Koulutukset

Varaukset ja tarjouspyynnöt

p. 010 346 2400
myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi

vuorovaikutuskoulutus

Karoliina Blackburnin ja Elisa Piispasen vuorovaikutuskoulutus

”Jännittää. Miten seison ihmisten edessä ja pidän puheen? Kuinka kohtaan uusia ihmisiä ja tilanteita? Miten saan jutun luistamaan?”

Oheisiin tilanteisiin vuorovaikutuskoulutusta antavat vuosien kokemuksella, monissa kiperissä tilanteissa itse olleet näyttelijät Karoliina Blackburn ja Elisa Piispanen.

Koulutuksessa tutkitaan yhdessä esiintymistaitoja, sosiaalisia taitoja ja vaivatonta vuorovaikutusta helpoin, hauskoin ja mieleenpainuvin harjoittein. Pohditaan ja käytännöllistetään käsitteitä läsnäolo, havainnointi, kontakti, kommunikaatio, mutta perehdytään myös työhyvinvointiin, palautteenantoon ja esimies- ja alaistaitoihin.

Koulutus on räätälöitävissä ryhmän tarpeisiin.

Hinta enintään 20 hengen ryhmille:

1 tunti 700 € + alv 24 %
1,5 tuntia 1050 € + alv 24 %
2 tuntia 1400 € + alv 24 %

Työpajat

Työpajoissa avataan aistit ja laitetaan pienryhmissä luovuus liikkeelle ammattikouluttajan johdolla.

Hupityöpajassa heittäydytään yhdessä leikkimään ja hulluttelemaan teatteriharjoitusten avulla ketään nolaamatta. Omaa esiintymistä ei tarvitse jännittää, sillä työpajan tavoitteena on yhdessä toimiminen ja omaan yhteisöön tutustuminen rennossa ilmapiirissä. Sopii yhteisten illanviettojen tai pikkujoulujen kevennykseksi tai koulutuspäivän piristykseksi!

Hyvinvointityöpajassa tutustutaan helppojen harjoitusten kautta omiin ja työyhteisön voimavaroihin. Tässä työpajassa on mahdollista sukeltaa syvemmälle työyhteisön hyvinvointiin, haasteisiin tai uusiin toimintatapoihin ja löytää niihin yhdessä ratkaisuja teatterin keinoin. Sopii syventämään seminaaripäivän ohjelmaa tai tukemaan uusien toimintatapojen käyttöönottoa.

Kaikkien työpajojen suunnittelussa kouluttajamme ottaa teihin yhteyttä ennen työpajaa, jotta voitte sopia tarkemmin työpajan sisällön painopistealueista.

Työpajan hinta 
Ryhmän koko enintään 20 henkeä:
Kesto 1 tunti, hinta ryhmältä 600 € + alv 24 %
Kesto 2 tuntia, hinta ryhmältä 900 € + alv 24 %

Teatterikierros vie kulissien taakse

Teatterikierros kestää noin tunnin ja sen aikana kurkistetaan päänäyttämön taakse mm. puvustoon ja lavastevarastoon. Ryhmä kuulee tarinoita ja yksityiskohtia Tampereen Teatterin historiasta ja ihmisistä.

Teatterikierroksilla kuljetaan paljon portaikoissa. Koska teatterilla ei ole käytössä hissiä eri kerroksiin, eivät kierrokset valitettavasti sovi liikuntaesteisille.

  • Kierrokset soveltuvat 10–35 hengen ryhmille.
  • Kierroksia järjestetään ma-pe klo 9–11 ja 15–16.

Teatterikierroksen hinta
Hinta 10 €/hlö.
Opiskelijat 20 €/ryhmä.