Tampereen Teatterin julkisivu pinkillä nauhalla

27.10.2021

Tampereen Teatteriin haetaan hallintojohtajaa

Haemme Tampereen Teatteriin osaavaa

HALLINTOJOHTAJAA

vastaamaan organisaatiomme taloudesta ja henkilöstöhallinnosta sekä kiinteistö-, hankinta-, IT-, siivous- ja aulapalveluistamme. Työskentelet yleishallinnollisissa tehtävissä, jotka edellyttävät monipuolista em. osa-alueiden kokonaishallintaa. Osaat myös hyödyntää asiantuntijoiden erityisosaamista. Toimit esihenkilönä 7-henkiselle tiimille, kuulut johtoryhmään ja osallistut hallitustyöskentelyyn sihteerin roolissa. Olet aktiivisesti yhteistyössä niin organisaatiomme sisäisiin kuin ulkoisiinkin tahoihin. Seuraavina vuosina sinua tulee työllistämään omalta osaltaan myös Tampereen Teatterin peruskorjaushanke.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä vankkaa kokemusta yleishallinnollisista johtamistehtävistä. Sinulla on vahvaa talous- ja henkilöstöhallinnon osaamista sekä juridiikan, IT- ja kiinteistöasioiden ymmärrystä. Toimialatuntemuksesta voi olla tehtävien hoidossa etua. Hahmotat laajempia kokonaisuuksia sekä teet päätöksiä ratkaisuhakuisella tavalla. Otat proaktiivisella tavalla vastuuta, jaat osaamistasi sekä osoitat pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta vaihtelevissa yhteistyötilanteissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa laaja-alaisessa tehtävässä, johon luovuutta edustava toimintaympäristö ja sen tuomat muutokset tuovat oman lisämausteensa. Tehtävissä toimit osana sitoutunutta, tinkimätöntä työyhteisöä yhdellä merkittävimmistä teatterialan toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 to 14.10. klo 13-14 ja 28.10. klo 9-10.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si jätä tietosi tehtävään -painikkeen kautta 31.10.2021 mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

Hae työpaikkaa

Hakuaika päättynyt.

Päivitetty 1.11.2021


Jaa sosiaalisessa mediassa