Anastasia-musikaalin kuva, kuvassa Sinikka Sokka ja Pia Piltz

12.09.2022

Anastasia-musikaalin kevään liput myynnissä

Tampereen Teatterissa reilu viikko sitten Suomen ensi-iltansa saanut musikaali Anastasia on hullaannuttanut katsojat. Lipunmyynti on niin vilkasta, että teatteri vapauttaa kevätkauden esitykset myyntiin etuajassa.

”Kaksi viikkoa sitten syksyn lipuista oli myyty ja varattu 70 prosenttia, mutta nyt tuo lukema on jo lähes 95 prosenttia”, kertoo teatterinjohtaja Mikko Kanninen. ”Myynti on ollut ennätyksellistä niin verkkokaupassa kuin lippumyymälässäkin. Musikaalin saamat poikkeuksellisen hienot kehut siivittivät jo ennestään hyvän myynnin lentoon. Vapautamme nyt kerralla koko ensi kevään kaikki liput myyntiin.”

Musikaalin esityskausi jatkuu keväällä 13.5.2023 asti.

Anastasia-musikaali pohjaa Romanovien suvun ja keisari Nikolai II:n perheen kohtaloon, ja siihen liitettyyn kiehtovaan mysteeriin. Taianomainen tarina kuljettaa Romanovien palatsista Venäjän vallankumouksen keskelle ja Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anja etsii itseään ja menneisyyttään.

Samuel Harjanteen ohjaaman musikaalin päärooleissa nähdään Pia Piltz, Sinikka Sokka, Petrus Kähkönen, Ville Majamaa, Joel Mäkinen ja Kaisa Hela. Yhteensä lavalla esiintyy 28 näyttelijää ja musikaaliartistia. Kapellimestari Marko Hilpo johtaa 15-henkistä orkesteria. Ruhtinaallisesta ylöspanosta vastaavat lavastaja Marjatta Kuivasto, pukusuunnittelija Pirjo Liiri-Majava, videosuunnittelija Toni Haaranen, valosuunnittelija Raimo Salmi, äänisuunnittelijat Ivan Bavard ja Jan-Mikael Träskelin, koreografi Chris Whittaker sekä kampauksista, peruukeista ja naamioinnista vastaava Jonna Lindström.

Musikaalin on luonut Tony-palkittu kolmikko, Terrence McNally, Stephen Flaherty ja Lynn Ahrens.


Jaa sosiaalisessa mediassa