Alasivun pääkuva

Rakkauskirjeitä katsojapalautteet

Esitys oli loistava ja piti otteessaan koko kaksituntisen. Seela Sella on uskomaton!

 

Kävin katsomassa näytelmän Rakkauskirjeitä. Näytelmä oli yksi parhaista koskaan näkemistäni esityksistä.

 

Eilisestä KIITOKSET! Hieno esitys, joka antoi omalle mielikuvituksellekin tilaa ”lentää”

 

Tänään ensi-illassa katsomassa Rakkauskirjeitä. Esitys naseva, hauska ja ajatuksia/tunteita herättävä. Luulen tämä näytelmä on tuolla mielensopukoissa kauan ja jäi tunne, näkisinpä esityksen uudestaan. Arvostavat ja nöyrät kiitokset Seela Sella ja Esko Roine!

 

Aika erikoinen teatteriesitys  – mielenkiintoinen, hyvät näyttelijät mutta kuinkahan kauan noin pelkistetty kiinnostaa.

 

Kiitos upeasta esityksestä! Oli suuri ilo päästä seuraamaan teatteritaikureiden suvereenia taidetta.

 

Teatteri-ilta on aina kuin sunnuntai keskellä viikkoa. Rakkauskirjeitä täytti kaikki odotukset. Loistavat näyttelijät. Olisi upeaa nähdä häntä Tampereella useimminkin. Karisma huokuu katsomoon asti.

 

Näytelmä oli ihana, niin simppelistä ideasta hieno toteutus! Iso ansio tästä menee tietenkin karismaattisille näyttelijöille. Ei uskoisi, että tällainen lukudraama saa pidettyä katsojat näin hyvin otteessaan. Yllätyin positiivisesti!

 

Kiitos vielä kovasti. Olin hyvin ihastunut näytelmään – kyllä näyttelijöillä on valtava karisma. Olen maanantaina tulossa katsomaan sen uudestaan – kiva kun on kuvakulma  parvelta ja sitten riviltä 7 ja muutenkin hauska nähdä näin pian seuraava ”versio”.

 

Aivan ihana esitys, ja mahtavat näyttelijät. Todella nautimme 💞

 

Kiitokset upeasta esityksestä!

 

Saimme tyttäreni kanssa nauttia ensi-illasta 29.1. Rakkauskirjeitä. Nautimme suuresti esityksestä ja suuri ihailu siitä intensiteetistä, jonka pystyivät luomaan lukemisillaan – SUURKIITOS! Hiukan häiritsi takana istuvan puhelin, joka soi kesken kaiken!! Olisi ehkä hyvä ennen esitystä huomauttaa vieläkin tästä yleisölle….

 

Kaikin puolin onnistunut teatterivierailu. Esitys hyvä, niin kuin saattoi odottaa vanhoilta konkareilta.

 

KIitos ihanasta hetkestä! Kyllä ovat Roine ja Sella ansainneet kaikki superlatiivit! Esitys oli kaiken kaikkiaan ihastuttava, myös esityksen pituus oli nappiin! Herkeämättä varmasti jokainen kuunteli, ei tarvittu lavastuksia yms…

 

Eipä tarvinnut kelloa vilkaista, sillä Rakkauskirjeitä-teksti ja näyttelijäsuoritukset pitivät täysin vallassaan. Ei yhtään harmittanut, että juna Helsinkiin oli 40 min myöhässä eikä raitiovaunu kulkenut ja sain lumessa tarpoa puolenyön jälkeen Katajanokalle. Kiitos erinomaisesta esityksestä, jota olen kovasti koko päivän hehkuttanut tutuilleni!

 

Esitys oli ihana ja niin mukaansa tempaava. Mielenkiinto ei herpaantunut missään kohtia. Esitys sen kun parani väliajan jälkeen. Esko Roineen ääni kantoi selvänä koko ajan, mutta Seela Sellan repliikkien loput  olivat hieman epäselviä ainakin parvekkeelle. Johtui varmaan siitä, että hän puhui paljon pää niin alaspäin. Lämpimät Kiitokset esityksestä!!!

 

Kaksi elämäntarinaa mutta myös oodi kirjeiden kirjoittamiselle. Rauhoittava tovi elämän dramaattisista käänteistä huolimatta.

 

Kaikki meni tosi hyvin, nautin suuresti esityksestä, jatkakaa samaan malliin!

 

Aivan mahtava esitys! Pelkistetty mutta vei silti kahteen kokonaiseen elämäntarinaan. Tähän ei tarvittu lavasteita eikä roolivaatteita.

 

Olin ystäväni kanssa ensi-illassa. Pidimme molemmat esityksestä kovin paljon. Se oli liikuttava, koskettava, puhutteleva. Sopii erityisen hyvin tähän aikaan sikäli, että tunteita pitäisi pystyä enemmän osoittamaan ja tuomaan julki kovassa nykymaailmassa. Tätä seikkaa esittää erityisen hyvin Seela Sella ja kyllä myöskin Esko Roine. Mutta Seela Sellan esitykset ovat aina hyviä, koskettavia.  Että hän jaksaa jatkaa…. hyvä meidän katsojien kannalta..

 

Olipa upean mielenkiintoinen teatteriesitys tämä Rakkauskirjeitä! Olimme kollegani kanssa katsomassa sitä ensi-illassa 29.1. ja oli suuri yllätys, miten näin ”vähällä” saatiin aikaan jotain niin kiinnostavaa. Minimaalinen rekvisiitta, lavastus ja toteutus sai huomioon kiinnittymään olennaisimpaan eli tekstiin ja esityksen sanomaan: älä odota liian kauan. Sellan ja Roineen karisma täytti koko salin aina yläparvelle asti. Harjoittelemattomuuden tuntu säilyi läpi esityksen ja surullinen loppu ei ollut ahdistava vaan luonnollinen osa kertomusta. Kaiken kaikkiaan kiehtova kokonaisuus!