Lapset, nuoret ja opiskelijat

Lapsiasiakkaat

Varmistathan aina etukäteen, sopiiko näytelmä lapsille. Teatterin ikäsuositus on joustava. Ennen kaikkea kyse on vanhempien harkintakyvystä, siitä miten tottunut teatterissakävijä lapsi on ja kuinka herkkä hän on.

Vahtimestareilta saa lainaksi istuinkorokkeita.

Alle 25-vuotiaiden liput ovat voimassa arkiesityksissä (ma-pe) sekä lauantain päiväesityksissä.

Opiskelijat sekä kaikki alle 25-vuotiaat

Nyt kannattaa olla nuori tai opiskelija! Tarjoamme päätoimisille opiskelijoille sekä alle 25-vuotiaille liput puhenäytelmiimme vain 14-20 €/kpl. Opiskelijaliput ovat voimassa arkiesityksissä (ma-pe) sekä lauantain päiväesityksessä.

Viime hetken opiskelijatarjous -50 %

Tuntia ennen esitystä annamme opiskelijalipun hinnasta vielä -50 % alennusta! Edun saa opiskelijakorttia näyttämällä Kulttuurimyymälä Aplodista.

Alennukset eivät koske lauantai-iltoja ja sunnuntaiesityksiä.

Hevijuuseri-kortilla edullisesti teatteriin koko vuoden ajan

Etukortti on tarkoitettu sinulle, joka olet

  • alle 25-vuotias tai
  • päätoiminen opiskelija ilman ikärajoitusta

Etukortti sisältää sarjalipun kolmeen (3) vapaavalintaiseen näytelmään Tampereen Teatterin näyttämöillä. Etu ei koske musikaaleja, ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä.

Lisäksi kortilla pääset valitsemiesi kolmen esityksen lisäksi katsomaan esityksiämme ilmaiseksi.

  • Etu on voimassa saman päivän esityksiin, aina kun esityksessä on tilaa (ei koske A-hintaryhmän paikkoja, musikaaleja, ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä).
  • Halutessasi käyttää samanpäivänetua sinun tulee esittää Hevijuuseri-etukorttisi Kulttuurimyymälä Aplodissa, jolloin saat ilmaisen pääsylipun. Paikkoja ei voi varata etukäteen.
  • Henkilöllisyys on pyydettäessä todistettava sekä lippumyymälässä että vahtimestareille esitykseen tullessa.

Hinta vain 51 €. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Etukortit vain Kulttuurimyymälä Aplodista.