Kevään kaikki esitykset peruttu

14.04.2021

Kaikki kevään esitykset peruttu – vielä kaksi livestriimausta 14.4. ja 17.4.

Tampereen Teatteri peruu kaikki loput kevään esitykset ja valmistautuu kohtaamaan yleisön  syksyllä. Koronavuosi pudotti dramaattisesti katsojalukuja.

Näytäntökaudella 2020–2021 teatterissa ehdittiin esittää kolmella näyttämöllä vain 164 esitystä, ennen kuin koronarajoitukset keskeyttivät esitystoiminnan. Kolmena kuukautena, syyskuusta marraskuuhun, esityksissä kävi turvaväleillä yhteensä 19 143 katsojaa.

”Olen kiitollinen jokaisesta katsojasta. Kulunut koronavuosi jää varmasti meidän kaikkien muistiin”, teatterinjohtaja Mikko Kanninen sanoo. ”Ja minä jään Tampereen Teatterin historiankirjoihin johtajana, jonka ensimmäisenä vuotena katsojaluku putosi yli 100 000 katsojalla.”

Tällä viikolla viimeiset livestriimaukset

Tampereen Teatterin ohjelmistoa ovat korona-aikaan rikastuttaneet livestriimaukset. Tällä viikolla nähdään viimeiset suorat lähetykset kriitikkojen ja striimiyleisön kehut saaneesta Saatana saapuu Moskovaan -näytelmästä: keskiviikkona 14.4. klo 13.00 ja lauantaina 17.4. klo 19.00.

Livestriimaukset ovat katsottavissa Keikalla.fi-sivustolla, esityksestä ei muodostu tallennetta. Striimilippu 14,90 €. Näytelmä palaa teatterin ohjelmistoon keväällä 2022.

Syyskaudella kolme uutuutta

Tampereen Teatterin ohjelmistossa nähdään syyskaudella kolme ensi-iltaa, joista kaksi on kantaesityksiä. Ensi-iltansa saavat italialaiseen Paolo Genovesen menestyselokuvaan perustuva Salaisuuksien ilta, Karo Hämäläisen uutuuskirjaan pohjautuva Kansalliskirjailija ja Charlotte Brontën klassikkoromaaniin perustuva Kotiopettajattaren romaani – Jane Eyre.

Peruttujen esitysten liput

Kaikkiin peruttujen esitysten asiakkaisiin on otettu yhteyttä ensisijaisesti sähköpostilla. Jos et ole saanut viestiä, tarkistathan myös roskapostisi. Voit täyttää sivuillamme peruttujen esitysten palautus- ja vaihtolomakkeen ja valita lippujen hyvitystavan. Lahjakortti- ja rahapalautuksen lisäksi voit vaihtaa liput syksyn esityksiin.


Jaa sosiaalisessa mediassa