Alasivun pääkuva

Musta sydän katsojapalautteet

Olen tällainen teatteri-intoilija ja tänä vuonna kävin katsomassa nelisenkymmentä näytelmää Etelä-Suomessa. Arvioin kaikki näytelmät nelosesta kymppiin. Vaikka jo kouluaikoina opettajani sanoi, ettei voi antaa kymppiä. Se on varattu opettajalle.
Minä kuitenkin annoin yhden kympin ja sen sai teatterinne Musta Sydän. Näytelmä oli mielenkiintoisesti kirjoitettu ja erityisesti minua sykähdytti tarinan visualisointi ja lavastus unohtamatta tietenkään ensembleä. Kiitos miellyttävästä marraskuisesta iltapäivästä.
 

Oli pitkästä aikaa tosi hieno esitys. Erikoinen. Pidimme miehemme kanssa tästä.
 
Oikein onnistunut ja hyvin, uudella tavalla toteutettu esitys. Kävin teatterissa pitkästä aikaa äitini kanssa ja olimme molemmat tyytyväisiä kokemukseen. Nykytekniikan ja videoiden käyttö toi esitykseen ihan uuden ulottuvuuden ja laajensi esityksen näyttämön ulkopuolelle. Vastaavaa toivoisin joihinkin lapsille ja nuorille sopivaan näytelmään.
 
Kiitos erittäin onnistuneesta tulkinnasta Musta sydän teatteriesityksessä! Teoksessa käytetty tekniikka oli saatu todella hyvin sovitettua teatterinäyttämölle. Esitystä oli miellyttävän helppo seurata 🙂
 
Mari Turunen veti roolinsa uskottavasti ja oli kiva nähdä Tom Lindholmia ja Jukka Leistiä pitkästä aikaa, kiitos!
 
Näytös oli mukaansa tempaava jännityksen säilyttyä loppuhetkille saakka! Aika kului liian nopeasti, tällaista nauttisimme pidempään 🙂 Loistavat roolisuoritukset ja lavastustekniikka!
 

Kävin tänään ystävien kanssa päivänäytännössä katsomassa Musta Sydän -näytelmä. KIITOS kun tarjoatte hyvää puhenäytelmää ja vielä dekkaria! Lisää tällaista jatkossakin. Aiemminkin olette esittäneet hyvää vastaavaa, kuten Kylmä murha. Suosittelin sitä monelle ja nyt teen samoin. Nämä klo 14.30 päivänäytännöt ovat mieluisia! Oli muuten virkistävä tuo toteutustapa ”videoiden” kautta.
 
Mustasydän oli hienosti toteutettu ja nautimme esityksestä paljon. Kiitos.
 

Hyvä dramatisointi.
 

Teatteriesitys Musta sydän piti mielenkiinnon tarinaan esityksen loppuun asti. Jännitys tarina jätti katsojalle vielä pohdittavaa kotiin lähdön jälkeenkin. Kiitos siitä.
 

Kiitos! Oli kiva käydä teatterissa. Aivan loistava esitys.
 

Virkistävän erilainen teatterikappale. Meitä oli kuuden hengen seurue ja kaikki pidimme esityksestä. Suosittelemme.
 

Teatterikäynti oli kokonaisuudessaan miellyttävä. Esitys yllätti erilaisella tyylillään. Kiehtova ja mukaansa tempaava juonen eteneminen. Henkilöistä Erja ja poliisipsykologi Pesonen erinomaisia. Uutta esitystä jäin taas odottamaan. Joulutorilla käynti ennen esitystä kruunasi Tampereella käynnin.
 

Esitys oli ihan kiva ja osoitti että teatteri ja elokuva voidaan yhdistää toimivalla tavalla.
 

Mukava kokemus, vähän erilainen, hyvin käytetty tekniikkaa. Mukava nähdä Tom L vähän erilaisessa roolissa.
 

Tyylikäs esitys. Ystävällinen henkilökunta.
 

