Pyynikin kesäteatterin näytännön peruuntuminen

FORCE MAJEURE

Pyynikin kesäteatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan vain lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa.

Muut mahdolliset peruutukset

Jos esitys joudutaan perumaan, liput vaihdetaan toisiin lippuihin, lahjakorttiin tai asiakas saa rahat takaisin. Rahapalautuksissa pidätämme lipunmyyntijärjestelmämme Lippu.fi:n käyttämän Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisen käsittelykulun, joka on lipun hinnasta riippuen 1,50– 3,50 euroa/lippu.

Teatteri ei korvaa muita kuluja (esim. matkat, hotellit). Teatteri ei korvaa Lippupisteen toimituskuluja tai muita mahdollisia välitysmyyjän veloittamia kuluja.

Alla olevilla lomakkeilla voit valita peruttuihin esityksiin ostamiesi lippujen hyvitystavan. Lahjakortti- ja rahapalautuksen lisäksi voit vaihtaa liput tulevaan esitykseen.

Jos sinulla on liput peruttuihin esityksiin, voit siirtää ne tuleviin esityspäiviin.

Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin ensisijaisesti sähköpostilla. Tarkkailethan sähköpostisi eri kansioita, myös roskapostia, yhteydenottoa odottaessasi.

Löydät tulevat esityspäivät täältä Pyynikin kesäteatterin nettisivuilta.

Kiitos kärsivällisyydestä!

Valitse alla olevasta listasta, miten haluat lipun palautuksen ja täytä lomake sen mukaan.

1. Lipun vaihto toiseen esitykseen (katso esityskalenteri Pyynikin kesäteatterin sivuilta)

2.Lipun palautus rahana tai lahjakorttina

Lipun vaihto toiseen esitykseen    Lipun palautus rahana tai lahjakorttina, täytä lomake tästä.