Kuva näyttelijästä Teemu Sytelä

Teemu Sytelä

Teemu opiskelee TAMK:issa Teatterimusiikin ja Musiikkidraaman linjalla, pääaineena laulu. Aiemmin hän on opiskellut teatteria Ilmajoella Etelä-Pohjanmaan Opistossa sekä Länsi-Suomen Opistossa, Huittisissa. Teemu on aiemmin työskennellyt Seinäjoen Kaupunginteatterissa ja vieraillut Tampereen Työväen Teatterissa.

Teemu on tehnyt aktiivisesti teatteria kymmenen vuotta ja laskee isoimmiksi töikseen musikaalit ja kesäteatteriesitykset: Kolme iloista rosvoa (Tampereen Työväen Teatteri 2015), Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela-täti (2014), Papin perhe – näytelmän musikaaliversio (2012), Viulunsoittaja katolla (2012), Peppi Pitkätossu (2011) ja Grease (2010). Teemu on esiintynyt kesäteatterien lavoilla vuodesta 2009 lähtien joka kesä, ja toiminut satuhahmonäyttelijänä Jyväskylän seikkailupuisto Peukkulassa kesät 2013 ja 2014. Hän on esiintynyt lastennäytelmissä, historianäytelmissä, ääniroolissa sekä mm. avustajana elokuvassa Anselmi, nuori ihmissusi sekä roolissa elokuvassa 500 grammaa.

Teemu on vetänyt vuodesta 2012 Nuorten Draamapajaa kotikaupungissaan Alavudella. Näyttelemisen ja ohjaamisen lisäksi hän toimii käsikirjoittajana, muusikkona, kolumnistina ja esiintyy sooloartistina, omalla nimellään.

Roolit Tampereen Teatterissa

Näytelmä Rooli Ensi-ilta
Pieni Balleriina 14.04.2018

Mukana näytelmissä