menut ryhmille
Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä.
Varaukset
p. 010 346 2400
myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi
Keittiömestarin buffet 37 €/hlö
Keittiömestarin buffet’n menu vaihtuu joka syksy ja kevät. Tutustu menuun tästä.
Lounasvaihtoehdot 19 €/hlö
Vihersalaattia ja raastesalaattia
Leipälajitelma ja levite (L)
***
Valitse yksi lämmin ruoka:
Pippuri-smetanahärkää (L,G)
tai
Paistettua kananrintaa ja lämmintä tomaattisalsaa (L,G)
tai
Porsaanniskaa ja bearnaisekastiketta (L,G)
Valitse yksi lisäke:
Rosmariinilohkoperunat (L,G)
tai
Vihannes-yrttiriisi (L,G)
tai
Yrtti-perunasose (L,G)
***
Kahvi, tee
Suklaamakeisia
Idän pikajuna -menu 35 €/hlö
Marinoituja herkkusieniä, artisokan sydämiä, papuja ja paprikaa (Veg,G)
Viininlehtikääryleitä (Veg,G)
Appelsiinisalaattia oliivien ja fenkolin kera (Veg,G)
Couscous-rucolasalaattia (Veg)
Yrttifocacciaa ja hummusta (Veg,L,G)
Sitruunakanaa (M,G) ja tzatsikia (L,G)
Bataattia, perunoita ja kikherneitä yrttiöljyllä (Veg,G)
Paahdettua currylla maustettua kukkakaalia (Veg,G)
Kahvia/haudutettua minttuteetä ja tuoreita hedelmiä
Menu saatavilla ennakkotilauksesta myös täysin vegaanisena, jolloin lämminruokana:
Täytetyt myski- ja kesäkurpitsat
Kylmä salaattimenu 19 €/hlö
Viherversosalaattia ja marinoituja antipastokasviksia (M,G)
Fetaa, melonia ja kikherneitä (VL,G)
Kanaa Pico de Gallo, chilipastaa, oliiveja ja nachoja (L)
Siemeniä, pähkinöitä ja balsamicoa
Patonkia ja tuorejuustolevitettä
Tapasmenu 28 €/hlö
Grillattua munakoisoa, tomaattia ja basilikaa (VEG,G)
Yrttimarinoitua oliivia ja artisokkaa (VEG,G)
Balsamicomarinoituja herkkusieniä (VEG,G)
Tahinilla maustettua jogurttia ja aiolia (L,G)
Serranokinkkua ja melonia (M,G)
Falafel-pyöryköitä (VEG,G) ja mausteisia makkaroita
Paprikahummusta (VEG,G) ja chimichurria (VEG,G)
Juustoja ja karamellisoituja pähkinöitä
Paahdettua yrttileipää (VEG)
Pikkujoulumenu 45 €/hlö
Alkuun suosittelemme:
Teatterin mausteinen punaviiniglögi rusinoilla ja manteleilla 9,50 €
Viherversosalaattia, karpalovinegrette (Veg,M,G)
Katkarapuja, perunaa ja tilliä (M,G)
Limegraavattua lohta ja piparjuurismetanaa (L,G)
Pikkelöityjä joulukasviksia (M,G)
Roquefordjuustoa, päärynää, karpaloita ja pähkinöitä salaattipedillä (G)
Punaviinissä haudutettua punakaalia (M,G)
Rouheista maalaisleipää ja levitettä (L)
Valitse yksi pääruoka seuraavista vaihtoehdoista:
Mausteisessa yrtti-kermakastikkeessa haudutettua ylikypsää possua (L,G)
Parmesanperunoita (L,G)
Kaneli-hunajaisia juureksia (M,G)
tai
Savupaahdettua kalkkunaa herukkaisessa kastikkeessa (M,G)
Uunipaahdettuja yrttiperunoita (M,G)
Gratinoituja kasviksia (L,G)
tai
Naudan rintaa tummassa portviinikastikkeessa (M,G)
Siirappikermaperunoita (L,G)
Uunirosollia (L,G)
Jälkiruoka:
Kahvia/teetä ja jouluisia makeita houkutuksia