Artikkelikuva: Kuvakollaasi Matti Hakulisesta

08.09.2021

Kuka olen? Näyttelijä Matti Hakulinen esittäytyy

Olen Matti Hakulinen. Näyttelijä. Syntynyt Porissa 1970. Vaimo Eeva (myös näyttelijä) ja tytär Helmi. Työurani alkoi Rauman kaupunginteatterissa 1991. Porin Teatterin, Joensuun- ja Jyväskylän kaupunginteattereiden vuosien jälkeen olen ollut Tampereen Teatterissa nyt 10 vuotta.

Olen näyttelijäyhdistyksemme puheenjohtaja ja toimin myös teatterin hallituksessa ja johtoryhmässä. Tällä hetkellä työskentelen päänäyttämöllä Eikä yksikään pelastunut ja Kotiopettajattaren romaani -näytelmissä. Olen näytellyt myös Yövieraat-teatterissa, Nälkäteatterissa, Peacock-teatterissa ja silloin tällöin tehnyt myös töitä kameran edessä.

Vapaa-aikana olen aina matkustanut paljon, no nyt on sillä saralla ollut sattuneesta syystä vähän hiljaisempaa, ja kova on kaipuu vaikka lempiseuduille Camarguelle Rhonen suistoalueelle.

Talvella laskettelen paljon ja aina kun mahdollista starttaan matkailuauton ja suunnistan korpeen, mieluiten lähelle saunaa ja talvella avantoa. Aika saunafriikki olen, eli hyviä saunoja saa ehdotella.

Arvostan myös hyvää ruokaa, enkä usko Hedonismin paradoksiin. Silloin tällöin soittelen kitaraa ja vielä useammin suunnittelen matkoja kaukaisiin maihin!

Tampereen Teatteri on mahtava paikka tehdä tätä työtä! Toivottavasti nähdään pian!


Jaa sosiaalisessa mediassa