Tampereen Teatterin julkisivun kuva rekry ilmoitukseen.

22.11.2022

Tampereen Teatteri hakee taloussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Tule vastaamaan kokonaisvaltaisesti taloushallinnostamme!

Vastuullasi ovat taloushallintomme kokonaisuuden sujuvuus, suunnittelu ja seuranta. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluu mm. budjetointia, talousennusteita sekä erilaisia päivittäisiä taloushallinnon tehtäviä. Tuotat itsenäisesti kattavan talousraportoinnin yritysjohdolle ja hallitukselle ja vastaat ulkoistettujen talouspalveluiden ohjauksesta. Työskentelet aktiivisesti tuotantosuunnittelun kanssa ja vastaat avustuksiin liittyvästä laskennasta. IT-järjestelmistä aktiivisessa käytössä ovat mm. Accuna (pääkäyttäjänä), Netvisor ja MS Officen ohjelmistot. Raportoit tehtävässä hallintojohtajallemme. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa viimeistään 1.2.2023, jatkuen heinäkuuhun 2024.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta vastuullista taloushallinnon tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva, esim. kaupallinen korkeakoulututkinto ja olet toiminut työurallasi sekä sisäisen että ulkoisen laskennan parissa. Projektilaskennan kokemus, teatteri- ja kulttuurialan tuntemus sekä erinomaiset taidot taloushallinnon järjestelmien parissa auttavat sinua menestymään tehtävässä. Toimit joustavasti sekä tehokkaasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Työssä tarvitaan nopeaa ja tarkkaa työskentelytapaa sekä kykyä oman työn hallintaan ajoittain tiukoissakin aikatauluissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa itsenäisessä ja monipuolisessa taloushallinnon tehtävässä, johon luovuutta edustava toimintaympäristö ja sen tuomat muutokset tuovat oman lisämausteensa. Tarjoamme sinulle myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut. Tehtävissä toimit osana sitoutunutta ja tinkimätöntä työyhteisöä yhdellä merkittävimmistä teatterialan toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa 24.11. klo 14–16 ja 2.12. klo 9–11 Tampereen Teatterin hallintojohtaja Antti Hildén puh. 050 569 6981 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161 to 24.11. klo 14–16 ja to 1.12. klo 14–16.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakemuspainikkeen kautta (careers.mps.fi) 7.12.2022 mennessä.


Jaa sosiaalisessa mediassa