Alasivun pääkuva

Lapset, nuoret ja opiskelijat

Lapsiasiakkaat

Varmistathan aina etukäteen, sopiiko näytelmä tai esitys lapsille. Teatterin ikäsuositus on joustava. Ennen kaikkea on kyse vanhempien harkintakyvystä, kuinka tottunut teatterissakävijä lapsi on ja kuinka herkkä hän on.
Lastenlipun ikäraja on 16 vuotta.
Vahtimestareilta saa lainaksi istuinkorokkeita.

Lastenliput voimassa arkiesityksissä (ma-pe) sekä lauantain päiväesityksissä.

 

Kevätkaudella 2018 liput puhenäytelmiin vain 14-20 €

Tarjoamme kevätkaudella 2018 päätoimisille opiskelijoille ja alle 25-vuotiaille liput puhenäytelmiin vain 14-20 €. Ei koske vierailuesityksiä.

 

Viime hetken opiskelijatarjous -50 %

Viimeisen tunnin ajan ennen esitystä annamme opiskelijalipun hinnasta vielä -50 % alennusta! Edun saa opiskelijakorttia näyttämällä Kulttuurimyymälä Aplodista.

 

Hevijuuseri-kortilla edullisesti teatteriin koko vuoden ajan

Etukortti on tarkoitettu sinulle, joka olet

  • alle 25-vuotias tai
  • päätoiminen opiskelija ilman ikärajoitusta

Etukortti sisältää sarjalipun kolmeen (3) vapaavalintaiseen näytelmään Tampereen Teatterin näyttämöillä. Etu ei koske musikaaleja, ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä.

Lisäksi kortilla pääset valitsemiesi kolmen esityksen lisäksi katsomaan esityksiämme ilmaiseksi.

  • Etu on voimassa saman päivän esityksiin, aina kun esityksessä on tilaa (ei koske A-hintaryhmän paikkoja, musikaaleja, ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä).
  • Halutessasi käyttää samanpäivänetua sinun tulee esittää Hevijuuseri-etukorttisi Kulttuurimyymälä Aplodissa, jolloin saat ilmaisen pääsylipun. Paikkoja ei voi varata etukäteen.
  • Henkilöllisyys on pyydettäessä todistettava sekä lippumyymälässä että vahtimestareille esitykseen tullessa.

Hinta vain 51 €. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Etukortit vain Kulttuurimyymälä Aplodista.