Lautapelikahvila Taverna esittää

Näyttämö

Kivi

Katuosoite

Keskustori 2

Kesto

noin 3 tuntia


Genre

Esittely

Poistunut ohjelmistosta

Esitys on tarinankerrontaa ja improvisaatioteatteria yhdistelevä kokemus, jossa kukin näyttelijä tasapainottelee toivon ja pelon, riskin ja mahdollisuuden välillä. Tarinankertoja johdattelee sekä näyttelijät että katsojat heille tuntemattomaan seikkailuun. Jokainen valinta on tärkeä, sillä esityksen edetessä vaarat vaanivat aina vain lähempänä, ja yksikin väärä siirto voi johtaa kuolemaan. Esityksen selkärankana toimii Dread RPG -tarinaroolipeli.

SS Andromeda: Viimeinen Matka
ti 24.10. klo 19.00      
                  

Tervetuloa mukaan höyrylaiva SS Andromedan viimeiselle matkalle. Lähes neljänkymmenen vuoden ajan tämä transatlanttinen risteilijä on kuljettanut arvovaltaisia ja varakkaita matkailijoita aina Liverpoolista Bostoniin – vain yhdeksässä päivässä! Jumalan vuonna 1892 on kuitenkin aika sanoa hyvästit, sillä uuden vuosisadan lähestyessä uudet, nopeammat alukset nousevat vanhojen puisten laivojen tilalle. Näin ainakin laivayhtiön viralliset tiedotteet antoivat ymmärtää, mutta huhut kertovat, että laivan äkilliseen romutusmääräykseen on jokin paljon synkempi syy. Nouse siis laivan kannelle ja seuraa eturivistä SS Andromedan miehistön tarinaa, kun he joutuvat kohtaamaan menneisyytensä seuraamukset sekä meren syvyyksien kauhut. Ovatko jotkut salaisuudet niin karmaisevia, että ne kannettava hautaan saakka – vaikka se vaatisi kymmenten viattomien hengen?

Mystica Omina: Pimeyden Kosketus
ti 21.11. klo 20.00


Mystica Omina on maailmankuulu ryhmä spiritualisteja, jotka ovat jo vuosien ajan raottaneet verhoa tunnetun ja tuntematon, itse elämän ja kuoleman, välillä. Heidän mullistavat esityksensä ovat villinneet amerikkalaisen yleisön – kuka nyt ei haluaisi tilaisuutta keskustella kuolleiden kanssa? On paahteinen elokuu Los Angelesin kaupungissa vuonna 1964. Hotelli Malinin aula on täyttynyt ihmisistä samaan aikaan, kun Mystica Ominan esiintyjät tekevät viimeisiä valmisteluja takahuoneessa. He tarkastavat savukoneet, piilotetut vaijerit sekä merkityt korttinsa. Kaikki keinot ovat sallittuja, kunhan salit täyttyvät ja yleisö uskoo näkemänsä. Hetkiä ennen esityksen alkua Mystica Omina on täysin tietämätön, että tänä iltana he antavat elämänsä suurimman spektaakkelin. Tänä iltana jokin todellisuuden verhon tuolta puolen vastaa heidän kutsuunsa.

Tekijät

Tarinankertoja
Runo Hurmeviita

Tutustu myös näihin

Fantasiaseikkailu
Puhenäytelmä
Syksyllä 2024

Taru Sormusten herrasta

J. R. R. Tolkienin rakastettu klassikko. Tampereen Teatterin, Tampere-talon & Tampere Filharmonian suurtuotanto syksyllä 2024 Tampere-talossa

Näyttämö: Tampere-talo

Seuraavat esitykset:

Osta liput Lue lisää
Komedia
Syksyllä 2024

Vaimoni, Casanova

Leea Klemolan teatteriin sijoittuva raadollisen hauska komedia

Näyttämö: Frenckell

Seuraavat esitykset:

Osta lippu Lue lisää
Draama
Syksyllä 2024

Ihmettä kaikki

Uutuusnäytelmä Juha Itkosen perheromaanista

Näyttämö: Frenckell

Seuraavat esitykset:

Osta lippu Lue lisää