Alasivun pääkuva

Lehdistöarvostelut – Sugar – Piukat paikat

”TT:n Sugar ei petä missään. Esitys kulkee kuin Floridan juna. Risto Korhosen ja Lari Halmeenmiehet ja naiset hurmaavat.
5/5 tähteä”
AAMULEHTI, Anne Välinoro

 

”Sugarin uusi tuleminen on taidokas ja riemukkaan energinen. (…)
Näyttelijäntyö on huikaisevan hyvää, ja tanssiryhmä venyy hulvattomiin suorituksiin (…)
TT on onnistunut luomaan hehkuvaa näyttämötaikaa.”

HÄMEEN SANOMAT, Marika Riikonen

 

”Tampereen Teatterin musikaali steppaa napakasti maaliin – Koomikkojen kerma sokeroi Piukat paikat

Tampereen Teatterin täky on koomikkojen kerma: Risto Korhonen, Lari Halme ja Ville Majamaa, jotka vatkaavat musikaalikakusta kuohkean. Kun sekaan vielä heittää sokerisen Sugarin eli Hanna-Liina Võsan, niin jälkimaku on marjainen. (…)

 

Ohjaaja Georg Malviuksen musikaalijunan koneisto on huippuunsa viritetty. Malvius liikuttaa ensembleä ja tapahtumia tavalla, joka tuntuisi syventävän ja leventävän jopa näyttämön mittoja. (…)

 

Voihan Risto, minkälaista hupia näyttelijä katsojille tarjoileekaan. Korhosen Daphne keikuttelee hykerryttävällä vimmalla ja mimiikalla. Mies taitaa kehonkielen ja liikkeen pysäyttämisen mitä eriskummallisimpiin asentoihin. Naurulla on tapana liimautua Korhosen kantapäihin.

 

Huonommaksi ei jää Lari Halmeen Joekaan Josephinen korkkareissa. Halme on kielellisesti rytmikäs akrobaatti, jonka laulu kulkee komeasti ja pinnistelemättä. (…)

 

Amerikan filmi-instituutti on nimennyt Monroen tähdittämän leffan kaikkien aikojen hauskimmaksi elokuvaksi. Tampereen teatteri pistää tähdellä paremmaksi.”

YLÖJÄRVEN UUTISET, Päivi Kuokkanen

 

”TT:n musikaali Sugar – Piukat paikat on täysosuma

Sugar on uudistunut, iskee ajan hermoon ja on todella hauska. (…)

TT:n Sugar on ihastuttava kokonaisuus. Adrienne Åbjörnin koreografia on mukaansa tempaavaa steppaavine mafiamiehineen, Ralf Nyqvist on tarkkana kapellimestarina ja Mikko Saastamoinen lavastus- ja pukusuunnittelijana.

Georg Malvius kokoaa eri osa-alueet täydelliseksi kokonaisuudeksi. Lari Halme ja Risto Korhonenovat pitelemättömän hauskoja naisia ja osaavat oikealla tavalla tehdä pilaa itsestään. Hanna-Liina Võsa on hemaiseva Sugar ja laulaa hunajaisella äänellään. Ville Majamaan vetreytyvään miljonääriin ei voi kuin rakastua.”

TAMPERELAINEN, Katariina Fleming

 

”Kuumaa sokerista huumaa joka saa varmasti nauramaan.”

MAN MADE LIFESTYLE.com / Gekko Paavilainen

http://www.manmadelifestyle.com/2015/09/sugar/