Musta Sydän oli mielestämme erittäin hyvä. Jännite säilyi loppuun saakka.
 

Musta sydän oli hieman erilaista teatteria kuin mitä on musikaalien suurkuluttajana tottunut näkemään. Turunen ja Lindholm olivat rooleissaan hyviä, samoin juonenkuljetuksen elokuvamaisuus. Mutta näyttelijöiden jatkuva tuleminen ja meneminen ja lavasteen pyöriminen alkoivat hieman ärsyttää ja kahta lukuun ottamatta hahmot olivat melko ohuita karikatyyrejä. Ihan katsottava juttu sinänsä, mutta ei oikein imaissut mukaansa.
 

Kiitos hyvästä teatteriesityksestä! Black Fridayn tarjouksenne yllätti positiivisesti. Ystävättäreni, Saksasta, oli vierailulla ja nautimme Musta sydän -näytelmästä kovasti. Ilmastointi teatterissa oli turhan kylmällä. Onneksi olimme varautuneet huivein, muutoin olisi vilu vaivannut.
 

Musta Sydän sai joukoltamme (46) pääasiassa hyvän palautteen, oli uudenlainen teatteriesitys. Lavastus sai kehuja sekä loppuun asti pysynyt jännitys. Oma tuntemukseni: loppu tuli ”puskista” ja jäi vähän torsoksi. Ruokailusta nutimme taas kerran.
 

kiitos! Kaikki sujui todella hyvin, ja esitys oli hienosti rakennettu, olin erittäin tyytyväinen iltaan.
Musta sydän oli tosi hyvä ja tuotu mallikkaasti nykypäivään. Vähäisillä lavasteilla tekniikkaa apuna käyttäen oli saatu huikea kokonaisuus. Kiitos siitä 🙂

 

Näytöksessä oli koululaisia, jotka kertoivat tykänneensä jutusta ja Pesosesta.  Myös keski-ikäisten miesten joukot katsojissa oli poikkeuksellista ja positiivista, selvästi miesten näytelmä, mikä on hyvä asia. Tosin myös meitä vanhempia naisihmisiäkin jännitys kiihottaa. Jännitysnäytelmiä lisää ohjelmistoon.

 

Teatteriesitys oli erinomainen. Hieman erilainen. Joutui tarkasti seuraamaan esitystä, koska dekkarista tipahtaa helposti jos herpaantuu fokus. Pääosan esittäjälle 10 pistettä. Hän sai hyvin pidettyä jännitystä yllä. Nykymaailman dekkaritasoa. Olen dekkareiden suurkuluttaja. Luen kirjoja ja autossa pitkillä matkoilla meillä on äänikirja dekkari pyörimässä. Todella mahtavaa…. Olen myyty.., Kiitokset kaikille

 

Ilkka Remekseltä hieno dekkari. Tom Lindholm teki hyvän roolisuorituksen. Oli mukava nähdä häntä muuna kuin maalaiskomedian Piiparisena. Kiitos mukavasta illasta.

 

Näyttelijälahjakkuuksien kiteytymä tässäkin TT:n jännittävässä ja yllättävässä näytelmässä. Jokainen veti roolinsa loistavasti!  Tekisi mieli katsoa homma uudelleenkin!

 

Esitys oli mielenkiintoinen ja näyttelijät hyviä. Jäin miettimään vaikuttiko eri lavasteiden käytön vähyys näytelmän tasoon. Ehkä, oli ajatukseni lopputulos.

 

Esitys oli visuaalisesti ja teknisesti erilainen mutta erinomaisella tavalla! Vahvat näyttelijäsuoritukset kantoivat tarinaa hienosti eteenpäin. Erinomainen kokemus!

 

Ei ollut makuumme! Teksti ei luonut jännityksen tunnetta, lavastus askeettisen katedeerinen. Tuntui siltä, että näyttelijätkään eivät olleet kovin innostuneita – pakkopullaista!

