Tampereen Teatterin julkisivun kuva rekry ilmoitukseen.

31.08.2023

Tampereen Teatteri hakee tuotantopäällikköä ja näyttämö-/käyttöpäällikköä

Tampereen Teatteri hakee tuotantopäällikköä ja näyttämö-/käyttöpäällikköä.

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ

Olemme vastuullinen, toisistamme välittävä työpaikka. Strategiamme mukaisesti uskomme, että hyvinvoiva yhteisö tuottaa korkeatasoista toimintaa. Etsimme nyt tuotantopäällikköä täydentämään vahvaa teatterialan ammattilaisten joukkoamme.

Toimit tuotannon ja valmistuksen sekä taiteellisen ja suunnittelun rajapinnoissa. Koordinoit kokonaisvaltaisesti valmistuksen prosesseja. Vastaat produktioidemme kokonaisuuden valmistumisesta huolehtien siitä, että ne etenevät aikataulussa sekä sovittujen laatukriteerien ja tavoitteiden mukaisesti. Annat panoksesi töiden suunnitteluprosessiin, huolehdit resurssien kohdentamisesta oikein ja teet poikkeamatilanteissa tarvittavat ratkaisut yhdessä teatterinjohtajan kanssa. Osallistut aktiivisesti budjetointiin sekä seuraat tuotantojen toteutusta myös taloudellisesti. Toimit tuottajien ja puvuston vetäjän suorana esihenkilönä, teatterinjohtajan suorassa alaisuudessa sekä vahvana linkkinä lavastamoon, suunnittelijoille ja muihin sisäisiin toimijoihimme. Kuulut Tampereen Teatterin sisäiseen johtoryhmään ja ohjausryhmään.

Tehtävässä menestymistä tukevat soveltuva koulutus sekä aikaisempi projektien/produktioiden johtamiskokemus. Teatterialan tuntemuksesta on tehtävässä etua. Sinulta löytyy kiinnostusta luovien prosessien organisointiin sekä vahvat projektinhallinnan taidot. Hahmotat laajempia kokonaisuuksia ja tunnistat tehokkaasti eri tekijöiden keskinäiset vaikutukset. Sinulla on joustavat vuorovaikutustaidot, kyky rakentaa yhteistyötä ja ohjata työntekijöitämme ihmisläheisellä tavalla. Excelin käyttö sujuu sinulta näppärästi, samoin kuin erilaisten järjestelmien hyödyntäminen osana työtä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa uudistetussa tehtävänkuvassa, johon luovuutta edustava toimintaympäristö ja sen tuomat muutokset tuovat oman lisämausteensa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Tehtävässä toimit osana sitoutunutta ja tinkimätöntä työyhteisöä yhdellä merkittävimmistä teatterialan toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tampereen Teatteri Oy:n teatterinjohtaja Mikko Kanninen puh. 050 532 6500 ma 11.9. klo 11-12 ja ma 25.9. klo 15-16 sekä sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ke 6.9. klo 15-16 ja ke 20.9. klo 15-16.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakemuspainikkeen kautta 1.10. mennessä.
Haastattelut järjestetään Tampereella pe 6.10.2023.

NÄYTTÄMÖ-/KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖ

Etsimme näyttämö-/käyttöpäällikköä täydentämään vahvaa teatterialan ammattilaisten joukkoamme.

Vastaat harjoitus- ja esitystoimintamme tilojen ja näyttämöiden tukitoimintojen kokonaisuudesta. Toimit n. 40-henkisen organisaation vetäjänä, jonka alaisuuteen kuuluvat näyttämöt, valo ja ääni, kampaamo sekä peruspalvelut (sis. turvallisuus, siivous, aulapalvelut ja logistiikka ja kiinteistöasiat). Toimit näyttämöiden päällikkönä, joten pidät vahvaa fokusta esitystoiminnasta yllä sekä huolehdit tavoitteellisesti tarvittavien puitteiden järjestämisestä esitysten ja harjoitusten toteutumiseksi. Osallistut aktiivisesti yksikkösi budjetointiin sekä seuraat vastuualueesi toimintaa myös taloudellisesti. Toimit lisäksi koko organisaatiomme työsuojelupäällikkönä. Kuulut Tampereen Teatterin sisäiseen johtoryhmään ja ohjausryhmään sekä raportoit hallintojohtajallemme.

Tehtävässä menestymistä tukevat soveltuva koulutus, aikaisempi esihenkilökokemus sekä kyky johtaa ja koordinoida toimintaa. Teatterialan tuntemus on tehtävässä eduksi. Olet toimintavoiltasi suunnitelmallinen ja joustava sekä pystyt reagoimaan erilaisiin toimintaympäristön muutoksiin ja tarvittaessa laatimaan myös uudet suunnitelmat. Sinulla on vahvat tilannekäyttäytymisen taidot, kykyä tehdä päätöksiä muuttuvat (paine)tekijät huomioiden sekä rakentaa myönteistä vuorovaikutusta ja yhteistyön henkeä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa uudistetussa tehtävänkuvassa, johon luovuutta edustava toimintaympäristö ja sen tuomat muutokset tuovat oman lisämausteensa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Tehtävässä toimit osana sitoutunutta ja tinkimätöntä työyhteisöä yhdellä merkittävimmistä teatterialan toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tampereen Teatteri Oy:n teatterinjohtaja Mikko Kanninen puh. 050 532 6500 ma 11.9. klo 11-12 ja ma 25.9. klo 15-16 sekä MPS-konsultti Hanna Nyqvist puh. 020 746 9421 ti 5.9. klo 15-16 ja pe 22.9. klo 9-10.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakemuspainikkeen kautta 1.10. mennessä.

Haastattelut järjestetään Tampereella pe 13.10.2023.


Jaa sosiaalisessa mediassa