

Klassikon tyylikäs paluu