Alasivun pääkuva

Näytelmä joka menee pieleen katsojapalautteet

Kiitos näistä nauruista. Hyvin valittu teksti. Hienoja näyttelijöitä ja suorituksia.

 

Aivan loistava esitys! Tempaa mukaansa alkuhetkestä ihan lopputaputuksiin asti! Tampereella emme koskaan pety teatteriin!

 

Esitys mahtava. Puitteet kunnossa. Kiitos

 

Aivan loistava esitys! Parasta teatteria sataan vuoteen.

 

Näytelmä oli todella hyvä. Mutta ensimmäinen rivi oli ahdas ja liian lähellä.

 

Ihan paras farssi ikinä! Harvoin näissä onnistutaan näin hyvin, kiitos!

 

Aivan mahtavaa, saimme nauraa lähes koko esityksen ajan. Sopivaa huumoria, joka varmaan uppoaa moniin. Tosin siinä rajoilla, että aiheuttaako liikaa myötähäpeän tunnetta hahmoja kohtaan. Näyttelijät vetivät roolinsa alusta loppuun eläytyen.

 

Näytelmä oli kokonaisuudessaan hyvin tehty. Ajoitukset kohdallaan, näyttelijät OK, mutta jostain syystä huumori ei itseäni kutittanut. Toki muutama hyvä kohtaus näytelmään sisältyi. Näytelmässä ei sinänsä ollut vikaa, en vain ollut virittäytynyt samalle taajuudelle.

 

Vauhdikas esitys toimi iskuntarkasti ja erityisesti lasten kannalta hienoa, että näytelmä alkoi jo ulko-ovelta (Lari ja Mari). KUpeaa työtä ja hauskaa katsomossa! Seuraavana päivänäkin käytiin vielä kohtauksia ja tunnelmia läpi.

 

Haluan kiittää upeasta näytelmästä. Sitä katsoessa viihdyin sekä minä (nainen 39 v), että kumpikin teinipoikani (13 ja 15). Ilta oli mitä mahtavin äiti – lapsi -ilta ja otamme sen uudelleen ensi vuonna, jolloin viimeistään tulemme taas kolmestaan teatteriin.

 

Hauska näytelmä.

 

Olisi voinut vähän enemmän harjoitella, jotta esitys olisi onnistunut paremmin 😉 ….Siis todella hauska esitys! Korhonen ja Halme eivät tuota koskaan pettymystä!

 

Näytelmä meni oikein mukavasti ja hienosti pieleen ja kaikki muukin toimi oikein hyvin.

 

Aivan mahtavan riemastuttava esitys. Vatsalihakset kovilla nauramisen suhteen. ISO KIITOS!

 

Kiitos näytelmästä joka menee pieleen. Olin pojantyttöni 12v kanssa katsomassa näytelmää ja pojantyttöni sanoi näytelmän jälkeen, että kyllä olisi harmittanut, jos en olisi tätä nähnyt. Me viihdyttiin ja naurettiin.

 

Itse pidän enemmän esityksistä, joissa syvää sanomaa. Välillä kuitenkin hyvä käydä katsomassa tälläisiä kevyempiä kappaleita. Näyttelijäsuoritukset loistavia kaikilta näyttelijöiltä. Se tamperelaisten teattereiden loistava puoli onkin. Mukava perjantai-illan naurupommi.

 

Näytelmä, joka menee pieleen. Erittäin taitavasti tehty. Yleisön mukaan ottamien alussa oli hienoa. Lisäksi tarinalla oli kuitenkin juoni mitä seurata. Hienoa😊

 

Kaikki näyttelijät olivat erityisin hyviä tässä näytelmässä. Kiitokset kaikille.

 

Näytelmä oli erinomaisen naurattava, sillä toisten kommelluksille nauraminen on näköjään makeinta. Aivan huikeita näyttelijäsuorituksia, jotka tosiaan eivät menneet pieleen. Tapahtumien rytmitys osui täydellisesti esim. ovien aukeamisten kanssa.

 

Ratkiriemukas teatteri-ilta, täydellinen aloitus viikonlopulle. Näyttelijäsuoritukset huikeita, näytti siltä, että näyttelijöillä oli hauskaa keskenään ja tiimityö toimi loistavasti…vaikkakin kaikki meni totaalisen pieleen😉Suupielet hymyssä kotia kohti😀 Lämmin kiitos❤

 

Erittäin hauska koko perheen näytelmä. ”Kyllä komedia on minun juttuni ” kertoi pojanpoika esityksen jälkeen. Luulenpa, että pieni kipinä teatteria kohtaa jäi kytemään. Koko esityksen ajan sai nauraa – ihailla näyttelijöiden työskentelyä ja lavastuksen toimivuutta.

 

Näytelmä oli meille Suuri pettymys, joten poistuimme väliajalla, mikä oli ensimmäinen kerta meille, jotka olemme teatterin monikuluttajia. Meille elämykseen ei tällainen touhuilu ikävä kyllä riitä.

