menut ryhmille

Ryhmän minimikoko on 20 henkilöä.

Varaukset

p. 010 346 2400
myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi

Keittiömestarin buffet 35 €/hlö

Keittiömestarin buffet’n menu vaihtuu joka syksy ja kevät. Tutustu menuun tästä.

Lounasvaihtoehdot 19 €/hlö

Vihersalaattia ja raastesalaattia
Leipälajitelma ja levite (L)
***
Valitse yksi lämmin ruoka:

Pippuri-smetanahärkää (L,G)
tai
Paistettua kananrintaa ja lämmintä tomaattisalsaa (L,G)
tai
Porsaanniskaa ja bearnaisekastiketta (L,G)

Valitse yksi lisäke:

Rosmariinilohkoperunat (L,G)
tai
Vihannes-yrttiriisi (L,G)
tai
Yrtti-perunasose (L,G)
***
Kahvi, tee
Suklaamakeisia

Kylmä salaattimenu 19 €/hlö

Viherversosalaattia ja marinoituja antipastokasviksia (M,G)
Fetaa, melonia ja kikherneitä (VL,G)
Kanaa Pico de Gallo, chilipastaa, oliiveja ja nachoja (L)
Siemeniä, pähkinöitä ja balsamicoa
Patonkia ja tuorejuustolevitettä

Tapasmenu 28 €/hlö

Grillattua munakoisoa, tomaattia ja basilikaa (VEG,G)
Yrttimarinoitua oliivia ja artisokkaa (VEG,G)
Balsamicomarinoituja herkkusieniä (VEG,G)
Tahinilla maustettua jogurttia ja aiolia (L,G)
Serranokinkkua ja melonia (M,G)
Falafel-pyöryköitä (VEG,G) ja mausteisia makkaroita
Paprikahummusta (VEG,G) ja chimichurria (VEG,G)
Juustoja ja karamellisoituja pähkinöitä
Paahdettua yrttileipää (VEG)