Alasivun pääkuva

Sademies katsojapalautteet

Kiitos aivan uskomattomista roolisuorituksista Ristolle ja Larille !

 

Kiitos jokaiselle näyttelijälle! Arttu Ratisen suoritus baarimikkona oli erityisen hauska ja jonglööraus taitavaa. Pieruhuumori ei naurata. Risto Korhosen ja Lari Halmeen yhteispeli mahtavaa ja tunteisiin vetoavaa. Kyynelsilmin sitä seurasin. Tosin Lari Halmeen puheesta en aina saanut selvää, kun hän oli selin ja puhui nopeasti. Loistoesitys kuitenkin. Kiitos.

 
Kävimme ryhmän kanssa katsomassa Sademiehen. Oli aivan mahtava esitys. Voi vain ihailla Risto Korhosen ja Lari Halmeen roolisuorituksia. He ovat aivan loistavia näyttelijöitä. Yleisö antoi seisaallaan suosionosoituksia esityksen jälkeen. Lavastuskin oli onnistunut. Kerta kaikkiaan loistava esitys. Varmasti tulemme uudelleen teatteriin, kun nämä kaksi näyttelijää ovat jossain esityksessä jatkossa. Pitäkää huolta heidän jaksamisestaan. Terveiset tyytyväiseltä ryhmältä.

 
Risto KORHONEN oli UPEA.

 
Vaikuttava, raskaat osat näyttelijöillä Korhonen/Halme, esitys oli täydellinen. Suosittelin heti tutuilleni, että kannattaa mennä katsomaan!

 
Loistava teatteri-ilta, mahtavat suoritukset koko esitysteamilta, erityiskiitos Ristolle ja Larille!

 
Hieno näytelmä. Upeat näyttelijät.

 
Sademies oli todella koskettava ja hieno esitys (26.9.). Puitteet oli hienosti rakennettu esimerkiksi kuvaamaan suurkaupunkia, heijastamalla aiheeseen/paikkaan sopivia taustakuvia. Näyttelijät oli onnistuneesti valittu, ja oikeastaan ainoa puute oli, että Lari Halmeen ääni ei aina kantanut herkimmissä kohdissa (istuin rivillä 12). Näin ollen joitain asioita, joita hän sanoi veljelleen jäi osin kuulematta. Olisiko äänentoistossa/mikeissä tms. parantamisen/tarkistuksen varaa?

 
Ihana teatteri-ilta jälleen.

 
Käsittämätön roolisuoritus Risto Korhoselta Lari Halmetta unohtamatta. Pitkäksi aikaa ajateltavaa.

 
Odotukset olivat korkealla ennen Sademiehen näkemistä. Ensinnäkin näytöstä ollaan kovasti kehutta ja toiseksi elokuva oli loistava. Näytelmä oli hyvä, samoin näyttelijät. Silti näytöksen jälkeen jäin hieman miettimään ettei juoni varsinaisesti saanut oikein missään kohtaa tuulta siipien alle, ikään kuin ”kohokohtaa”. En sitten tiedä olisiko se ollut välttämätöntäkään. Nautin silti illasta ja myös tarjoilusta väliajalla. Kiitos!

 
Kohdallani kaikki meni hyvin.. riviltä 5 pääsi nopeasti väliaikatarjoilusta nauttimaan ja tärkeintä tietenkin oli esitys joka oli upea.. pääosien esittäjät oli todella hyviä mieletön suoritus sademieheltä.

 
Loistava näytelmä!!! Varsinkin Risto Korhosen osa aivan uskomaton suoritus ja kyllä Lari Halmekin oli tosi hyvä. Tämä oli näytelmä jonka voisi katsoa uudestaankin ja sitä en usein sano näytelmästä. Todella nautinnollinen teatteri elämys. Kiitos !!! Seuraavaa kertaa jo odotellessa.

 
Hei, teatteri-ilta oli kaikkinensa todella onnistunut. Loistava näytelmä, loistavat näyttelijät ja roolisuoritukset!

 
Risto Korhonen ylitti kaikki odotukseni Sademiehenä.

 
Ei taida olla montaakaan kuukautta siitä, kun katselin kahdeksan Oscarin arvoisen Sademies- elokuvan TV:stä tietämättä, että syksyllä tulen näkemään tarinan uudelleen. Eilen koinkin vähintään yhtä hienon kokemuksen Tampereen Teatterin viidennessä rivissä katsellessani esitystänne. Käsittämättömän hieno suoritus Lari Halmeelta ja Risto Korhoselta! Kiitokset kuuluvat myös muille ja esityksen mahdollistaneille ammattilaisille!

 
Loistavaa teatteria.

 
Hieno näytelmä ja vaikuttavat roolisuoritukset sekä Lari Halmeella että Risto Korhosella. Korhonen pystyi nuhaisena niistämäänkin, niin että se sulautui näytelmän kulkuun.

 
Sademies oli hyvä, varsinkin näyttelijäsuoritukset olivat upeita. Stoori oli ennestään tuttu, hieno tarina.

