Alasivun pääkuva

Notre Damen kellonsoittaja – katsojakommentit

Aivan huikean hieno esitys musiikkeineen, lavasteineen, kaikkineen–>vahva suositus!

 

Kiitos! Esitys oli upea. ūüėä

 

Voi Esmeralda! Rakastan niin oikeudenmukaisuuden puolustajaa. Esityksessä sointuvat yhteen lavastus, puvut tanssit ja musiikki, laulajat, niin vaikuttavaa. Nousin paikaltani silmät kosteina, tunnekuohussa. Kiitos elämyksestä 9.9.

 

Esitys oli erittäin hyvä, lavastus ja puvustuskin olivat todella onnistuneita. Musiikki  valloitti.

 

Ihana näytös eilen, mikä meno ja meininki! Kiitos Tampereen teatteri. Myös yleisöä unohtamatta, jotka ihan selvästi olivat odottavalla kannalla ja rentoutuneita. Kokonaisuus oli siis napakymppi. Jäi todella hyvä mieli; pisteenä iin päälle luonnon suoma kesäinen päivä Tampereella! Me like!

 

Esitys ja lavastus kaikkineen oli loistava. Kiitos!

 

Upea ja koskettava esitys! Ammattitaitoiset näyttelijät, näyttävät lavasteet, kaunista musiikkia.. Palvelu narikassa ystävällistä ja sujuvaa. Kiva kun käytävillä oli tarjolla vettä juotavaksi. Miinusta pitkistä vessajonoista.

 

Huikea elämys! Upeaa laulamista, kaunis musiikki ja koskettava tarina!

 

Yllättävä ja vaikuttava esitys, loistokkaat kuorot ja musiikki. Monilahjakkaat näyttelijät, hieno lavastus sekä puvustus. Upea kokonaisuus, joka tuotti meille paljon nautintoa ja nyt jälkeen päin ajatusten vaihtoa. Kiitoksia!

 

Musikaali oli hieno el√§mys. Kaikki: ohjaus, roolisuoritukset, lavastus, puvustus…. olivat ihan huipputasoa. Katsojaa vietiin tunteesta toiseen. Ainoa mik√§ j√§i h√§vett√§m√§√§n oli katsojien kova kiire poistua paikalta. Kyll√§ pit√§isi jaksaa kiitt√§√§ hyv√§st√§ suoritusesta kunnon abloodeilla.

 

Aivan huikea esitys kaikin puolin! Uskomattomat lavasteet! Upeat n√§yttelij√§suoritukset !ūüĎŹūüĎŹūüĎŹ

 

Oli upeat  Notre Damen lavasteet ja näyttelijät esitti tosi upeasti. KIITOS!

 

Näimme Notre Damin kellonsoittajan ke 11.9. ennakkonäytöksessä. Musikaali oli huikaisevan loistava, ja muutoinkin kaikki sujui mainiosti väliaikatarjoilua myöten, vaikka näytös oli loppuunmyyty. Kiitos elämyksestä!

 

Nyt oli t√§ydellinen teatterikokemus, alkumetreilt√§ eli lipun ostosta eilisen esityksen loppukiitoksiin. Kaikki sujui kiitett√§v√§n kympin arvoisesti, v√§liaikakahvien esmeralda-leivoksen makua my√∂ten. Notre Damen kellonsoittaja oli katsoja/kuulijakokemuksena HUHHUH. Joka ainoa palikka kohdallaan, ei pysty edes erittelem√§√§n onnistumisia. Parannettavaa?! Mit√§ ihmett√§ voisi viel√§ keksi√§. No sen, ett√§ jos ja kun teatterikauden avaus syksyll√§ on t√§llainen, miten sen mukava voi viel√§ ylitt√§√§ ūüôā Kiitos kaikille Notre Damen tekij√∂ille.

 

Esitys oli upea. En kyll√§ muista, ett√§ olisin koskaan n√§hnyt miss√§√§n esityksess√§ niin puhuttelevia lavasteita‚ėļÔłŹpuhumattakaan n√§yttelij√∂iden suorituksista.

 

Hieno teos. Perinteistä sujuvaa, visuaalista nähtävää. Hienon lisämausteen ja tunnelatauksen tuo jylhä kuoro. Uusia lahjakkaita näyttelijöitä lavalla Рhienoa uudistumista vanhalta teatterilta. Tulee olemaan suuri menestys. Onnea!

 

Onnistuitte kaikessa – paitsi s√§√§ss√§ ūüôā – mutta seh√§n ei ole teid√§n p√§√§tett√§viss√§nne! Paras oli esitys: upea, huikea, tunteellinen. mukaansatempaava – t√§ysi kymppi plussa taas kerran!