 

Käyntini oli kaikilta osin onnistunut. Näytelmään kommentoisin sen verran, että pidin kyllä siitä, se oli erikoinen (hienosti toteutettu). Mutta. Näyttelijöiden osalta olisin toivonut hieman ”terävöittämistä” esitystapaan. Monen kohdalla rooli jäi ”löysäksi”…ikään kuin olisivat olleet ajatuksissaan jossain ihan muualla… ja kuin lukeneet repliikkinsä paperista…

 

Musta sydän oli onnistuneesti siirretty näyttämölle. Videoinstallaatiot olivat tässä onnistunut ratkaisu, vaikka mukana olleet lapseni ehkä kaipasivat enemmän suoraa näyttelijätyötä.

 

Näytelmä oli katsomisen arvoinen ja näyttelijät olivat ammattitaitoisia. Kiitos!

 

Kiitos erittäin modernista ja jännittävästä esityksestä.

 

Mielenkiintoinen esitys, hyvä toteutus, hyvät näyttelijät ja roolitus. Jotain uutta teatterin ohjelmistoon.

 

Näyttämön lavastus oli pelkistetty, mutta jännällä tavalla ymmärrettävä ja toimi.  Takapermannon katossa olevista näyttöpäätteistä avautui tulossa/menossa oleva näytelmän tapahtuma.  Katsominen   ehkä (?)   vei mielestä tavanomaisen teatteriesityksen kulkua, koska näyttöpääte oli yläpuolella. Jännitysnäytelmäksi Musta sydän oli mielestäni vähän liian kesy. Kaikki näyttelijät tekivät loistavaa työtä.  Parhaiten kuitenkin mieleen jäivät näyttelijät: Mari Turunen, Elina Rintala, Tom Lindholm ja joitakin muita. Kiitoksia esityksestä.

 

Olimme teatterissa 21.1.0. – iltanäytös. esitys oli niin hieno, että tulemme mainostaman sitä ystäville/tuttaville. Äänimaailma oli korville hyvä ja mielenkiintoista oli myös nykytekniikan käyttö. Olin hiukan epäluuloinen ”dekkarin” suhteen, mutta yllätyin iloisesti. Olimme tyytyväisiä, kun tuli ostettua liput. Kaikki meni ”nappiin”.

 

Kiitos hyvästä esityksestä! Näytelmä piti otteessaan loppuun asti ja erityiskiitokset Mari Turuselle, joka teki hienon roolin.

 

Jälleen kerran mukava ja miellyttävä teatterikäynti. Hyvin toteutettu dekkaritarina!

 

Kaikessa onnistuitte!

 

Kiitos hienosta ja viihdyttävästä teatteriesityksestä. Nautimme intensiivisessä tunnelmassa Musta sydän-esityksestä ystävättäreni kanssa molemmat. Palvelut oli muutenkin tasokasta ja ystävällistä, niin kuin yleensä. On nautinto tulla Tampereen teatteriin!

 

Erittäin mielenkiintoinen ja muukaansa tempaava esitys. Aika ei käynyt pitkäksi. Jännitys säilyi loppun asti.

 

Esitys oli toteutettu minimaalisin lavastein. Toimi erittäin hyvin. ”Tuttu Remeksen juoni”. Olin yllättynyt, kuinka hyvin onnistui teatterin lavalla. Liikkuva kuva ja näytteleminen oli yhdistetty hienosti. Pari tuntia teatterin katsomolla meni siivillä.

 

Tosi hyvä esitys ja koska liputkin olivat kohtuuhintaiset, niin näytös oli täydellinen. Tom Lindholm oli hyvässä roolissa. Lisää kohtuuhintaisia lippuja.

 

Erittäin hyvä teatteriesitys. Jännite pito koko näytöksen ajan. Ei mitään valittamista, hyvä ja nautinnollinen teatteri-iltapäivä.

