menut ryhmille
Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä.
Varaukset
p. 010 346 2400
myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi
Keittiömestarin buffet 35 €/hlö
Keittiömestarin buffet’n menu vaihtuu joka syksy ja kevät. Tutustu menuun tästä.
Lounasvaihtoehdot 19 €/hlö
Vihersalaattia ja raastesalaattia
Leipälajitelma ja levite (L)
***
Valitse yksi lämmin ruoka:
Pippuri-smetanahärkää (L,G)
tai
Paistettua kananrintaa ja lämmintä tomaattisalsaa (L,G)
tai
Porsaanniskaa ja bearnaisekastiketta (L,G)
Valitse yksi lisäke:
Rosmariinilohkoperunat (L,G)
tai
Vihannes-yrttiriisi (L,G)
tai
Yrtti-perunasose (L,G)
***
Kahvi, tee
Suklaamakeisia
Kylmä salaattimenu 19 €/hlö
Viherversosalaattia ja marinoituja antipastokasviksia (M,G)
Fetaa, melonia ja kikherneitä (VL,G)
Kanaa Pico de Gallo, chilipastaa, oliiveja ja nachoja (L)
Siemeniä, pähkinöitä ja balsamicoa
Patonkia ja tuorejuustolevitettä
Tapasmenu 28 €/hlö
Grillattua munakoisoa, tomaattia ja basilikaa (VEG,G)
Yrttimarinoitua oliivia ja artisokkaa (VEG,G)
Balsamicomarinoituja herkkusieniä (VEG,G)
Tahinilla maustettua jogurttia ja aiolia (L,G)
Serranokinkkua ja melonia (M,G)
Falafel-pyöryköitä (VEG,G) ja mausteisia makkaroita
Paprikahummusta (VEG,G) ja chimichurria (VEG,G)
Juustoja ja karamellisoituja pähkinöitä
Paahdettua yrttileipää (VEG)