Pride lipun kuva

12.06.2023

Tampereen Teatterin yhdenvertaisuussitoumus

Tampereen Teatteri on sitoutunut noudattamaan kaikessa toiminnassaan voimassa olevia yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja. Sitoudumme edistämään tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja saavutettavuutta sekä vastustamaan syrjintää.

Tampereen Teatterissa jokainen voi olla turvallisesti oma itsensä ja tuntea olonsa tervetulleeksi. Henkilökuntamme auttaa, jos tarvitset itse tai joku toinen tarvitsee apua. Voimme erehtyä ja kysyä, emmekä oleta kaikkien tietävän samoja asioita.

Tampereen Teatteri noudattaa toiminnassaan Tampereen kaupungin turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu periaatteisiin tästä.

Koulutamme itseämme ja päivitämme turvallisemman tilan periaatteita. Puutumme epäasialliseen käytökseen ja kaikkeen syrjintään aina. Yhteyshenkilömme syrjintätilanteissa on hallintojohtaja Antti Hildén, puh. 050 569 6981.

Olet tervetullut Tampereen Teatteriin juuri sellaisena kuin sinä olet tai joksi olet matkalla!

Olemme hyödyntäneet yhdenvertaisuussitoumuksemme ja turvallisempien tilojen periaatteiden kirjoittamisessa esimerkkejä muiden toimijoiden vastaavista periaatteista: Kiitos Pirkanmaan Seta, Manse Pride ja Sinuiksi ry, Tampereen kaupunki ja THL!

Yhdenvertaisuus ja työhyvinvointi

Tampereen Teatteri sitoutuu ylläpitämään tasa-arvoista, yhdenvertaisuuteen ja turvallisuuteen tähtäävää työympäristöä ja tarjoamaan mahdollisuudet luovaan ja innostavaan työskentelyyn. Esihenkilöitä kannustetaan tunnistamaan epäasiallinen käytös, ja johto puuttuu tapauksiin aikaisempaa matalammalla kynnyksellä. Syksyllä 2021 valittu häirintävaltuutettu jatkaa ja tehtävänkuva kehitetään tarpeen mukaan.


Jaa sosiaalisessa mediassa