 
Erittäin paljon sain kiitoksia varattuani tämän ryhmälleni. Poistuessaan pyyhkivät silmiään ja eräät olivat sitä mieltä että parasta draamaa vuosikausiin mitä ovat katsoneen. Olen täsmälleen samaa mieltä. Suurkiitos koko tiimille , erityiskiitos tietenkin Ristolle ja Larille. Ovat huippuja!

 
Aivan uskomattoman hieno esitys – vielä hioutunut kenraalista! Kosketti syvältä ja mitkä näyttelijäsuoritukset ja koko kokonaisuus. Kiitos. Joukkoni oli myös ihan ”myyty”.

 
Ensinnä esitys oli loistava. Näyttelijätyö mykistävää. Teatterin parhaat esiintyjät ikinä.

 
Aivan loistava teatteri-esitys! Korhonen-Halme riittivät, näyttämöllä ei olisi tarvinnut olla muita.

 
Esitys oli niin loistava, että muu ympäristö ja palvelut jäivät täysin huomiotta, eikä niissä ollutkaan huomauttamista.

 
Mahtava esitys, etenkin Lari Halmeelta ja varsinkin Risto Korhoselta. Enemmän kuin mitä osasin odottaa.

 
Huikeaa näyttelijätyötä. Erityisesti Risto Korhonen oli ylitse kaiken pisteytyksen, eikä Halmekaan paljon jälkeen jäänyt. Vaikuttava esitys.

 
Hieno ja nautittava esitys, uskomattoman upeaa näyttelijäntyötä ja ylipäätään kaiken kaikkiaan hieno talo, jossa on aidon teatterin henki. Kiitos.

 
Käynti oli onnistunut. Paitsi että näytelmä oli todella hyvä ja koskettava kaikki sujui muutenkin hyvin. Tunnelma oli mukava ja olimme tyytyväisiä käyntiimme.

 
Esitys loistava. Näyttelijä valinnat osuneet mahtavasti!!!!

 
Esitys oli vaikuttava ja Korhonen ja Halme loistavia. Tunteisiin osuva. Korhosen olimmekin jo todenneet huippu näyttelijäksi, mutta Lari Halme veti yllättäen huippu suorituksen, hienoa! Kiitos ystävällisestä palvelusta henkilökunnalle joka pisteessä, teillä siellä on aina niin kotoinen ilmapiiri, kiitos siitä, lapsesta asti talossanne vierailleena (64 v tällä hetkellä mieheni kanssa). Menestystä edelleen, nähdään🤗

 
Olin poikani kanssa katsomassa Rainmania, aivan loistava teatterielämys, kiitos!

 
Sademies oli hieno näytelmä. Varsinkin Risto Korhonen onnistui erittäin uskottavasti esittämään kehitysvammaista Raymondia. Myös Lari Halme Charliena onnistui oikein hyvin. Eipä ihme, että yleisö antoi lopussa aplodit seisomaan nousten.

 
Teatteriesitys oli loistava. Koko esitys täysi kymppi. Meitä oli 3 henkeä ja me kaikki olimme yhtä mieltä asiasta. Kiitos.

 
Vuoden paras näytelmä. Korhonen ja Halme ansaitsevat aplodit. Kiitos teatterielämyksestä.

 
Kiitos huikeasta teatterielämyksestä! Näytelmä meni heittämällä Top3 näytelmiin jonka olen nähnyt, ja niitä nähtyjä näytelmiä on n.100 ellei enemmänkin. En ole yhdessäkään näytelmässä itkenyt näin paljoa, jatkoin itkua vielä esityksen jälkeen. Esitys oli niin koskettava, liikuttava, vaikuttava ja hauska samaan aikaan. Ja kuten jossain arvostelussa kirjoitettiin, jos Suomessa jaettaisiin Oscareita Risto Korhonen voittaisi pääpalkinnon saman tien. Lari Halme veti Myös hyvin.
Olin lukiolaisryhmän kanssa katsomassa Sademiestä. Suurin osa piti esityksestä kovasti, muutama opiskelija ja opettaja mainitsi tarpeettomasta kirosanojen määrästä (Charlie). Huutaminen (Charlie) koettiin myös ikäväksi kuunneltavaksi. Osa opiskelijoista oli pelkästään tyytyväinen esitykseen. Itse pidin erityisesti Risto Korhosen roolisuorituksesta. Kiitos teatterille siitä, että tartuitte aiheeseen (vammaisuus), joka on tärkeä ja jota on tarpeen työstää nuortenkin kanssa!

 

Loistava näytelmä – parasta pitkään aikaan.

 

Itse teokseen ei ylisanat riitä, aivan mahtava. On aivan sama näytteleekö Mr.Korhonen pappia vai pelleä, niin tulos on aina puhdas 5 tähteä.

