Koulutukset

Varaukset ja tarjouspyynnöt

p. 010 346 2400
myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi

vuorovaikutuskoulutus

Karoliina Blackburnin ja Elisa Piispasen vuorovaikutuskoulutus

”Tiiviin parituntisen aikana käytiin myös läpi monia konkreettisia keinoja selättää jännitys – eikä naurultakaan vältytty mieleenpainuvia harjoituksia tehdessä.” – Digitoimisto Raju Oy

”Jännittää. Miten seison ihmisten edessä ja pidän puheen? Kuinka kohtaan uusia ihmisiä ja tilanteita? Miten saan jutun luistamaan?”

Oheisiin tilanteisiin vuorovaikutuskoulutusta antavat vuosien kokemuksella, monissa kiperissä tilanteissa itse olleet näyttelijät Karoliina Blackburn ja Elisa Piispanen.

Koulutuksessa tutkitaan yhdessä esiintymistaitoja, sosiaalisia taitoja ja vaivatonta vuorovaikutusta helpoin, hauskoin ja mieleenpainuvin harjoittein. Pohditaan ja käytännöllistetään käsitteitä läsnäolo, havainnointi, kontakti, kommunikaatio, mutta perehdytään myös työhyvinvointiin, palautteenantoon ja esimies- ja alaistaitoihin.

Koulutus on räätälöitävissä monen kokoisten ryhmien tarpeisiin.

Hinta enintään 20 hengen ryhmille:

1 tunti 700 € + alv 24 %
1,5 tuntia 1050 € + alv 24 %
2 tuntia 1400 € + alv 24 %

Palautteita koulutuksesta:

 • Voimaannuin.
 • Odotettu erilainen iltapäivä ihanan työyhteisön kesken. Loistavat, sopivan erilaiset vetäjät!
 • Olemalla ystävällinen, antamalla hyvää palautetta ja tervehtimällä jokaista jaksamme kaikki paremmin. Oli tarpeellista taas palauttaa mieleen positiivisia vuorovaikutustaitoja.
 • Mukava ja ”helppo” iltapäivä, hyvä ruoka! Oli kiva oppia uusiakin asioita työkavereista!
 • Kiitos, oli aidosti elvyttävä ja hyvää tekevä, ajatuksia herättävä iltapäivä. Kiitos, kiitos kouluttajille ja työkavereille!
 • Tosi hauska, energinen ja hyvää mieltä tuova iltapäivä mainiossa seurassa.
 • Persoonalliset vetäjät toivat eloa tuttuihin asioihin – ja tekeehän kertaus aina hyvää.
 • Hyvä ruoka ja kiva iltapäivä yhdessä! Kiitos!
 • Virkistävä iltapäivä – herätti syyshorroksesta!
 • Huomasin taas, miten hienoja työkavereita ympärilläni onkaan. Arkeen pitäisi toisinaan järjestää hetkiä kiireettömälle yhdessäololle.
 • Tilaisuus oli  mielenkiintoinen, hauska ja puhutteleva.

Työpajat

Työpajoissa avataan aistit ja laitetaan pienryhmissä luovuus liikkeelle ammattikouluttajan johdolla.

Hupityöpajassa heittäydytään yhdessä leikkimään ja hulluttelemaan teatteriharjoitusten avulla ketään nolaamatta. Omaa esiintymistä ei tarvitse jännittää, sillä työpajan tavoitteena on yhdessä toimiminen ja omaan yhteisöön tutustuminen rennossa ilmapiirissä. Sopii yhteisten illanviettojen tai pikkujoulujen kevennykseksi tai koulutuspäivän piristykseksi!

Hyvinvointityöpajassa tutustutaan helppojen harjoitusten kautta omiin ja työyhteisön voimavaroihin. Tässä työpajassa on mahdollista sukeltaa syvemmälle työyhteisön hyvinvointiin, haasteisiin tai uusiin toimintatapoihin ja löytää niihin yhdessä ratkaisuja teatterin keinoin. Sopii syventämään seminaaripäivän ohjelmaa tai tukemaan uusien toimintatapojen käyttöönottoa.

Kaikkien työpajojen suunnittelussa kouluttajamme ottaa teihin yhteyttä ennen työpajaa, jotta voitte sopia tarkemmin työpajan sisällön painopistealueista.

Työpajan hinta 
Ryhmän koko enintään 20 henkeä:
Kesto 1 tunti, hinta ryhmältä 600 € + alv 24 %
Kesto 2 tuntia, hinta ryhmältä 1200 € + alv 24 %