Kulttuuriravintola Kivi ottaa käyttöön koronapassin 17.11.2021

16.11.2021

Kulttuuriravintola Kivi ottaa koronapassin käyttöön 17.11.2021 alkaen

Pirkanmaalle on määrätty leviämisalueiden ravintolarajoitukset. Kulttuuriravintola Kiven ovet pysyvät kuitenkin normaalisti auki, sillä Kivessä otetaan keskiviikosta 17.11. alkaen toistaiseksi käyttöön koronapassi.

Koronapassin turvin pystymme palvelemaan asiakkaitamme ja järjestämään tapahtumia ilman kapasiteetti- ja aukiolorajoituksia. Näin voimme tarjota mahdollisimman terveysturvallisia kulttuurielämyksiä sekä töitä esiintyjille ja henkilökunnallemme.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa, kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu tai kun tuoreen koronatestin tulos on negatiivinen.

Toimi näin:

  • Lataa koronapassi Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi
  • Passi on sivulla näkyvä nimesi ja QR-koodi.
  • Passin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta.
  • Passi tarkastetaan saapuessasi.
  • Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.

Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Otamme yhteyttä kaikkiin Kiven lähiaikojen esityksien lipunostaneisiin koronapassiohjeistuksen tiimoilta myös sähköpostilla.

Mikäli sinulla on liput Kulttuuriravintola Kiven esitykseen, mutta sinulla ei ole koronapassia, voit vaihtaa lippusi myöhempiin esityksiin tai lahjakorttiin. Liput tulee vaihtaa hyvissä ajoin ennen esitystä: lippuvaihdot@tampereenteatteri.fi

Tervetuloa Kiveen!


Jaa sosiaalisessa mediassa