Kuvakollaasi Tampereen Teatterin logolla ja kohteista, näyttämöstä ja noutopöydästä

16.03.2020

Tampereen Teatterin koronatiedotus kootusti

30.3.2020 klo 9:00

Kaikki kevään esitykset peruttu

Tampereen Teatterin kaikki kevään esitykset kaikilla näyttämöillä on peruttu koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Myös Kulttuuriravintola Kivi on sulkenut ovensa toistaiseksi.

Muutoksia ohjelmistoon

Valitettavasti joudumme kertomaan, että monien kovasti odottama musikaali Notre Damen kellonsoittaja ei enää jatka ohjelmistossamme. Myös Elling jää pois ohjelmistosta.

Sen sijaan Piina ja Häpeä! – nolo komedia jatkavat sovitusti syksyllä. Huhtikuulle sijoitettu ensi-ilta Olavi Virta Ensemble Plays Georg Ots etc. on siirretty elokuulle. Niskavuoren Hetalle pyrimme saamaan esityspäiviä keväälle 2021. Peruuntuneet vierailuesitykset pyritään siirtämään myöhempiin ajankohtiin.

Syksyn uutuusnäytelmät toteutetaan suunnitellusti. Tutustu ohjelmistoomme.

Lippupalautukset

Sinulla ei ole lippujen palauttamisen suhteen mitään kiirettä, sillä voit tehdä lippupalautusilmoituksen 31.12.2020 saakka.

Kätevimmin lippupalautus sujuu täyttämällä alla oleva palautuslomake.

Voit vaihtaa liput:
1. Syksyn esityksiin
2. Lahjakorttiin, joka on poikkeuksellisesti voimassa kaksi vuotta
3. Saat halutessasi rahat takaisin
4. Voit myös tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeuttasi. Sydämellinen kiitos, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.

Huom!
*Rahapalautuksissa pidätämme lipunmyyntijärjestelmämme Lippu.fi:n käyttämän Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisen käsittelykulun, joka on 2,50 euroa/lippu.
*Lipunsiirron tai lahjakorttipalautuksen yhteydessä ei tule käsittelykulua.

Tässä poikkeuksellisessa ja suuresti teatterin talouteen vaikuttavassa tilanteessa toivomme, että vaihtaisit peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin.

Käsittelemme lomakkeet mahdollisimman pian, mutta huomioithan että asiakaspalvelumme on nyt kovin ruuhkautunut ja lomakkeiden käsittelyyn kuluu useita viikkoja. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

[Linkki lomakkeeseen]

19.3.2020 klo 19:20

Ohjeita peruttujen esitysten asiakkaille

Tampereen Teatteri on perunut esitykset 13.4.2020 saakka koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Tässä poikkeuksellisessa ja suuresti teatterin talouteen vaikuttavassa tilanteessa toivomme, että vaihtaisit peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on poikkeuksellisesti voimassa 2 vuotta. Saat myös halutessasi rahat takaisin.

Voit myös tukea teatteria jättämällä käyttämättä palautusoikeuttasi. Sydämellinen kiitos, jos päädyt tähän vaihtoehtoon.

Sinulla ei ole lippujen palauttamisen suhteen mitään kiirettä, sillä voit tehdä lippupalautusilmoituksen 31.12.2020 saakka.

Käsittelemme lomakkeet mahdollisimman pian, mutta huomioithan että asiakaspalvelumme on tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ruuhkautunut.

Huom!
Rahapalautuksissa pidätämme lipunmyyntijärjestelmämme Lippu.fi:n käyttämän Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeistuksen mukaisen käsittelykulun, joka on 2,50 euroa/lippu.
Lipunsiirron tai lahjakorttipalautuksen yhteydessä ei tule käsittelykulua.

Pahoittelemme peruutuksista aiheutunutta haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi!

[Linkki lomakkeeseen]

16.3.2020 klo 17:50

Esitykset peruttu 13.4. saakka

Tampereen Teatteri peruu kaikki esitykset 13.4.2020 saakka koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Peruutus koskee kaikkia esityksiä, tapahtumia, teatterikierroksia ja vierailuja kaikilla näyttämöillämme (päänäyttämö, Frenckell, Kivi).
 
Olemme pahoillamme peruutuksista aiheutuvasta haitasta. Teemme kaikkemme etsiessämme ratkaisuja kevään esitysten siirtämisessä myöhempään ajankohtaan.
 
Ohjeistamme sähköpostitse kaikkia peruttujen esitysten asiakkaita. Tilanteen poikkeuksellisuuden ja huomattavan mittaluokan johdosta lippuihin liittyviä peruutusvaateita ei pystytä käsittelemään välittömästi ja odotamme viranomaisten kannanottoa asiaan.
 
HUOM!

Kulttuurimyymälä Aplodi on suljettu ja palvelee ma–pe klo 10–17 ainoastaan puhelimitse 010 346 2500 ja sähköpostilla aplodi@tampereenteatteri.fi.

Myyntipalvelu palvelee yritys- ja ryhmäasiakkaita ma–pe klo 9–16 puhelimitse 010 346 2400 ja sähköpostilla myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi.

 

16.3.2020 klo 10.00

Maanantain 16.3. esitykset peruttu. Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee puhelimitse ja sähköpostilla. Esitystoiminnan jatko selviää iltaan mennessä.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi maanantain 16.3.2020 esitykset on peruttu.

Kulttuurimyymälä Aplodi palvelee asiakkaita ainoastaan puhelimitse ja sähköpostin välityksellä: p. 010 346 2500, 010 346 2000, aplodi@tampereenteatteri.fi tai myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi.