 

Esitys oli toteutettu hienosti! Näyttelijät istuivat rooleihinsa mainiosti. Esityksessä oli paljon hauskoja oivalluksia, mutta toistohuumori ja kaikenlainen tavaroiden tiputtelu sai liikaa tilaa omasta mielestäni. Toisaalta juuri erilainen rymistely tuntui saavan aikaan suurimmat hohotukset yleisön joukossa, joten se lienee olennainen osa tätä genreä. 🙂 Jatkossa aiomme varata paikkamme mahdollisimman läheltä lavaa: eivät paikkamme parven etuosassa huonotkaan olleet, mutta lähempänä esityksestä voisi saada vielä enemmän irti. Erinomaista palvelua narikassa. Kiitos hauskasta illasta!

 

Ensimmäistä kertaa Tampereen teatterissa. Oikein hauska ja mukaansatempaava näytelmä. Perheen teinitkin tykkäsivät. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisasi. Ei voi kun ihmetellä ammattitaitoa ja ajoituksen onnistumista. Tätä voi suositella muillekin!

 

Teatterin ohjelmistossa on useita mielenkiintoisia näytelmiä samanaikaisesti menossa aiheuttaen ajoittain valinnan vaikeutta. Ainoastaan positiivisessa mielessä, koska valinnat eivät ole tuottaneet pettymyksiä. Eilinen (20.10) esitys: Näytelmä joka menee pieleen oli hauska ja pitkään aikaan parasta perjantaiviihdettä. Loistavat näyttelijät ja hassun hauska lavastus, kiitos ja kumarrus, vieläkin nauruhermot herkällä!

 

Olimme katsomassa koko perheellä näytöstä Näytelmä joka menee pieleen tyttäremme 9v tyttäremme synttäritoiveesta. Arjen pyörityksessä olin jo hävittänyt liput ja soitin muutama tunti ennen näytöstä paniikissa Aploodiin, josta ystävällinen ihminen kertoi heidän tulostavansa liput meille uudelleen. Mikä valtava helpotus ja ehdimme vielä hyvin ennen näytöstä käymään ravintolassa syömässä. Näytelmä oli hyvä ja parasta oli kuulla 9v ja 10v tyttöjen nauru vieressämme. Kiitos mahtavasta teatterikokemuksesta

 

Aivan loistava teatteriesitys, oikea taidonnäyte! Ei voinut kuin ihmetellä näyttelijöiden oikeaa ajoitusta kohtauksissa. Esitys kantoi alusta loppuun asti ja kaikki meni onnistuneesti pieleen. Aikuisten näytelmä, joka sopii huumorinsa ja vauhtinsa vuoksi myös lapsille. Erityiskiitos kielenkäytöstä, huumoria ei yritetty tuottaa kiroilun ja huutamisen avulla

 

Näytelmä oli viihdyttävä- sähellystä ehkä liilaakin, mutta pitkästä aikaa nauratti teatterissa 😉

 

Kiitos! En ole vuosikausiin nauranut niin paljon. Kotimatkallakin vielä nauratti.

 

Komedia on vaikea laji, enkä sen vuoksi ole komediasta sen hurjemmin nauttinut tai sitä käynyt paljoa katsomassa. Näytelmä joka menee pieleen on kuitenkin yllättänyt minut erinomaisuudellaan ja olemalla oikeasti hauska jo kolme kertaa. En ole ikinä käynyt katsomasssa mitään näytelmää kolmea kertaa. En myöskään ole huutonauranut vedet silmissä (myös esityksen jälkeen sitä vain muistellessa). Olen hehkuttanut esityksen erinomaisuutta monelle ystävälleni enkä usko katsomiskertojeni jäävän kolmeen. Kaikki lavastuksesta näyttelijänsuorituksiin on upeaa ja pitää katsojan kiemurtelemassa penkissään. Lisäansiona pidän sitä, ettei tämä esitys jää lainkaan alkuperäisen varjoon, näin A Play That Goes Wrong esityksen Lontoossa ja hieman varauksella lähdin ensimmäisen kerralla Tampereen Teatteriin suomiversiota katsomaan. Hieno sovitus suomalaiselle katsojalle, jooga-Esko jää ikuisesti elämään mielikuvituksessani! Kiitos tästä upeasta esityksestä!

 

Näytelmä joka menee pieleen (19.10.2017) oli todellakin nimensä veroinen! Täyttä kaoottista tykistystä alusta loppuun. En ole koskaan nauranut näin paljon teatterissa, enkä varmaan muuallakaan. Mahtavasti toteutettu, upeat näyttelijät ja siis ne lavasteet (eli niiden totaali hajoaminen käsiin)! Mieletöntä työtä. Kiitos. Jos olisi varaa niin tulisin katsomaan toisen kerran.

 

Kiitos ihanasta teatteri-illasta! Esitys oli hauska, näyttelijät taitavia ja meillä oli mukavaa. Väliaikatarjoilu ilahduttaa aina. Pienten lasten vanhemmat eivät kovin usein pääse näin kaksin ulkoilemaan – nautittiin illasta kovasti.