Illallinen on katettuna päänäyttämön kauniissa ja tunnelmallisessa yläsalissa 12.3.2022 alkaen lauantaisin klo 17.00.
Päivänäytöksen katsojille buffet on tarjolla heti esityksen päätyttyä.
Menun voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.
Menu
Keittiömestarin buffet
Kevät 2022
Sitrusmarinoitua tofua, kasviksia ja vihersalaattia (L,G)
Meloni-tomaattisalaattia, mozzarellajuustoa ja
pinaattia (L,G)
Karitsaterriiniä ja Dijon-maustettuja herkkusieniä (L,G)
Kana-perunasalaattia, parmesaanijuustoa, pinjansiemeniä ja rucolasalaattia (L,G)
Maalaisleipälajitelma ja tuorejuustoa (L)
***
Bataatti-kukkakaalipaistos (L,G)
Paistettua merilohta ja fenkoli-valkoviinikastiketta (L,G)
***
Mango-kookospiiras (L,G)
33 €
Jälkiruokakahvi 1,50 €
Lapset (7-15 v.) 15 €
Pöytävaraukset: p. 010 346 2400
Syksyllä 2022 illallinen on katettuna päänäyttämön kauniissa ja tunnelmallisessa yläsalissa perjantaisin klo 17.00 ja lauantaisin klo 16.00.
Päivänäytöksen katsojille buffet on tarjolla heti esityksen päätyttyä.
Menun voi varata yli 20 hengen ryhmälle myös muille päiville.
Menu
Keittiömestari Anastasia Romanovin jalanjäljillä
Syksy 2022
Zakuskat (venäläisen keittiön alkupaloja):
Paahdettua ruusukaalia, kurpitsaa, lanttua ja vihersalaatteja (VEG,G)
Savukalakulibjaka ja Olivier-salaattia (L)
Venäläistä sieni-juustopiirasta (L,G)
Sillikaviaaria Romanovin suvun tyyliin (L,G)
***
Ohrahelmiä ja persiljaa (M)
Naudanrinta Stroganov, suolakurkkua ja sipulia (L,G)
Paahdettuja punajuuria (VEG,G)
***
Karpalomousse ja kinuskia (L,G)
35 €/hlö
Alkujuomaksi suosittelemme:
Kir Royal 8,50 €
(Creme de Cassis -likööri + kuohuviini)
tai
vodkaryyppy 8,50 €
Pöytävaraukset: p. 010 346 2400