Alasivun pääkuva

Kulttuurimyymälä Aplodi

Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee Sinua Tampereen Teatterin kivijalassa (Hämeenkatu 14 B).

Tutustu Aplodin omiin sivuihin osoitteessa: http://www.kulttuurimyymalaaplodi.fi/

 

Soita

p. 010 346 2000 lippuvaraukset kaikkiin Kulttuurimyymälä Aplodin tilaisuuksiin
p. 010 346 2500 vain Tampereen Teatterin lippuvaraukset

 

Avoinna

22.5.–20.8.:
ma–pe klo 10–17
la klo 10–15

 

21.8. lähtien:
ma–la klo 10–18, Tampereen Teatterin päänäyttämön ja Frenckellin esityspäivinä klo 19 asti.
Kiven esitysten ovimyynti Kivessä tuntia ennen.
Huom! to 24.8. klo 10–20

 

Kulttuurimyymälä Aplodissa Sinua palvelevat Sanna Nyman, Pirkko Kaatranen, Katja Lång, Miia Heimonen, Hanna Kuhna, Elina Pekkanen ja Hanna Struppe. 

 

Lippupiste

Voit ostaa ja varata lippuja myös Lippupisteestä p. 0600 900 900. Puhelun hinta on 1,98 euroa/min + pvm.
Palveluajat ma–la klo 9–21, su klo 10–18 (poikkeukset juhlapäivinä mahdollisia).
Lippupisteen myyntipisteet. Lippupisteen kuluttajilta perittävät palvelu- ja toimitusmaksut.

 

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa, Eurocard, Mastercard sekä Smartum kulttuuriseteli, Smartum saldomaksukortti, Virikeseteli, Virikekortti, Tyky-kuntoseteli, Tyky-online, E-passi ja Ticket Mind&Body -kortti. Laskutuslisä 10 €.

 

Lahjakortit

Kulttuurimyymälä Aplodissa on myynnissä Tampereen Teatterin, Tampere-talon, Tampereen Työväen Teatterin, Komediateatterin ja Pyynikin kesäteatterin lahjakortit. Lisäksi myynnissä kaiken kattava Lippupisteen lahjakortti. Lahjakortti kirjoitetaan asiakkaan haluamalle summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

 

Lippujen lunastus

Yksittäisliput tulee lunastaa 2 viikon kuluessa varauksesta.

Lauantai-iltoina ja sunnuntaiesityksissä kaikki liput ovat perushintaisia. Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Lippujen vaihto mahdollista erillisellä vaihtomaksulla tai erikseen ostetulla joustolipulla. Vaihtokäytännöt vaihtelevat taloittain.

 

Joustolippu

Kymmenen euron lisähinnalla voi ostaa Cats-musikaaliin joustolipun, joka oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaiseen tai kalliimpaan lippuun samaan tai toiseen teatteriesitykseen vielä viikkoa ennen esitystä.
Joustolippu on saatavilla perus-, eläkeläis-, opiskelija- ja lastenlippuihin.

 

Lapsiasiakkaat

Varmistathan aina etukäteen, sopiiko esitys lapsille. Ikäsuositukset ovat joustavia. Ennen kaikkea on kyse vanhempien harkintakyvystä, kuinka tottunut kulttuurikävijä lapsi on ja kuinka herkkä hän on. Lastenlipun ikäraja on 16 vuotta.

 

Näytännön peruuntuminen – Force majeure

Teatterit pidättävät oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan  lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja.

 

Puhelu 010 Yritysnumeroon maksaa soittajalle 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan matka- ja lankapuhelimista. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.