Alasivun pääkuva

Kulttuurimyymälä Aplodi

Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee Sinua Tampereen Teatterin kivijalassa (Hämeenkatu 14 B).

 

Soita

p. 010 346 2500 Tampereen Teatterin lippuvaraukset
p. 010 346 2000 lippuvaraukset kaikkiin Kulttuurimyymälä Aplodin tilaisuuksiin

 

Avoinna

ma–la klo 10–18

Tampereen Teatterin päänäyttämön ja Frenckellin esityspäivinä klo 19 asti.
Kiven esitysten ovimyynti Kivessä tuntia ennen.

 

 

Kulttuurimyymälä Aplodissa Sinua palvelevat Sanna Nyman, Pirkko Kaatranen ja Elina Pekkanen.

 

 

Joustava hinnoittelu

Lipun hintaan vaikuttavat paikan sijainnin lisäksi esitys, sen ajankohta ja lippujen kysyntä. Paikan hinta voi vaihtua esityskauden aikana. Ajantasaiset hinnat näet aina Lippupisteen verkkokaupassa.

 

Lippupiste

Voit ostaa ja varata lippuja myös Lippupisteestä p. 0600 900 900. Puhelun hinta on 2 €/alk.min+mpm/pvm.
Palveluajat ma–la klo 9–21, su klo 10–18 (poikkeukset juhlapäivinä mahdollisia).
Lippupisteen myyntipisteet. Lippupisteen kuluttajilta perittävät palvelu- ja toimitusmaksut.

 

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Visa Electron, Visa, Eurocard, Mastercard sekä Smartum kulttuuriseteli, Smartum saldomaksukortti, Smartum mobiilimaksu, Virikeseteli, Ticket Mind&Body -kortti, Edenred mobiilimaksu, Tyky-kuntoseteli, Tyky-online, E-passi ja Eazybreak.

Laskutuslisä 10 €.

 

Lahjakortit

Kulttuurimyymälä Aplodissa on myynnissä Tampereen Teatterin, Tampere-talon, Komediateatterin ja Pyynikin kesäteatterin lahjakortit. Lisäksi myynnissä kaiken kattava Lippupisteen lahjakortti. Lahjakortti kirjoitetaan asiakkaan haluamalle summalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

 

Lippujen lunastus

Yksittäisliput tulee lunastaa 2 viikon kuluessa varauksesta.

Lauantai-iltoina ja sunnuntaiesityksissä kaikki liput ovat perushintaisia. Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. Lippujen vaihto mahdollista erillisellä vaihtomaksulla tai erikseen ostetulla joustolipulla. Vaihtokäytännöt vaihtelevat taloittain.

 

Hotellipaketit

Sokos Hotels tarjoaa teatteripaketteja päänäyttämön perjantai- ja lauantaiesityksiin. Varaa hotellipaketti hotellista, niin teatteriliput odottavat Sinua hotelliin tullessasi.

 

Sokos Hotels
Ilves / Tammer / Villa / Torni Tampere
p. 020 1234 600

 

Joustolippu

5 euron lisähinnalla voi ostaa joustolipun, joka oikeuttaa vaihtamaan lipun samanhintaisen hintaryhmän lippuun vielä viikkoa ennen esitystä. Vaihdettaessa lippua kalliimman hintaryhmän lippuun asiakkaan tulee maksaa hintaerotus. Vaihdettaessa lippu halvemman hintaryhmän lippuun tai toiseen teatteriesitykseen ei hintaerosta hyvitetä.
Joustolippu on saatavilla perus-, eläkeläis-, opiskelija- ja lastenlippuihin.

 

Lapsiasiakkaat

Varmistathan aina etukäteen, sopiiko esitys lapsille. Ikäsuositukset ovat joustavia. Ennen kaikkea on kyse vanhempien harkintakyvystä, kuinka tottunut kulttuurikävijä lapsi on ja kuinka herkkä hän on. Lastenlipun ikäraja on 16 vuotta.

 

Näytännön peruuntuminen – Force majeure

Teatterit pidättävät oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan  lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja.

 

Puhelu 010 Yritysnumeroon maksaa soittajalle 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min (alv 24%) kotimaan matka- ja lankapuhelimista. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.