Teatterin hallitus käsittelee tänään 16.3. iltapäivällä  esitystoiminnan jatkoa. Ilmoitamme päätöksistä heti tiedon saatuamme.

 

13.3.2020 klo 13.45
(Päivitetty 16.3.2020 klo 9.00)

Tampereen Teatteri peruu kaikki loppuviikon 13.-14.3. esitykset , myös maanantain 16.3. esitykset peruttu

Tampereen Teatterin hallitus päätti perjantain kokouksessaan perua kaikki loppuviikon esitykset 13.-14.3. päänäyttämöllä ja Frenckell-näyttämöllä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lisäksi maanantain 16.3. klo 19.00 Saikkua, kiitos! on peruttu.

Samalla teatteri käynnistää Suomen Teatterit ry:n antaman yleisohjeen mukaisesti yt-neuvottelut. Kevään esitysten jatkoa teatterin hallitus käsittelee ensi maanantaina, kun tiedossa on viranomaisten viimeisimmät linjaukset.

”Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä otamme huomioon paitsi asiakkaiden myös näyttelijöiden ja muun henkilökunnan turvallisuuden. Päätös alle 500 hengen tilaisuuksien peruutuksista ei ole kuitenkaan yksinkertainen, sillä meillä on huoli myös teatterin taloudesta sekä oman henkilökunnan ja freelancereiden työpaikoista”, sanoo teatterinjohtaja Reino Bragge. ”Tampereen Teatterin lipputulojen osuus tulonmuodostuksesta on teatterissamme poikkeuksellisen suuri, ja siksi perutut esitykset aiheuttavat välittömästi taloudellisia ongelmia.”

Tampereen Teatterin hallituksen puheenjohtaja Päivi Myllykangas jatkaa: ”Koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä maailmanlaajuisesti kaikkiin ja kaikkeen. Tässä ennakoimattomassa tilanteessa myönnämme tarvitsevamme kaiken mahdollisen avun. Loppuunmyytyjen esitysten peruminen on suuri taloudellinen isku, jonka vaikutuksiin teatteri joutuu varautumaan Suomen Teatterit ry:n ohjeistuksen mukaisesti nyt käynnistyvillä yt-neuvotteluilla.”

Teatteri pahoittelee peruutuksista aiheutuvaa haittaa ja pyytää asiakkailta kärsivällisyyttä lippuhyvityksiin liittyen. Teatteri ottaa yhteyttä peruttujen esitysten asiakkaisiin.

13.3.2020 klo 12:25

Tampereen Teatteri peruu kaikki loppuviikon esitykset

Tampereen Teatterin hallitus päätti perjantain kokouksessaan perua kaikki loppuviikon esitykset päänäyttämöllä ja Frenckell-näyttämöllä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Kevään esitysten jatkoa teatterin hallitus käsittelee ensi maanantaina, kun tiedossa on viranomaisten viimeisimmät linjaukset.

Teatteri ottaa yhteyttä peruttujen esitysten asiakkaisiin. Pyydämme kärsivällisyyttä poikkeuksellisessa tilanteessa.

13.3.2020 klo 9.20

Tampereen Teatteri ilmoittaa perjantaina 13.3.2020 esitystoiminnan jatkosta

Tiedotamme asiasta mahdollisimman pian, pyrimme saamaan tietoa klo 12.00 mennessä. Päivitämme tiedot nettisivuillemme.

12.3.2020

Suomen hallitus on 12.3.2020 tiedotustilaisuudessa tehnyt suosituksia koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi

Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan 31.5.2020 saakka.

Aluehallintovirasto (AVI) tekee viranomaispäätöksen ja asettaa rajoitukset. Aluehallintovirastot tulevat alueillaan päättämään konkreettiset yleisötapahtumien rajoitukset. Koska rajoituksista ei ole vielä päätetty, torstain 12.3. klo 19.00 Notre Damen kellonsoittajan esitys pidetään normaalisti.

Odotamme AVIn ohjeistusta. Päivitämme tälle sivulle ajantasaisesti saamaamme tietoa.

11.3.2020

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ohjeistaa kaikkia suomalaisia koronaviruksen varalta

Koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Virustartuntoja voidaan ehkäistä hyvällä käsihygienialla. Suurin riski tartunnalle syntyy, kun tartunnan saanut yskäisee lähiympäristöön.

Yski oikein:

  • Jos yskittää, yski nenäliinaan tai hihaasi.
  • Älä yski kämmeneesi koskaan.
  • Laita nenäliina sekajätteisiin.

Pese käsiäsi:

  • Pese käsiäsi usein.
  • Paras tapa pestä kädet on käyttää lämmintä vettä ja nestesaippuaa.
  • Käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta, jos pesu vedellä ja nestesaippualla ei ole mahdollista.
  • Kun käytät alkoholipitoista käsihuuhdetta, ota kerralla määrä, jolla pystyt hieromaan kätesi kauttaaltaan.
  • Älä koskettele likaisilla käsillä kasvojasi suun ja nenän alueelta.

Teatteri on lisännyt siivojaresurssia ja  huolehtii tehostetusti asiakastilojen hygieniasta. Kiinnitämme erityistä huomiota kahvojen ja hanojen säännölliseen puhdistamiseen ja saniteettitilojen puhtauteen. Lisäksi kaikilta asiakaspalvelutiskeiltämme löytyy käsidesiä.

Tampereen Teatteri noudattaa THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita koronavirukseen varautumisesta.


Jaa sosiaalisessa mediassa