 

Vietimme mieheni syntymäpäivää teatteri-illan merkeissä, ja kokemus oli kaikin puolin positiivinen: näytelmä oli mielenkiintoinen, väliaikatarjoilut herkulliset, ja lippujen tarkastus jo lähes ulko-ovella antoi turvallisuudentunnetta päivän mielenosoitusten jälkeen! Kiitos!

 

Musta sydän -näytös oli näytelmänä erittäin hyvä loistavine näyttelijöineen.

 

Remeksen musta sydän yllätti. Sopivasti teatteria ja tekniikkaa. Kiitos!

 

Tekninen toteutus mielenkiintoinen.

 

Musta Sydän oli tosi hyvä.

 

Uskomaton jännitysnäytelmä! Näyttelijäsuoritukset loistavia, samoin rekvisiitta ja nykytekniikka olivat kohdallaan. Hienoa, että tekniikkaa oli käytetty viisaasti, ei yliampuvasti. Näytelmää olisi seurannut pitempäänkin.

 

Sopii hyvin näyttämölle. Yllättävän mahtava esitys. Kaikki hyviä rooleissaan. Lavastus ja valot tukivat hyvin esitystä.

 

Odotin dekkarikirjailijalta jännittävämpää käsikirjoitusta, nyt ei jännitystä oikein ollut. Liikaa höpinää ja pohdiskelua, olisin toivonut enemmän toimintaa. Näyttelijät olivat tosi hyviä.

 

Teatterikäynti sujui hyvin. Näytös; Musta sydän oli jännittävä ja hyvin tehty dekkari näyttämölle.  Henkilökunta onnistui loistavasti. Katsomossa ensimmäisellä puoliskolla parvella, 6. Rivillä oli hyvä näkyvyys näyttämölle (koko näytöksen ajan siis) mutta huone ilma heikkeni silloin, oli hyvin raskas sisäilma. Onneksi huone parani toisella puoliskolla. Näytelmä oli jännittävä ja hyvä!

 

Huikea esitys! Näyttelijät suoriutuivat loistavasti rooleissaan, lavastus toimi, tarina oli kaunis ja koskettava. Kaikki toimi moitteettomasti.

 

Esitys / taidenautinto oli aivan loistava, jännittävä ja lavastus häikäisevä – hienoa uutta teatteria!

 

Hei, oli mielenkiintoinen esitys. Hienosti toteutettu. Erilaista, mitä yleensä näkee teatterissa. Hienoa! Kiitos!

 

Aiheesta olisi saanut paremmankin …mutta tämäkin katsottava!

 

Kerron ensin minua ihmetyttäneen asian: Näytelmän Musta sydän 21.10. klo 19 näytöksessä oli salin etuosassa ryhmä, joka odotutti itseään sekä näytelmän alkaessa että väliajan jälkeen. Se ei ole kovin kohteliasta toisia kohtaan. En huomannut, että heitä olisi mitenkään ohjattu kiirehtimään vaan saivat lampsia sisään ihan omaan tahtiin. Näytelmä itsessään oli positiivinen yllätys. Juonessa oli muutama vähän kökkö kohta, mutta ammattitaitoinen näyttelijäkaarti pelasti nekin kohdat.

 

Kiitos, kaikki sujui hyvin ja esitys oli mainio.

 

Musta sydän- esitys oli raikas, erilainen ja moderni toteutus. Pidin dekkareiden ystävänä kovasti😊

 

Kiitos esityksestä. Oli vähän erilainen kuin mitä olen yleensä käynyt katsomassa, mutta hyvä. Ilokseni huomasin, että katsojien ikäjakauma oli erilainen. Esitys kiinnosti nuorehkoja miehiä. Olisiko syynä, että he ovat Remeksen lukijoita.

 

Vähän varauksella tulin katsomaan jännäriä, koska olin joskus lukenut kyseisen kirjan, mutta hyvin taipui teatterin lavalle. Ja aivan mahtavat näyttelijät. Kiitos!

