Alasivun pääkuva

Ryhmän minimikoko 20 henkeä.

Keittiömestarin buffet

 

Menu keväällä 2019

Kasvis-caesarsalaattia (L)

Omena-sellerisalaattia ja hasselpähkinää (L,G)

Raputerriiniä ja parsa-tomaattisalaattia (L,G)

Härän paahtopaistia, pestoherkkusieniä ja rucolasalaattia (L,G)

Jussinhannan leipälajitelma ja tuorejuustoa (L)

***

Paahdettua bataattia ja ruusukaalia (L,G)

Paistettua merilohta ja tilli-fenkolikastiketta (L,G)

***

Tuorehedelmäsalaattia, suklaamoussea ja minttua (L,G)

 

30 €/hlö

 

Notre Damen kellonsoittajan menu syksyllä 2019

La Croquante eli juusto-pähkinäsalaatti (L,G)

Lammaspatee ja Dijon-maustettuja herkkusieniä (L,G)

Ratatouillea ja rapusalaattia (L,G)

Quiche Lorraine eli juusto-kasvispiiras (L)

Patonkia ja maalaisleipää, tuorejuustoa (L)

Coq au Vin eli Kukkoa viinissä (L,G)

Pariisinperunat (L,G)

**

Tarte Tatin eli omenapaistos (L)

 

30 €/hlö

 

Brunssi

Vihersalaattia, tomaattia ja kurkkua
Juustoja & leikkeleitä
Maalaisleipälajitelma, levite

***
Lämminsavulohta ja maustekurkkua (L,G)
Peruna-kaprissalaattia (L,G)
Lajitelma grillattuja minimakkaroita & punasipulimarmeladia (L,G)

***
Tuoremehuja
Kahvi, tee

**
Hedelmiä, pientä makeaa ja ruusunmarja-vadelmasmoothie

 

20 €/hlö

 

Lounasbuffet

Valitse näistä yksi ryhmällenne soveltuva lounasvaihtoehto ja lisäke:

 

Pippuri-smetanahärkää (L,G) tai
Paistettua kananrintaa ja lämmintä tomaattisalsaa (L,G) tai
Porsaanniskaa, paahdettua punajuurta ja herkkutattikastiketta (L,G)

**

Rosmariiniperunaa tai vihannesriisi (L,G)

**

Vihersalaattia ja raastesalaattia, leipälajitelma

**

Kahvi ja tee
Suklaamakeinen

 

16 €/hlö

 

Salaattibuffet

 

Valikoimissamme on kolme erilaista salaattibuffetvaihtoehtoa. Valitse ryhmällesi sopivin.
Salaatit sisältävät veden, leipälajitelman sekä tuorejuustolevitteen.

 

Salaattibuffet 1

Caesarsalaattia ja mangomaustettuja katkarapuja (L)
Valkohomejuustoa, hedelmiä, pähkinöitä ja vihersalaattia (L,G)
Pestomaustettua kanaa, paahdettua paprikaa ja rucolasalaattia (L,G)

**

Leipälajitelma ja tuorejuustolevite

 

20 €/hlö

 

Salaattibuffet 2

Vihersalaattia ja paahdettua lähialueen juuresta (L,G)
Salaattia saaristolaisleivästä ja leipäjuustosta (L)
Marinoitua muikkua, paahdettua perunaa ja kaprista (L,G)

**

Leipälajitelma ja tuorejuustolevite

 

20 €/hlö

 

Salaattibuffet 3

Caesarsalaattia ja pestomaustettua kanaa (L,G)
Kreikkalaista maalaissalaattia ja Patroksen fetajuustoa (VL,G)
Viininlehtikääryleitä ja tomaattitapenadea (L,G)
Tummalla balsamicolla maustettua chorizo-perunasalaattia (L,G)

**

Leipälajitelma ja tuorejuustolevite

 

22 €/hlö

 

 

Varaukset:

p. 010 346 2400
myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi