Marko Keskitalo

Marko Keskitalo on työskennellyt freelancenäyttelijänä koko Tampereella asumisensa ajan eli 20 vuotta ja vieraillut useasti Tampereen isoissa teattereissa. Lisäksi hän on vieraillut mm. Porin, Turun, Rovaniemen, Vaasan ja Seinäjoen teattereissa. Viime kaudella Marko oli mukana Tampereen Työväen Teatterin Momentum 1900 -musikaalissa ja Turun kesäteatterin Ronja Ryövärintyttäressä.

Elokuva- ja TV-näyttelemisen lisäksi Marko tekee myös stunt-tehtäviä. Hän on vuosikymmenen ajan jatkuvasti kouluttautunut alalle erilaisissa workshopeissa Suomessa ja muualla pohjoismaissa. Viimeisimpiä isoja stunt-töitä on ollut mm. Sisu-elokuvan päähenkilö Aatami Korven stunt double.

Taru Sormusten herrasta -näytelmässä Marko on mukana ensemblessä ja toimii lisäksi understudy-tehtävissä neljän eri näyttelijän rooleille.

Roolit Tampereen Teatterissa

Näytelmä Rooli Ensi-ilta
Taru Sormusten herrasta Ensemble + paikkaaja rooleille: Aragorn, Boromir, Saruman, Legolas, Faramir, Haldir, Voivalvatti 23.08.2024

Mukana näytelmissä

Fantasiaseikkailu
Puhenäytelmä
Syksyllä 2024

Taru Sormusten herrasta

J. R. R. Tolkienin rakastettu klassikko. Tampereen Teatterin, Tampere-talon & Tampere Filharmonian suurtuotanto syksyllä 2024 Tampere-talossa

Näyttämö: Tampere-talo

Seuraavat esitykset:

Osta liput Lue lisää