 

Notre Damen kellonsoittaja, musikaali joka j√§tt√§√§ varjonsa muut. Ennakkon√§yt√∂s. Sali t√§ynn√§. Kahden ja puolentunnin j√§lkeen yl√∂is√∂ hurraa seisoaltaan.¬† Aktiivisena teatteri-ihmisen√§ en ole ihastunut mihink√§√§n musikaaliin n√§in paljon. ¬†Petrus K√§hk√∂nen tekee mielett√∂m√§n roolin, jollaista ei ennen ole n√§hty. Mielen r√§j√§ytt√§v√§ yhdistelm√§ Draamaa Komediaa ja Tragediaa. Rakastuin…10/10

 

Ennakkon√§yt√∂s 11.9.¬† Todella vaikuttava esitys, upeat lavasteet, aivan mahtavat n√§yttelij√§t, musiikki, valaistus, puvustus…KAIKKI! Ainutlaatuista saada kokea n√§in upea esitys. Toivottavasti katsomot t√§yttyv√§t ja ihmiset k√§yv√§t toteamassa saman kuin min√§. Pakko tulla kokemaan t√§m√§ viel√§ uudelleen.

 

Kerta kaikkisen upea tuotanto! Ainoa harmi oli kun ulko-ovella Quasimodo ei ollutkaan jakamassa lähtösuukkoja, vaikka ohjaaja niin alkuspiikissään lupasi.

 

K√§vin katsomassa Notre Damen kellonsoittajan 11.9. Esitys oli todella hieno ja n√§ytt√§v√§. Istuin permannolla viimeisell√§ rivill√§, ensin harmitti ettei n√§hnyt koko lavaa mutta telkkarit auttoivat. √Ą√§nentoisto oli upeaa.

 

Hieno musiikki sekä solistit, tanssijat ja kuoro. Upea lavastus ja valotehosteet huippuluokkaa.  Vähempi näytteleminen olisi riittänyt. Näyttelijä eläytyy rooliin, ei näyttele;)   Suosittelen silti ystävilleni. Takapermannon monitoorit/skriinit hyvä ratkaisu, lieneekö tehty tähän esitykseen?

 

Olipa ihan mielettömän upea musikaali! Erityisesti musiikillisesti, mutta myös lavastus ja puvustus. Teini-ikäinen seuralaiseni oli yhtä vaikuttunut. Kiitos myös ensi-illan tarjoiluista. Kaiken kaikkiaan loistava ilta.

 

Mahtava esitys! Pidimme kovasti. Voin suositella muillekin.

 

Notre Damen kellonsoittajassa on onnistuttu kaikessa. Turha esittää korjattavaa sinne, missä mikään ei ole rikki. Erityisterveiset ja rispektii Marjatta Kuivastolle, että jo ensimmäisellä minuutilla olin aivan onnessani, että saan kuin istua Notre Damen kirkossa. Niin ja Petrus Kähkönen on saanut lisäfanittajan + Risto Korhosen kepparilla ratsastava kunkku oli kans yliveto!

 

Kiitos aivan mielettömän hienosta esityksestä ja mahdollisuudesta nähdä se! Olimme vaikuttuneita, liikuttuneita ja iloisia siitä kuinka hieno teatterin lumo voikaan olla. TT on niin upea ja intiimi teatteri, jossa katsoja pääsee aina osalliseksi esityksestä aivan ainutlaatuisella tavalla.

 

Esitykseen paljon panostettu. Näkemisen arvoinen teatterikappale.

 

Kiitos Mielett√∂m√§n Ihanasta Teatteri Illasta ,jossa kaikki oli 100% Onnistunutta ‚̧ԳŹ Notredamin Kellonsoittaja oli huikee kokemus ihan kaikilla aisteilla ‚ú®ūü•į‚ú®‚̧ԳŹ Ja Teatteri Viihtyis√§ t√§ynn√§ positiivista ilmapiiri√§ ‚ú®ūüßł‚ú®ūü•įūü§ó Ensimm√§inen Visiittimme¬† Tampereen Teatterissa Onnistui kaikin puolin ,,ihania ihmisi√§,,,,,Yst√§v√§llist√§ henkil√∂kuntaa ja kiva fiilis/kokemus kaikinpuolin ‚ú®ūüôŹ‚ú®ūüĎŹūüĎŹūüĎŹ

 

Koko Tampere Yll√§tti meid√§t mihin menimmekin niin aina oli yst√§v√§llisi√§ ihmisi√§ ūüĎŹūüĎŹūüĎŹ Kiitolliset Onnelliset Teatterissanne k√§vij√§t ‚ú®ūüôŹ‚ú®‚̧ԳŹūü•į

 

Upea ensi-ilta. Kiitos.

 

Kiitos upeasta Notre Damen kellonsoittajasta! Olimme 13.9. ensi-illassa poikani kanssa. Palvelu oli yst√§v√§llist√§ ja sujuvaa. Kaikille tarjoillut kuohuvat oli mukava yll√§tys. Useissa paikoissa ensi-ilta kuohuvat tarjotaan vain kutsuvieraille / medialle ja me omalla rahalla tulleet ostamme alkumaljankin itse. Teill√§ tunsimme olevamme yht√§ t√§rkeit√§ katsojia, vaikka olemmekin ”taviksia”. Pieni asia, joka tuntui hyv√§lt√§, kiitos teille! Ihailimme erityisesti esityksen lavastusta ja puvustusta, kuinka upeaa ja oivaltavaa ty√∂t√§, wau! Ja onhan Petrus ihan mielett√∂m√§n taitava omassa roolissaan, kuten koko ty√∂ryhm√§. Ollaan tulossa uudemman kerran katsomaan t√§t√§ upeaa esityst√§!

 

En ole koskaan aiemmin nähnyt näin mykistävän hienosti lavastettua musikaalia, ei edes Nykissä tai Lontoossa. Muutenkin musikaali oli jäätävän hyvä, täydellistä heittäytymistä esiintyjiltä. Huikea huikea show.

 

Hei kiitos oli todella hyvä kokemus käydä teatterissa ja ei ole turhaan kehuttu näytöstä ja kyllä näki ihan hienosti myös takaa kun oli laitettu ne kriinit, Mietin, että tulisinko katsomaan vielä toisenkin kerran.

 

Ihan huikea esitys ammattitaidolla. Hieno ohjaus ja lavasteet. Musiikki oli myös taidokkaasti esitettyä ja kaunista.

 

Kiitos upeasta illasta. Disneyn piirretty kolahti aikoinaan minuun johonkin syv√§lle. Innostuin siin√§ n√§yttelij√§ntaiteesta ja tummista teemoista sek√§ hyyt√§v√§st√§ ihmismielest√§. Musiikki syk√§hdytti. L√∂ysin Saksasta vahingossa musikaalitallenteen vuonna 1999 ja olen siit√§ asti salaa toivonut, ett√§ t√§m√§ tuotaisiin Suomeen. Teoksenne ei pett√§nyt. Sulattelin ja erittelin hyv√§√§ oloa auton ratissa my√∂h√§√§n illalla takaisin Helsinkiin. Kiitos p√§√§osan esitt√§jille. Pakko tietysti nostaa Petrus K√§hk√∂sen Quasi. Laulu ja lavasteissa keikkuminen! Ja kiitos Lari Halmeelle Phoebuksesta. Jumaliste! Harvoin jaksan katsoa ”prinssej√§” lavalla. Nyt odotin t√§t√§ p√∂yhkeilij√§√§. Ja aivan upea laulaja. En siis kykene mihink√§√§n kriittiseen juuri nyt. Pitk√§ odotukseni palkittiin. Ja sain hyv√§n syyn samalla tutustua kaupunkiin. Kiitti!

 

Esitys oli mukaansa tempaava, hyvät roolisuoritukset kaikilta, hyvä musiikki ja vauhdikkaat tanssiesitykset. Virkistävä teatterikäynti! Lavasteissa, puvustuksessa ja tehosteissa nähty paljon vaivaa.

 

Aivan upea esitys! Vuosiin ei ole tullut vastaavaa eteen. Upeat lavasteet, upea puvustus, musiikki ja näyttelijät, kaikki oli nappiin. Mukana oli myös 11v. tytär, joka oli myös aivan haltioissaan! Tuhannet kiitokset!

 

Esitys aivan mahtava!  Kahvi+leivos erittäin hyvä,  tarjoilu pelasi loistavasti.

 

Kiitos  kaikilla osa- alueilla  erittäin upeasti toteutetusta esityksestä. Vaikuttava tunnelma ja sanoma jää pitkäksi ajaksi muistoon.

 

Olin todella iloisesti yllättynyt. Esitys oli väkevä, eikä missään kohtaan notkahtanut. Näyttelijät suoriutuivat loistavasti, yllätyin monen laulunlahjoista. Puvustukseen erityisesti onnittelut mm. patsaitten puvut. Lavastus täytti upeasti koko katsomon. Toteutus oli kymppi, onnea ja kiitos kaikille!

 

Aivan mahtava kokemus ja kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti.