Tampereen Teatterin julkisivu pinkillä nauhalla

02.02.2021

Tampereen Teatteri hakee 1–2 TEATTERIOHJAAJAA määräaikaiseen 3 vuoden työsuhteeseen  

Haemme 1–2 teatteriohjaajaa määräaikaiseen 3 vuoden työsuhteeseen  

Tampereen Teatteri on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista teattereista. Vuonna 1904 perustettu teatteri on merkittävä kansallinen ja paikallinen taidelaitos. Vuosittain kolmella näyttämöllä järjestetään noin 400 näytäntöä katsojamäärän ollessa 100 000–120 000.

Tampereen Teatteri on hyvä ja ennen kaikkea mukava paikka olla töissä. Teemme teatterissamme päivittäin työtä hyvän työilmapiirin ylläpitämiseksi. Painotamme kaikissa rekrytoinneissamme, että haluamme joukkoomme ihmisiä, jotka vahvistavat taiteellisen yhteisömme hyvää ja luovaa yhteishenkeä.

Teatterin ohjaajalta odotetaan aktiivista osallistumista ja intoa teatterin päivittäisiin rutiineihin, suunnitelmalliseen taiteilijakunnan kehittämiseen ja ohjelmiston pitkäjänteiseen rakentamiseen yhdessä teatterin taiteellisen johdon kanssa.

Haemme tehtäviin monipuolisia, korkeakoulutettuja, kokeneita teatterialan ammattilaisia, jotka ovat suorittaneet teatteritaiteen maisterin tutkinnon. Hakijoilta edellytetään vahvaa, omaa taiteellista näkemystä ja käytännössä osoitettua kykyä toteuttaa sitä erilaisissa yhteisöissä ja vaihtelevissakin olosuhteissa. Lisäksi arvostamme Tampereen Teatterin yleisöpohjan erityisyyden tunnistamista, sekä laajoja omia kansallisia ja kansainvälisiä verkostoja.

Eduksi katsotaan myös kiinnostus tulevaisuudessa toimia perinteisen näyttämötyöskentelyn ohella myös teatterin ”uusilla näyttämöillä”, joita ovat mm. kiertävät esitykset, erilaiset yhteistyöhankkeet, lapsille, kielellisille vähemmistöille ja erityisryhmille kohdistuva esitystoiminta.

Uusien ohjaajien työsuhde alkaa alkuvuodesta 2022. Muulla tavoin poikkeavat aloitusajat ovat neuvoteltavissa haastatteluissa. Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on kolme (3) vuotta. Palkkaus on teatterialan työehtosopimuksen mukainen. Työssä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa teatterinjohtaja Mikko Kanninen p. 050 532 6500‬ seuraavina aikoina: torstaina 18.2.2021 klo 10.00–12.00 ja perjantaina 5.3.2021 klo 14.00–16.00.

Hakemus tulee lähettää viimeistään 15.3.2021 osoitteeseen: ohjaajaksi@tampereenteatteri.fi

Hakemusviestiin tulee liittää VAIN yksi enintään 4-sivuinen liite (.pdf), joka sisältää:
– vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen
– suunnitelma omasta taiteellisesta polusta Tampereen Teatterissa vuosiksi 2022–2024
– kuvallinen ansioluettelo (1 kuva, enintään 2 sivua)

Hakemukset käsittelee Tampereen Teatterin henkilökunnasta koottu rekrytointiryhmä. Hakemusten perusteella valitut hakijat kutsutaan erikseen haastatteluun ja mahdolliseen työnäytteeseen, jotka pidetään Tampereen Teatterilla huhti-toukokuussa 2021. Lopulliset tulokset ilmoitetaan valituille viimeistään kesäkuussa 2021.


Jaa sosiaalisessa mediassa