Artikkelikuva: Kuvakollaasi Annuska Hannulasta

22.11.2021

Tutustu teatterilaisiin! Esittelyvuorossa näyttelijä Annuska Hannula

Olen Annuska Hannula, vastikään Tampereen Teatterissa aloittanut näyttelijä. Aikaisemmin olen työskennellyt näyttelijänä mm. Kotkan Kaupunginteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa. Teatterityön lisäksi minulla on elämässäni kolme ihanaa taiteellista ryhmää: Tarinateatteri Vox, audiovisuaalista taidetta tekevä ANTOcollective ja toistaiseksi nimeämätön bändi, jonka ekat biisit julkaistaan ensi keväänä.

Vaikka rakastankin ihmetellä ja tehdä monia eri taiteenlajeja, on teatteri minulle se läheisin taidemuoto. Teatterityössä minua viehättää erityisesti ihmistenvälisyys ja yhdessäolo. Nautin siitä, miten jokainen harjoitus ja esitys virittyy ainutlaatuisesti läsnäolevien ihmisten vuorovaikutuksesta. Yhdessä tekemällä ja kokemalla syntyy sisältöjä, joita yksin ei osaisi kuvitellakaan.

Vapaa-aika, phuhhuh, se on onnellista ja vauhdikasta. Meillä on kumppanini kanssa kaksi lasta. Esikoinen on 3-vuotias ja junnu 9 kuukautta, ja heidän kanssaan riittää touhuamista. Leikeissä minut roolitetaan tällä hetkellä useimmiten hirviöksi, dinosaurukseksi, prinsessaksi tai merirosvolaivan perämieheksi. Teatterilla minut on tähän mennessä roolitettu hiukan maltillisemmin pelkästään ihmisrooleihin, ja syksyn mittaan minut onkin voinut bongata esityksissä Kotiopettajattaren romaani ja Salaisuuksien ilta.

Nähdään teatterissa! ❤️


Jaa sosiaalisessa mediassa