menut ryhmille

Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä.

Varaukset

p. 010 346 2400
myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi

Keittiömestarin buffet 37 €/hlö

Keittiömestarin buffet’n menu vaihtuu joka syksy ja kevät. Tutustu menuun tästä.

Lounasvaihtoehdot 19 €/hlö

Vihersalaattia ja raastesalaattia
Leipälajitelma ja levite (L)
***
Valitse ryhmällesi yksi lämmin ruoka:

Paahdettua kanaa ja lämmintä tomaattisalsaa (L,G)
tai
Porsaanniskaa ja bearnaisekastiketta (L,G)

Valitse ryhmällesi yksi lisäke:

Rosmariinilohkoperunat (L,G)
tai
Vihannes-yrttiriisi (L,G)
***
Kahvi, tee
Suklaamakeinen

Idän pikajuna -menu 35 €/hlö

Marinoituja herkkusieniä, artisokan sydämiä, papuja ja paprikaa (Veg,G)
Viininlehtikääryleitä (Veg,G)
Appelsiinisalaattia oliivien ja fenkolin kera (Veg,G)
Couscous-rucolasalaattia (Veg)
Yrttifocacciaa ja hummusta (Veg,L,G)
Sitruunakanaa (M,G) ja tzatsikia (L,G)
Bataattia, perunoita ja kikherneitä yrttiöljyllä (Veg,G)
Paahdettua currylla maustettua kukkakaalia (Veg,G)
Kahvia/haudutettua minttuteetä ja tuoreita hedelmiä

Menu saatavilla ennakkotilauksesta myös täysin vegaanisena, jolloin lämminruokana:
Täytetyt myski- ja kesäkurpitsat

Kylmä salaattimenu 19 €/hlö

Viherversosalaattia ja marinoituja antipastokasviksia (M,G)
Fetaa, melonia ja kikherneitä (VL,G)
Kanaa Pico de Gallo, chilipastaa, oliiveja ja nachoja (L)
Siemeniä, pähkinöitä ja balsamicoa
Patonkia ja tuorejuustolevitettä

Tapasmenu 28 €/hlö

Grillattua munakoisoa, tomaattia ja basilikaa (VEG,G)
Yrttimarinoitua oliivia ja artisokkaa (VEG,G)
Balsamicomarinoituja herkkusieniä (VEG,G)
Tahinilla maustettua jogurttia ja aiolia (L,G)
Serranokinkkua ja melonia (M,G)
Falafel-pyöryköitä (VEG,G) ja mausteisia makkaroita
Paprikahummusta (VEG,G) ja chimichurria (VEG,G)
Juustoja ja karamellisoituja pähkinöitä
Paahdettua yrttileipää (VEG)

Pikkujoulumenu 45 €/hlö

Alkuun suosittelemme:
Teatterin mausteinen punaviiniglögi rusinoilla ja manteleilla 9,50 €

Viherversosalaattia, karpalovinegrette (Veg,M,G)
Katkarapuja, perunaa ja tilliä (M,G)
Limegraavattua lohta ja piparjuurismetanaa (L,G)
Pikkelöityjä joulukasviksia (M,G)
Roquefordjuustoa, päärynää, karpaloita ja pähkinöitä salaattipedillä (G)
Punaviinissä haudutettua punakaalia (M,G)
Rouheista maalaisleipää ja levitettä (L)

Valitse ryhmällesi yksi pääruoka seuraavista vaihtoehdoista:
Mausteisessa yrtti-kermakastikkeessa haudutettua ylikypsää possua (L,G)
Parmesanperunoita (L,G)
Kaneli-hunajaisia juureksia (M,G)
tai
Savupaahdettua kalkkunaa herukkaisessa kastikkeessa (M,G)
Uunipaahdettuja yrttiperunoita (M,G)
Gratinoituja kasviksia (L,G)
tai
Naudan rintaa tummassa portviinikastikkeessa (M,G)
Siirappikermaperunoita (L,G)
Uunirosollia (L,G)

Jälkiruoka:
Kahvia/teetä ja jouluisia makeita houkutuksia