 

Näytelmä oli nautittavaa katsottavaa.  Jälkimmäinen näytös oli hieman puuduttava (neljän näyttelijän istunto); siihen olisin miettinyt jotain toiminnallisempaa. Voisiko jokin asiakastapaaminen tulla kyseeseen esim. kerran kuukaudessa? Olisi ollut mukava haastatella lavastajaa, ohjaajaa ja näyttelijöitä. Kiitos upeista lavasteista! Myös valot ja äänet kuuluivat hyvin.

 

Pääosan esittäjät suoriutuivat tehtävästään täydellisesti. Henkilökemiat toimivat tosi hyvin. Jos pitäisi arvostella asteikolla yhdestä kymmeneen, niin antaisin yhdeksäntoista. Syksyiset terveiset Turusta kaikille teatterilaisille!

 

Eipä juuri ole huomautettavaa, näyttelijäesitykset olivat loistavia ja itse näytelmä insentiivinen. Tuntui kun olisi ollut itsekin mukana näytelmässä 🙂

 

Sademies oli huippu esitys.

 

Järisyttävän hyvä esitys. Risto Korhonen ja Lari Halme olivat niin aidot kuin vaan kykenin itse tuntemaan. Kuin ei olisi seurannut näytelmässä ollenkaan. Katsojana olin sisässä näytelmässä. Pienempienkin roolien esittäjät tekijät ja hyvän työn. Näytelmä pani taas miettimään tunteitani ja käyttäytymistäni ja suhtautumistani elämässä eteen tuleviin asioihin. Niin kuin hyvä näytelmä aina tekee! Kiitos tästä kokemuksesta!

 

Olipa upea esitys! Tällä kertaa ei riitä 5 tähteä, pitäisi antaa ainakin 10.  Pitkään aikaan ei ole ollut näin koskettavaa ja joka suhteessa hienoa näytelmää. Kaikki oli kohdallaan: lavastus, puvustus, valot, äänet jne. Entä sitten näyttelijät : Risto Korhonen oli aivan loistava, samoin Lari Halme. Heidän keskinäisisssä kohtauksissaan oli sellainen lataus, joka syntyy vain suurilta taiteilijoilta. Matti Hakulinen oli erittäin hyvä lääkärinä, Anna Ackerman Susanina, Arttu Ratinen ja Petra Heinänen useissa rooleissa. Georg Malviuksen ohjaus oli jälleen uskomaton, onneksi hän jatkaa Notre Damen kellossoittajan ohjaajana.

 

Tampereen Teatteri on viime vuosina onnistunut kaikissa produktioissa, niitä on ilo seurata.

 

Esitys – sanat eivät riitä kertomaan.

 

Sekä itse esitys että koko tapahtuman tunnelma olivat loistavia.

 

Todella hyvä esitys.

 

Suuri kiitos upeille näyttelijöille, Risto Korhonen ja Lari Halme tekivät todella vaikuttavat roolisuoritukset!

 

Kaikki toimi moitteettomasti – kysyin kommenttia varsinkin aveciltani, joka käy harvemmin teatterissa. Oli vaikuttunut Sademiehestä ja muisteli esitystä ei vaan kotimatkalla vaan koko viikonlopun. Saatte monta tähteä meiltä 🙂

 

Ensinnäkin pidin Sademies-esityksestä todella paljon. Kiitos siitä! Esityksen alussa oli vähän ongelmaa kuulla näyttelijöiden puhetta permannon riville 15.

 

Kiitos huikean hienosta ja koskettavasta Sademies -esityksestä!  Näyttelijäsuoritukset menivät ihon alle!

 

Tosi hyvä esitys. Aihe hyvä. Näyttelijät ammattitaitoisia. Nautin ystävieni kanssa mukavasta illasta koko rahan edestä. Kiitos. Tulemme varmasti uudestaan.

 

Meillä oli lahjakorttiliput, koska viime vuonna sairastuin vakavasti, emmekä päässeet mieheni kanssa teatteriin. Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin sujui hyvin. Nyt kun päätimme lähteä katsomaan Sademiehen, saimme sujuvasti varattua hyvät paikat näytökseen. Haimme liput tuntia ennen Aplodista. Siellä meiltä ensin yritettiin periä 88 € mutta kun kerroin, että meillä on lahjakortti, sujui lippujen saanti hyvin. Itse näytelmä oli aivan uskomattoman hyvä! Jää meille mieleen jonnekin TOP5 ryhmään, vaikka käymme paljon teatterissa. Jatkakaa samaan malliin! Ihminen ei elä pelkästään leivästä.

 

Esitys oli vaikuttava. Erityisesti näyttelijät tekivät raskaista rooleistaan huolimatta  kiintoisan ja viihdyttävän näytöksen.

 

Kiitos aivan loistavasta esityksestä. Risto Korhonen suoriutuu on aivan loistava autismin tulkitsijana Rayn roolissa. Mukaansa tempaava esitys, jonka herkkyys välittyy katsojalle ainutlaatuisena kokemuksena. Larin ja Riston yhteistyö osuu hyvin yksiin.