 

Mukava ilta ja jännittävä näytelmä! Näytelmä piti otteessaan alusta loppuun. Hyvät näyttelijäsuoritukset. Tekniikan käyttö oli mielenkiintoisesti ja sujuvasti sovitettu kokonaisuuteen.

 

Näytelmä oli loistava.

 

Kiitos jälleen onnistuneesta teatterielämyksestä!

 

Esitys oli ihan ok, hyvät näyttelijät.

 

Esitys oli mukaansatempaava ja ihana. Ja ystäväni kanssa tilattu väliajan tee- ja kakkutarjoilu maukasta ja toimi loistavasti. Hieno ja mielellään muisteltava lauantai-iltapäivä.

 

Kävimme 8 hengen porukalla la 14.10 katsomassa Mustan sydämen. Hieno kokonaisuus! hyvää näyttelijätyötä, erityiskiitos Tom Lindholmille (, poliisipsykologi). Lavastus  ja  videot erityisen onnistuneet.

 

Esitys piti otteessaan koko ajan. Näyttelijä suoritukset olivat hyviä. Mari Turunen on ihan huippu! Lavastus oli mainio ja taipui yksinkertaisuudessaan moneksi. Hyvin pystyi kuvittelemaan erilaiset asunnot sekä laivan eri tilat. Projisoinnit sopi hyvin lavastukseen

 

Olimme mieheni ja tyttäreni sekä hänen poikansa kanssa katsomassa esitystä. Tyttärenpoika (15 v.),oli hyvin ihastunut näytelmään ja me muutkin olimme tyytyväisiä valitsemaamme kappaleeseen. Erilainen, mutta hyvin kiinnostava toteutus. Elokuvamainen tausta antoi hyvän lisän kokonaisuuteen. Muutamat vuorosanat jäivät kuulematta, mutta pääosin näyttelijät käyttivät ääntä kuuluvasti, mikä on tietysti erittäin tärkeää.

 

Kiitos esityksestä 14.10. Hyvin toteutettu ja poimittu Remeksen  kirjasta oleellinen. Hyvät näyttelijät, ”Pesonen” jäi erityisesti mieleen. Ilkka Remes oiva kirjailijavalinta. Meissä ihmisissä voi olla sisällä monenlaista tuskaa, näitä hyvä miettiä.

 

Esitys oli jännittävä ja lavasteet mielenkiintoiset. Mari Turunen esitti Erjaa tosi hyvin, erittäin onnistunut näyttelijävalinta. Samoin Arttu Ratinen ja iki-ihana Tom Lindholm poliisipsykologina.

 

Kappale oli HYVÄ ja mielenkiintoisesti toteutettu!

 

Pidin esityksestä, kiitos. Toteutus oli normaalista teatteriesityksestä poikkeava, mikä sopi mielestäni hyvin ja toi ulottuvuutta esitykseen.  Paikkamme oli 14. rivillä ja muutaman kerran esiintyjien ääni hukkui.  Piti kuunnella hyvin tarkkaan.  Saman havainnon teki vieressäni oleva henkilö.

 

Pidin esityksestä mm. seuraavista syistä: upea uusi tekniikka, näytelmän kotimaisuus mm. suomalaiset nimet ja tutunoloinen ympäristö, näytelmä oli jännittävä mutta ei piinaava, jaksotus oli onnistunut – ensin selkeä taustoitus ja vasta sitten alkoi ns. tapahtua.

 

En tiennyt ollenkaan mitä odottaa, kun lähdin katsomaan Mustaa Sydäntä ja sain yllättyä täysin. Näytelmä on loistavasti rakennettu ja toteutettu. Yllättävät käänteet ja alusta loppuun pitänyt jännite saivat minut unohtamaan kaiken muun. Sanoisin Mustan Sydämen olevan yksinkertaisesti supermahtava

 

Ennenkaikkea esityksen kruunasi  kuitenkin näytelmän upea miehitys !