Kuva Tampereen Teatterin kahdesta sijainnista

31.10.2019

Tampereen Teatteriin haetaan apulaislavastemestaria ja lavastevalmistajaa

(Huom! Paikat täytetty!)

Tampereen Teatteri on yksi Suomen vanhimmista taidelaitoksista (perustettu 1904) ja toinen Tampereen suurista teattereista. Teatterissa työskentelee 90 vakituista työntekijää kymmenillä eri ammattinimikkeillä. Lisäksi teatterissa työskentelee kymmeniä vierailevia ja osa-aikaisia työntekijöitä. Teatteri tuottaa vuosittain noin kuusi ensi-iltaa ja esityksissä käy noin 120 000 katsojaa.

Haemme nyt APULAISLAVASTEMESTARIA ja LAVASTEVALMISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Apulaislavastemestarin haku

Lavastamotiimi toteuttaa Tampereen Teatterin näyttävät lavastuskokonaisuudet omassa puu- ja metallipajassa Hatanpäällä. Tampereen Teatteri tunnetaan valtakunnallisesti osaamisestaan sekä ammattitaidostaan ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaisten tiimiä! Tehtävässä toimit lavastamotiimin esimiehenä ja vastaat lavastamon kokonaisuudesta yhdessä esimiehesi näyttämöpäällikön kanssa. Osallistut itse tekemiseen ja yhdessä tiimin kanssa ideoit, suunnittelet ja toteutat lavastukset teatterin tarpeisiin.

Omaat hyvät kädentaidot erityisesti puu- ja metallimateriaalien työstämisestä. Teatterin lavastamon toiminta on sinulle jo ennestään tuttua ja sinulla on kokemusta lavasteiden valmistamisesta sekä esimiestyöstä.

Teatterin näytökset ohjaavat lavastamon aikatauluja ja ohjaat lavastamotiimin tekemistä kiireisissäkin aikatauluissa. Odotamme sinulta myös hyviä tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 14.11.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

 

Lavastevalmistajan haku

Lavastamotiimi toteuttaa Tampereen Teatterin näyttävät lavastuskokonaisuudet omassa puu- ja metallipajassa Hatanpäällä. Tampereen Teatteri tunnetaan valtakunnallisesti osaamisestaan sekä ammattitaidostaan ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaisten tiimiä! Yhdessä muiden kanssa ideoit, suunnittelet ja toteutat lavastukset teatterin tarpeisiin.

Odotamme sinulta työkokemusta puu- ja metallitöistä, ammatiltasi voit olla esim. puuseppä tai metallityöntekijä. Lavastevalmistajana omaat hyvät kädentaidot erityisesti puu- ja metallimateriaalien työstämisestä. Sinulla on kykyä hahmottaa ja suunnitella rakennettavia kokonaisuuksia.

Teatterin näytökset ohjaavat lavastamon aikatauluja ja työskentelet tarvittaessa kiireisissä aikatauluissa. Odotamme sinulta myös hyviä tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 14.11. 2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.


Jaa sosiaalisessa mediassa